Şimdi Ara

BEYLER BU MÜZİĞİ BULUN BANA YAV :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.zapkolik.com/video/silahlara-veda-5-kisim-kadir-inanir-perihan-savas-299163

KADİR İNANIRIN SİLAHLARA VEDA FİLMİNİN SON KISMINDA ÇALAN MÜZİK VİDEODA DAKİKA 3:28 DE BAŞLAYAN MÜZİK ÇOK GÜZEL Bİ MÜZİK DİNLEYİN EMİNİM SEVECEKSİNİZDE AMA MÜZİĞİN ADI NEDİR BİLMİYORUM BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3. Yıldız Yolda -- 27 Ağustos 2013; 12:13:27 >
    Beşiktaş JK 1 Fabricio Agosto Ramirez 3 Adriano Correira 6 Duško Tošić 7 Ricardo Quaresma 8 Veli Kavlak 10 Olcay Şahan 13 Atiba Hutchinson 15 Oğuzhan Özyakup 17 Ömer Şişmanoğlu 18 Tolgay Arslan 20 Necip Uysal 21 Kerim Frei 22 Aras Özbiliz 23 Cenk Tosun 29 Tolga Zengin(c) 30 Marcelo Antonio Guedes Filho 32 Andreas Beck 44 Luiz Rhodolfo 71 Dennys Boyko 77 Gökhan Gönül 96 Veysel Sapan 97 Utku Yuvakuran
    Şenol Güneş
    Şerefinle oyna, hakkınla kazan!
  • uğur kardeş çok sağolda buna senden önce bakmıştım dediğim videonun 3 dakika ve 28 snyesinden sonra çalan fon müziğe bakarsan linkini verdiğin videoda yok malesef :(

Yeşilçam'a en çok yakışan müziklerden biridir aynı zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De-Niro -- 27 Ağustos 2013; 12:46:34 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.