Bildirim
Beyler bir bakın hele (önemli)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Driver yüklü mü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Msi Ge60 & Ge70 Kullanıcıları Kulübüm
|| Msi Ge60 412TR => Intel Core i7 - Nvidia GTX 660M - 750 GB 7200RPM HDD - 8GB DDR3 1600Mhz RAM - 15.6" Full HD LED Non-Glare Display - Killer Gaming Networking - THX Tru Studio Pro ||
|| SONY NXT SERIES XPERIA P || -
quote:
Orijinalden alıntı: myemperor26
Driver yüklü mü
yüklü değil. kendim indirip yükledim ama olmadı. yanlış driver ı indirmiş olabilirim._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Aqua De Vida
quote:
Driver yüklü mü
yüklü değil. kendim indirip yükledim ama olmadı. yanlış driver ı indirmiş olabilirim.
Nereden indirdin , kendi sitesinden indir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Msi Ge60 & Ge70 Kullanıcıları Kulübüm
|| Msi Ge60 412TR => Intel Core i7 - Nvidia GTX 660M - 750 GB 7200RPM HDD - 8GB DDR3 1600Mhz RAM - 15.6" Full HD LED Non-Glare Display - Killer Gaming Networking - THX Tru Studio Pro ||
|| SONY NXT SERIES XPERIA P || -
gerçi sanmıyorum ama _____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Aqua De Vida
quote:
Driver yüklü mü
yüklü değil. kendim indirip yükledim ama olmadı. yanlış driver ı indirmiş olabilirim.
Nereden indirdin , kendi sitesinden indir
kendi sitesinden çektim zaten ama 3-4 tane link var_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler