Şimdi Ara

Beyler, bizim derdimiz nedir gözünüzü seveyim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Abicim bak öncelikle biliyorum bir çok kişi diyecek, fazla derine inme, fazla takma bunları.
    Bu sözlerden o kadar nefret ediyorum ki! yahu abi bunları nasıl düşünmüyor insanlar kafayı yiyeceğim!
    Doğdun, büyüdün, okul, üni, meslek, evlilik falan... abi aynaya bak;
    Göz, Kulaklar, Burun, ağız, diş var ve bu sistem sadece bir damla sudan ( bir damla spermden ) meydana geldi. Konuyu dini öğelere çekmeyeceğim bu bir dini konuda değildir boş yere ban yemeyeyim şimdi! abi iki gözüm var gördüğüm şeyi doğrudan beyne iletiyor, beyin bunu alınca anında tepkiyi ona göre veriyor, ona göre hormon salgılıyor sen demiyorsun şu hormonu salgıla çok güzel bu falan, direk o hallediyor. Abi sen duyduğun sesten veya gördüğün nesneden ne kadar etkilenirsen ona göre duygularını kontrol ediyor, hormon salgılıyor.
    Yemeğin iyice sulanması için tükürük var, dişlerin var yediğini iyice çiğneyip yut. Damak var tat alabiliyorsun. Abicim bak sen yoktun, olmayadabilirdin. Ama varsın ve bir damlacık sudan ( spermden ) bu meydana geldin. Bunları biri programladı ve sana kattı. Olum, bana bunlar niye geldi? ne için varım? nasıl oldum lan? gibi düşünceler gelmiyor mu hiç aklına Allah aşkına? olum hepi topu ortalama 60 sene ömrün var ne zaman öleceğin belli değil! 60 sene yaşasan 30 senesi uyuyarak geçiyor. kaldı 30 sene. Çocukluk, okul, iş, zorluklar falan derken max yaşayacağın hayat 10-15 sene sonra öleceksin. Olum hem ne zaman öleceğini, yarının garanti olduğunu bilmeden bu kadar geleceğe umursamadan yatırım yapabiliyorsun?

Geçen bir belgeselde gördüm abi, şu beyinde ufak ufak su taneleri gibi görünen ufacık baloncukların hepsi bilgi taşıyor biliyor musun lan?
    Baktığım her şeyi anında beyine ileten gözlerim var, kulaklarım var ve ona göre değerlendirip, ölçüp biçip hormon salgılayan bir beyin.
    Böyle mükemmel bir yapıya sahibim ama bir ayakkabı, bir giysiye muhtaç kalıyorum lan! ayakkabı ne lan? olum senin o uğruna ölüp, dirildiğin arabalar falan bunlardan milyon tane üretip, satılığa çıkarır o şirketler. Ama, hadi bir tane benim, senin gibi insan programlayabilsinler de görelim! yapamazlar, basit gibi görünen ama çok fazla karışık olan insan vücudunu asırlarca çözemediler. Trilyonlarca galaksinin içinden herhangi bir galakside, milyarlarca gezegenden birindeyiz. adamın hiç bunlar umurunda değil lan, en büyük cimbom heyooo diyor. Ahashdashd

• yorum yapın lan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Daha Fazla Göster
  • haklisin etrafta andaval andaval takilan cok insan var ama adam dusunmek istemiyor kafasi zaten yeterince dolu su yazdiklarini disarda biriyle paylasma makara yaparlar ama dediklerinde haklisin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu düşünceyle hayatın anlamını arayan insanlara umut satarak ekmek parası kazandı peygamberler.yani çok kapasite yoksa kafayı zorlamayacan yoksa aynasızlar eşliğinde divaneler(psikiyatristler) kapını çalarlar.bu onların daha önce bana yapmadığı şey değil.evime girip kapımı bile kırdı nomıssızlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsi -- 13 Şubat 2016; 7:01:20 >

Orijinalden alıntı: efsi

napmağğğğğğğğğ?

Sen de fazla şaapma

• Hz.Muhammed s.a.v in bir hadisi var şöyle, "İnsanlara akılları nisbetince hitap ediniz." Ben lise 3 de falan başladım böyle düşüncelere ne zaman birileriyle konuşmak istesem alay konusu oluyorsun, ailemden bile saklıyorum. 7-8 yıl oldu, bazı insanlar dışarıda gördüğün kedi köpek gibi hayvanlara benziyor, tek umursadıkları şey yiyecek, barınak sonra da zevk. Dışarıda işleyen çalışan düzenler var, düşünmek yerine kendisine verileni alan insanlar var, bunu bilinçli olarak yapıyorlar bu yüzden onlarla bu tür şeyleri konuşmak istersen senin sözünü çeşitli şekillerde ciddiyetsiz kılarlar ki rahatları bozulmasın. İnsanların hayvan gibi olanların dahi vicdan denen bir iç yargısı olduğu için oraya ulaşan uyarılar kişiyi rahatsız eder yanlış oldukları düşüncesine kapılırlar, korkarlar.

İkinci olarak da her insan aynı şartlar altında doğup büyümez, bu yüzden bazıları hayat-geçim derdinden bunları düşünmeye fırsat bile bulamaz. Aç karnına insan düşünemez.
    "'Betrayer.' In truth it was I who was betrayed. Still I am hunted. Still I am hated. Now my blind eyes see what others cannot... That sometimes the hand of fate must be forced!...Now go forth, unleash the tides of doom upon all those who would oppose us!"

• quote:

Orijinalden alıntı: Egemen Bey

yorum yapın lan.

bakmayın böyle felsefe yaptığıma, 20 beğeniyi görür görmez keyfim yerine geldi bu kadar eziğim işte.

Orijinalden alıntı: Egemen Bey

yorum yapın lan.

Kardeş şaka maka güzel yazı hayrına up.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.