Şimdi Ara

Beyler bir şey anlatacağım.. :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Konunun birinde arkadaş hatırlatınca, anlatmak geldi içimden..

2 gün önce ev arkadaşlarımla poster almaya gittik.. Posteri satan adam da Cahit BERKAY tarzı birisiydi.. Kendine has bir tarzı olan, uzun saçlı, orta yaşlı, muhabbeti hoş bir insan..

Daha önce de muhabbetimiz olmuştu aslında. Bizim evden falan konu açılınca oranın eskiden genel ev olduğunu söylemişti. Biz de espriye karışık devraldığımızı söylemiştik. O da yemişti.. Bizi kibar tabirle kadın tüccarı olarak biliyordu..

Neyse poster beğenirken, arkadaşın gözü Şebnem Ferah posterine ilişti. Adama söyledik hangi posterleri alacağımızı. Şebnem Ferah'ın posterini tarif ederken, 2-3 çeşit çıkardı.. Bizimkinin istediği poster altlarda kalmış sanırım, zor da olsa buldu. Yanımda ki diğer arkadaş adama dedi ki; "Abi bu posterler silinebiliyor mu?". Biz de gülüşmeler tabi.. Adam da anladı sonradan, biraz bozuldu, bizim arkadaş da utangaç olduğundan domatesten beter oldu.. Biz de gülüşmeler falan.. Adam kısık bir sesle; "Oğlum yapmayın lan, bak valla satmıyom vazgeçtim ben. Şebnem lan bu yapılır mı buna?! Yok yok valla satmam ben." dedi. Biz de abi valla odaya asacaz espri yaptık falan desekte adamı ikna edemedik.. "Sizin evi biliyorum ben zaten satmam." dedi.. Tabi sonunda biz galip geldik.. Adamı bir şekilde ikna ettik posterleri satın aldık.

Saat geç olduğundan, dükkan kapanmak üzereydi zaten. Dükkandan çıkmamızın ardından, kapanması da bir oldu..

Biz eve doğru yol aldık, muhabbet ede ede gidiyoruz.. Neyse apartmana geldik, çıktık evimize.. Kapıyı kapatmamızla çalması bir oldu. Kapıyı bir açtık ki kimi görelim? Posterci.. "Hayırdır abi ne yapıyorsun." dedik. "Siz burda mı oturuyorsunuz." dedi. Biz kahkalarla nasıl gülüyoruz.. Aslında bu sene, taşınmıştık eski evden.. Adama niye geldiğini falan sorduk.. Bizi takip etmiş napacağız diye.. İçeri buyur ettik sohbet muhabbet.. Adamın içine öyle bir otumuş ki, posteri ne yapacağız diye takip etmiş bizi.. Evimiz ilk kattaydı eskiden, bu sayede bakarım diye gelmiş. Adama olan biteni anlattık da içi ferahladı..

Aslında ne kadar temiz adammış.. Uzaktan tanıdığı bir insana bile ne kadar değer veriyor..

Neyse çok kafa ağrıttım. Herkese iyi geceler..

| Corel Draw | Adobe Photoshop | Adobe After Effects | Adobe Premiere |
    "Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz..."
    F. Sultan Mehmed

• nerede ne okuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soran Adam -- 14 Eylül 2012; 1:43:38 >

• (Edit: İtinayla alt alta aynı şeyi yazma mallığından nefret ederimi o smile geldi içimden sadece.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 14 Eylül 2012; 1:44:12 >

Orijinalden alıntı: furkan19o7

nerede ne okuyorsun

Okumaya çalışıyoruz bir yerlerde..

| Corel Draw | Adobe Photoshop | Adobe After Effects | Adobe Premiere |
    "Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz..."
    F. Sultan Mehmed

• adam ince ruhluymuş
  • yok
     Beyler bir şey anlatacağım.. :)

OKUYUN İYİ YAZMIŞ
  • OKUYUN

Gülüm,
    Seni sevmek ibadetim ama sevemem cenabetim.
  • Yazış tarzını beğendim

Jason Statham
    İnsanlar farklı düşünür, farklı konuşur ve farklı dövüşür.

• şaçma, cool story bro ve
    quote:

Abi bu posterler silinebiliyor mu?". Biz de gülüşmeler tabi..
    burayı anlamadım.

Orijinalden alıntı: Nightwish

şaçma, cool story bro ve
    quote:

Abi bu posterler silinebiliyor mu?". Biz de gülüşmeler tabi..
    burayı anlamadım.

Bknz: Attırmak.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.