Şimdi Ara

Beyler acil yardim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler mat'a 2 fen'e 3 hafta var ama hâlâ kendimi eksik hissediyorum. Özelikle bio'da. Beyler bio'da sindirim ve cok az da solunum sistemi biliyorum onun dışında sistemlerim 0. Bitki de pek bilmiyorum. Ygs 45k geldi lys de mf-4 20-25'e cekmem lazim en kötü 30k olmasi lazim. Bi ara 3 hafta yatmistim şimdi onun cefasini çekiyorum. Mat'dan denge ilk 8 denemeyi çözdüm ort. 40-43 arasi net geliyo. Denge fizik ilk 10 denemeyi çözdüm ort. 20-25 arasi net geliyo.
    Kimyadan hiç deneme çözmedim suan fem'in kimyasinin organik ve hiz'denge, kçç, asit baz, elektroliz kisimlarini bitirecegim.
    Geo'dan da deneme cozmedim hatta ygs sonrasi soru dahi çözmedim. Analitikte eksiklerim var. Geo'dan artık deneme çözmeye baslamayi düşünüyorum. Geo eksigimi kapatabilecegimi düşünüyorum ama bio beni ciddi sıkıntıya sokacak gibi.

    Bu sistemlerden yaklaşık kac soru cikiyo bilen var mi? Hiç bi sey bilmeden sadece yorumlayarak bu sistem sorularini çözmek mümkün mu? Mümkün degilse sindirim sisteminin üstüne bi de sinir ve dolasim sistemi çalışmayı düşünüyorum. En cok soru onlardan cikiyomus.

    Beyler bi taktik verin şu bio konusunda. 45k yi mf4 te 25k ya cekmem lazim. Derslerden hemen hemen kacar net yapsam yeterli olur? Bu kadar eksikle zor mu?

    Simdiden teşekkürler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Up!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.