Şimdi Ara

beyler beats kulaklik almak gormemislik midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bi fiyatlarina baktim 650 lira digeride 1000 lira. Yani bunu kafada takip gezmek ne kadar dogru O kadar mukemmel bir fark oluyor mu ki? Beats takan arkadasimda yokki deniyim Denediniz mi değer mi yoksa hava cıva mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• acik konusayimmi 1000 liraya odami diskoya ceviririm isiklandirmasi ses sistemi ses karti icinde hemde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

• Etrafta bu kadar çakma varken, alma bence.
  • Kardeş beats kulaklık takmak görmemişlik ve cahilliktir. Bak 1000 lirayı kulaklığa vermek demiyorum beats kulaklığa vermek diyorum. Yoksa 1000 liralık beatsten çok daha kaliteli kulaklıklar var. Yabancı inceleme sitelerine bak. 1000 liralık ben de denemedim ama bendeki 300 liralık kulaklıkla 100 liralık arasında çok fark bunu diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susanoo -- 9 Kasım 2013; 19:40:22 >
  • Beats kulalıklık takmak kızlar benim param var buraya gelin demektir. Nerdeyse hiç bir profesyonel DJ yada müzisyen beats kulaklık kullanmaz. Kullananlarda reklam amaçlıdır.
  • Ben aldıydım, çarşıdaki 10 liralıklarda aynı
  • Apaçi gibi giyinip, beats kulaklık ve wayfarer gözlük takıp sokakta dolaşacaksan alma.

• Benim kuzen yurdışından orjinal çakmasını getirtti 60 liraya ses kalitesi gayet iyiydi

• Apaçi gibi giyinip, beats kulaklık ve wayfarer gözlük takıp sokakta dolaşacaksan alma.

• Beats kulaklığın farkı yok diyenler beats kulaklık ile mp3 dinleyenlerdir.Ki çoğu kişi böyle.Beats kulaklık alıp hd müzik dinlemeyecekseniz almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: butcher1907

Benim kuzen yurdışından orjinal çakmasını getirtti 60 liraya ses kalitesi gayet iyiydi

Hayatımda böyle cümle görmedim "orjinal çakmasını"
  • Cöp

• quote:

Orijinalden alıntı: Atakan-

quote:

Orijinalden alıntı: butcher1907

Benim kuzen yurdışından orjinal çakmasını getirtti 60 liraya ses kalitesi gayet iyiydi

Hayatımda böyle cümle görmedim "orjinal çakmasını"

• beats pro(1400tl civarıydı en son galiba) aşağısı çöp yani o fiyattan daha az verip daha iyisini alabilirsin

• paran varsa alırsın yoksa al(a)mazsın.
  • O kulaklik o kadar para etmez.Cok param olsada zaten kulaklik ile hava atacak kadar zengin degilim.

• Hava değil kaliteli ses istiyorum ama bu kulakliklari almadan deneyemiyoruz ne sacma islan bu

• sennheiserin kulaklıkları beatsi katlar performans olarak yanlışmı düşünüyorum mixr kulaklıgı ince olan gayet şık alabilirdim istesem almadım çünkü hava atmak için alınıyor ben takmam
    not:bi önceki kulaklıgım beats kulakliçiydi kırmızı tour
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.