Şimdi Ara

Beyler bittim ben yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç bu kadar üzüleceğimi düşünmemiştim. Hayatımın en üzücü şeyini yaşadım. Çok ağır geliyor, kaldıramayacak gibi hissediyorum. Hiç böyle ağlamam ben beyler. En güvendiğim insan, dünyanın en masum insanı. Sevmiyormuş beni. Canımı bile verebilecek kadar seviyordum, yemin ederim onun için herşeyi yapardım. Kalbim kırıldı lan yalan söylemiş demek ki. Allahım Yardım et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya hu kardeşim başkası için canımı veririm felan geç bu ayakları kimse için canını verme kimseye çok fazla değer verme doğru insan birgün seni bulacak o gelene kadar kimseye değer verme bak ne oldu üzülen sen oldun

Orijinalden alıntı: Binom

quote:

Orijinalden alıntı: b00mbastic

Normalen şu paragraftan bile aklımda bir şey canlandırırdım da yani bi b0q anlamadım moruk. Az detaylandırırsan yardımcı olabiliriz belki

Benim gözümde dünya güzeli olan bir sevgilim vardı. Kendisini beğenmiyordu çirkinim diye..
    Okul başladı, aynı okuldayız ama benimle hiç konuşmuyordu, yanıma gelmiyordu, beni görünce yolunu bile değiştirdiği oluyordu. Ben utangaç yapısından kaynaklandığını sandım..
    Onun için birsürü şey yapmiştim, yüzlerce anım var, ama o benim için pek birşey yapmazdı. Utangaç diye heralde demiştim.
    Biraz çok aşırı kıskancım, 1-2 çocuğa garip şeyl r yapmıştım. Ve en sonunda çare olarak bütün okula, bu benim sevgilim diye duyuru yapmıştım resmen herkes yerini bilecekti..
    Derken hocalar öğrendi, annesi babası öğrendi.
    Bişeyler oldu anlamadım, annele telefonunu aldı kızın.
    Kız da başka yerlerden arıyordu, sonra birden aramamaya başladı, 1 ay konuşmadık. Ben kafayı yiyeceğim ama işte sabrediyorum, birazcık kendimi değerli hale getirmem gerekiyordu, zaten doğum günü hediyesini vermiştim, işim var diyip almamıştı, 2 aydır hediye dolabımda bekliyordu. Artık yavaş yavaş heralde ayrılıyor benden diye düşünürken bugün aradı, otobüste niye uğradığımı şaşırıp açtım 10 dk hiç ses çıkmadı, sonra konuştuk ve bana artık kimseyi sevemediğini duygu hissedemediğini söyledi. Beni öldürseler bu kadar olurdu lan. Aylarca okul çıkışı onu sınıfta bekledim, saatlerce hergün bekledim. O ders çalışırken ben bekledim, başka erkeklerin yanına gitti
    Bekledim. Ve benim onca emeğim yok oldu. Hala atamıyorum hayatımdan. Çocukluğumdan beri her gece uyumadan önce dua ederim, duamda hep o vardı. Ben onu hayatımın merkezine koymuştum. Dünyada yaptığım en büyük salaklık birini sevmek oldu

Burda sana ne desek yararı olmayacak dostum, ilacı zaman kendini yapabiliyorsan başka şeylere ver. Şuan böyle hissediyorsun ama ilerde ne kadar saçma gelecek.

Atandan kalmış olan kılıcı iyi bile, Onu bütün gücünle vuracaksın çağında.
    Savaş... Bunun tadını ey Türk sen bulamazsın, Ne sevgili yanında, ne baba ocağında.

• Mevzu derin beyler
    Terk edilmiş ergen

La hayat kızdan ibaret değil, daha yolun başındasın, okul, iş, askerlik
    Bunlar can sıkıntısından

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Tamam beyler anlıkmış, geçti gitti şimdi

Ne olacak sanki lan bir gider biri gelir, umrumda değil o kızda, boşa yorulmuşuz işte olur böyle şeyler...

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.