Şimdi Ara

Beyler bu eski paralar para eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acil paraya sıkışığın malum konum içinhttps://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161175737

elimde bunlardan 25-30 tane var osmanlı madeni paraları para eder mi?

Beyler bu eski paralar para eder mi? Beyler bu eski paralar para eder mi? Beyler bu eski paralar para eder mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hep birbirinden değerli nandide parçalar, bunlara ben paha biçemiyorum çok değerliler ama manevi olarak :/Beyler bu eski paralar para eder mi? 

• limbesh kullanıcısına yanıt
    o derece diyorsun

cidden soruyorum hocam var mıdır bir ederi falan internette satanlar gördüm de kazık falan yemeyelim bir de.

• Darius Widdershins kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum. Bizde de bir küçük tencere dolusu vardı, delikli para da vardı, en sonunda çöpe gittiler galiba Beyler bu eski paralar para eder mi? 

Güvenilir tanıdık kim olabilir çevrende... Kuyumcuya sorarsın (atmadan önce : )

kuyumcular ölücü hocam ya gümüş sanırım bunlar. içinden altın çıkarsa da gümüş bu ederi yok der kesin hocam :) 100 lira vereyim falan der ve altın olanı alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius Widdershins -- 19 Mayıs 2025; 18:9:32 >
  • Kapalıçarşıda eski para satan mağazalar oluyor oraya sormanız lazım. Benim bilgim yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Paralar Para Eder mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaladin. kullanıcısına yanıt
    hocam muğladayım. nereye sorabileceğimi de bilmiyorum.

• https://www.sahibinden.com/s/oKeIzw3V

Hepsini bana göre satmayın bir tanesini alıp müze veya antikacıya gösterin. Yada para koleksiyoncusu bulmanız lazım.

Eski para olduğu için hammadde gümüş veya altında çıkabilir o yüzden paraları iyi kontrol edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaladin. -- 19 Mayıs 2025; 18:29:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    vay be hocam teşekkürler bunun aynısı bende var. hem de delik yok ve tertemiz. güvenilir birini bulmak lazım da çevremde kimse yok ki.

işte tek sıkıntım tanıdık olmadığı için değersizmiş gibi gösterip değerli olanı kendi almak isteyebilir. ben nerden bileceğim? çıkamadım işin içinden :)

• 300 tl eder falan diyip 3000 lira da çıkabilir işin ucunda :(

• Darius Widdershins kullanıcısına yanıt
    Serbest piyasa olduğu için kim ne okutursa olayı var hocam

Bir tane afiş koleksiyonu yapan tanıdığım vardı kendisi, Amerika’da bir üniversitede ünlü bir yatırımcının köşe yazısı olduğu dergiyi 10 bin dolara sattığını söylemişti. Bu tarz paraları da koleksiyon işi yapan adamlar alır. Bana mesela kimse satamaz :evillol: yalnız şansını olursa kültür bakanlığı veya müze ile deneyebilirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    teşekkürler hocam mesela sahibinden de olana üstüne para verseler almam ben :)

ben de yazarım ilana 3000 tl. koleksiyoncu daha değerli olduğunu çakarsa anında alır.
    koleksiyonculardan başka kimse almaz ben gümüş yazarım misal 300 tl yazarın adam anlarsa altın olduğunu alır okutur onu anında :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius Widdershins -- 19 Mayıs 2025; 20:52:46 >
  • updullah bu işleri bilen biri lazım beyler.

• updullah

• ben 50 tane pokemon tasosunu 10k'ya okuttum geçen yıl. bu paralar daha değerlidir normalde.

• Ozuma kullanıcısına yanıt
    oha hocam maşallah nerden okuttunuz? bana böyle ticari zekası olan insanlar lazım.

• Şehrinizde antikacı varsa onlar da ilgilenir böyle şeylerle.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.