Şimdi Ara

BEYLER BERBAT BIR DURUM ICINDEYIM HALIHAZIRDA SEVGILIM VARKEN BI BASKASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler 4 yıllık bir ilişkim var ben dünya üzerindeki en sadık en çok seven insandım sanırım belli bir zamana kadar.Kapısında sabahladığım ağlamaktan gözlerim kuruduğu oldu cagirinca gece 4 te araç bulamayıp 6 kilometreyi koştuğum oldu yere bakarak yürüdüm..Bu liste uzar nasıl diyim bilmiyorum ama feci seven biriydim.Son zamanlarda o kadar kavga eder ayrılır barışır olduk ki bi bitkinlik geldi.Sanki sevgim söndü gibi ama emin değilim en ufak bi terslikte hemdn2 canım sıkılıyor.
    Mesele burda başlıyor.Bi kız var benle aynı ortamda ya öyle usturuplu hanim hanımcık tatlı bir şey ki gözlerimi alamıyorum. Kendimi müthiş rahatsız hissediyorum bu durumdan dolayı ama elimde değil kıza feci ilgi duyuyorum.Bugün de 6 7 saniye bakıştık 10 kez filan.Geldi benden ateş istedi beraber sigara içtik.Sohbet ettik biraz ama çok vicdanım rahatsız ama kendimi alamıyorum bakmaktan da.Bu kız beni sevgilimle gördü kaç kere ama yine de bakışıyor.
    Şimdi söyleyin beyler nolur ben 4 senemin bosa gitmesini hayallerimizin bosa gitmesini istemiyorum sevdiğime de Kıyamıyorum ama eskisi gibi hisler artık yok.
    Allah aşkına bir şey söyleyin ben nasıl eski sevgimi ilgimi sevgilime çekebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • AĞIR CSB
  • Allah affetsin usta, ama sanırım sen kafayı üşütmüşsün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.