Şimdi Ara

Beyler Bakın Bir Çıkmazın İçindeyim ' 3 SENEDİR '

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir çıkmazın içerisindeyim 3 senedir. Çıkamıyorum bu yokuştan okuyun lütfen beyler

3 sene önce yıl 2009'du bizim karşı dairedeki kiracılar taşındı ve sevdiğim kız ve ailesi taşındı...

acı çekmek için yazılmış bir kader, t*vüz kaçınılmazsa zevk almaya bakıcaksın demişler. Acıdan nasıl zevk alınırki..

3 yıl önce taşınmışlardı ben onu görür görmez tarif edilemez bir duyguya kapıldım hemde öyle bir duygu ki anlatamam, şuan hala o duygularak katlanarak içimde büyüdü içinden çıkılmaz bir hal aldı çok seviyorum aşığım onun için herşeyi yapabilirim ki bir çok kez başıı belaya sokmuştum.

mahallede çok saygı duyulan ve sevilen biriyimdir. gerek çocuklar gerek arkadaşlarım olsun severler beni. hepsini tembihlemişimdir kimse bakmaz ona o dışarı çıkar yanlışlıkla görürler mesela kafa çevirirler o derece psikopata bağladım. bu yüzden 20 yaşındaki çocuğa kafa attığımı bilirim burnunu kırmıştım, benim sevdiğim kız yanından geçti buda nefes aldı ama öyle bir nefes değil içine çekti resmen kokusunu kız döndü baktı şşş lannn dedim kız ilerledi ilerledi durdu kafayı koydu buna bide baldırına tekme attım etkisiz hale getirdim kız sinirli sinirli bana baktı öyle felan mahallede şimdi kimse yan gözle bakamıyo ama kız banada bakmıyo

aileden giriyim dedim, abileriyle kankayım takılıyoruz bi abisi 24 diğeri 20 yaşında ben 18 yaşımdayım kızda 16 yaşında

kıza aşkımın 2. senesi açıldım kız seni değil kimseyi istemiyorum hayatımda dedi bildiğiniz reddetti, şimdi de göz göze geliyoruz ne uzak davranıyorum ne yakın...

dün çakmağı evde unutmuşum bi çocuktan ateş istedim benimkide kapıdan çıktı gidiyo du kıza bakarak çakmak lazım varmıı dedi, çocuğun kolunu kırıyodum kafasını duvara yapıştırıp eve gönderdim

psikopata bağladım ne yapmam lazım ayarlamam için kafayı yicemm aşkımdan

• 2 sene daha bekle yoksa abileride sana kafayı koyup baldırına tekme atar benden demesi

Orijinalden alıntı: bilaldem12

olmadı bayıltıp yaparısn..

BURDA OLSAN SAĞ BIRAKMAZDIM SENİ

Cool Story + Kendinden 2 yaş küçük kıza yazmak...Hani reşit olup olmamasını geçtim yasasını hukukunu falan da kendi yaşıtından birini bulamadın mı da küçücük kıza yazıyorsun? Arkadaşın olur ne bileyim komşundur, küçüklükten tanıyorsundur oyun arkadaşın falandır falan ama sen gidip 13 yaşındaki kıza aşık oldun, o sırada yaşın 15 di yani ben böyle anladım ama söyleyeyim sana burası Türkiye; burda adamı severler.

• dün çakmağı evde unutmuşum bi çocuktan ateş istedim benimkide kapıdan çıktı gidiyo du kıza bakarak çakmak lazım varmıı dedi, çocuğun kolunu kırıyodum kafasını duvara yapıştırıp eve gönderdim

csb

Orijinalden alıntı: JohnLord

quote:

kardeş sen belliki daha sağlam bi dayak yememişsin daha başına bi bela gelmemiş adamı yakarlar dikkat et her yer sizin mahalleye benzemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: BaykusReis

quote:

quote:

kardeş sen belliki daha sağlam bi dayak yememişsin daha başına bi bela gelmemiş adamı yakarlar dikkat et her yer sizin mahalleye benzemez

Klavye bordo bereliliği yapmaya benzemez mahalle kavgaları

ölüyorum zaten şuan 30 kişi dövüpte bulucağım kafayı 9 tane bira ve 3 tane büyük cigara içerek buldum ölüyoru kendimden geçtim resmen kızı gördüm yere yatıp ağladım sokak ortasında babam kaldırdı ölüyorum lannn ölüyorummm ölüyorummmm ölüyorummmmmm onun için ölüyorummmmmm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.