Şimdi Ara

Beyler Bu Kızdan Kurtulmam Lazım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler gecen eylül facebook kapamıstım ama o aralar fotolarına bakıp hoşlandıgım bi kız vardı onunla konusmaya devam ettim sevgili gibi ama gerçekte görmemiştim şimdi bende izmirde okuycam oda izmirde ve bana cd yolladı bugün tabi bakınca şoklara ugradım(Shop cok şey değiştiriyormus bunu farkettim) ve cok yanlıs bişey yapmısım acaba onu üzmeden nasıl kurtulurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GuMmY_ -- 1 Eylül 2012; 20:40:23 >

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

Beyler gecen eylül facebook kapamıstım ama o aralar fotolarına bakıp hoşlandıgım bi kız vardı onunla konusmaya devam ettim sevgili gibi ama görmemiştim tabi şimdi bende izmirde okuycam oda izmirde ve bana cd yollamıstı tabi bakınca şoklara ugradım(Shop cok şey değiştiriyormus farkettim) ve cok yanlıs bişey yapmısım acaba onu üzmeden nasıl kurtulurum

"Kendi numaradan ben _GuMmy_ nin babasıyım Çocugum öldü.Başımız sağolsun" diye msj at.
    İzmirde denk gelmezsiniz inşallah.

Orijinalden alıntı: g.bale

quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

Beyler gecen eylül facebook kapamıstım ama o aralar fotolarına bakıp hoşlandıgım bi kız vardı onunla konusmaya devam ettim sevgili gibi ama görmemiştim tabi şimdi bende izmirde okuycam oda izmirde ve bana cd yollamıstı tabi bakınca şoklara ugradım(Shop cok şey değiştiriyormus farkettim) ve cok yanlıs bişey yapmısım acaba onu üzmeden nasıl kurtulurum

"Kendi numaradan ben _GuMmy_ nin babasıyım Çocugum öldü.Başımız sağolsun" diye msj at.
    İzmirde denk gelmezsiniz inşallah.

gummy nin babası yok direk çakar bro daha insancıl lazım

• Bunu yolla:

quote:

Bak Canım;
    Seni hep o facebooktaki güzel fotoğraflarındaki halinle hayal kurardım...Sen oldukça güzelsin,şirinsin...Kedisin kedi...
    Ama o sessiz olduğumuz anda birşey oldu...Garip birşey.Hayatta bile göremediğin birşey...
    Evet seni o Fotoşoplu haline aşık olduktan sonra şok gibi bir CD verdin ya;Şok üstüne şok yaşadım...Hani güzeldin,Hani kediydin?

Bildiğin izmaritsin.Tipine soktuğum...Keşke seni hayal ettiğim an kafama 3-5 kere sıksaydım!Sıksaydım da sensiz yaşasaydım...
    Artık çok geç...Sen beni sevdin ya,benim dünyam yıkıldı...Eğer beni üzmek istemiyorsan,benden uzak dur!Yoksa acısını çok kötü çıkarırım.

(Not: istersen Arkadaş olabilirz ama Sevgili asla!!!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cefakar. -- 1 Eylül 2012; 22:45:11 >

Orijinalden alıntı: cihoanktr

Bunu yolla:

quote:

Bak Canım;
    Seni hep o facebooktaki güzel fotoğraflarındaki halinle hayal kurardım...Sen oldukça güzelsin,şirinsin...Kedisin kedi...
    Ama o sessiz olduğumuz anda birşey oldu...Garip birşey.Hayatta bile göremediğin birşey...
    Evet seni o Fotoşoplu haline aşık olduktan sonra şok gibi bir CD verdin ya;Şok üstüne şok yaşadım...Hani güzeldin,Hani kediydin?

Bildiğin izmaritsin.Tipine soktuğum...Keşke seni hayal ettiğim an kafama 3-5 kere sıksaydım!Sıksaydım da sensiz yaşasaydım...
    Artık çok geç...Sen beni sevdin ya,benim dünyam yıkıldı...Eğer beni üzmek istemiyorsan,benden uzak dur!Yoksa acısını çok kötü çıkarırım.

:D baya güldüm ama hocam o kaşar değil kaşar olsa iyi olurdu da kırmak istemiyorum kırmadan nasıl hallederim tipini falan olaya sokmadan

• ''Ruslar daha güzel ve ben rusyaya gidiyorum hayatta başarılar'' de

Orijinalden alıntı: cihoanktr

Bunu yolla:

quote:

Bak Canım;

:D cok güldüm :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.