Şimdi Ara

BEYKOZ LOJİSTİK MYO NASIL BİR OKUL ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar .. Beykoz Lojistik MYO Nasıl Bir Üniversite Acaba Gelişim Üniversitesi Mi Daha İyi Yoksa Beykoz Üniversitesi Mi ? Acaba Okuyanlar Bilgi Verebilirlermi ?

emre İpekçi
    Emre İpekçi - Lojistik ve Tedarik Zinciri Konularında Merak Ettiklerinizi Bulabileceğiniz Türkiye'nin İlk Lojistik Bloğu
    http://www.emreipekci.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kerem0559

Lojistik için en güzel eğitim veren okul artvin lojistik idi lojistik hakkında daha fazla bilgi için

emre İpekçi
    Emre İpekçi - Lojistik ve Tedarik Zinciri Konularında Merak Ettiklerinizi Bulabileceğiniz Türkiye'nin İlk Lojistik Bloğu
    http://www.emreipekci.com

ben sivil havacılık bölümüne gideceğim hocam .. o yüzden bu okulu sordum güzele benziyor ama yine bir bu okula gidenler için sordum ortamını eğitim sistemini vs

• titanic70 T kullanıcısına yanıt
    Sivil havacılıkta iyi para var diyorlar doğru mu ?

Sivil havacılıkta iyi para var diyorlar doğru mu ?

Eğer Kendini Geliştirirsen Var Hocam :)

Sivil Havacılık TM İle Alıyor dimi

ben önlisans tan gircem ygs 5 ten
    Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu araştırdığım kadarıyla ulaştırma eğitimi bakımından iyi bir okul. 2012'de kurulmuş olan Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri bölümünde THY ile yaptığı istihdam protokolü kapsamında başarılı öğrencilerini kabin memuru olarak THY'de işe başlatmış. Halen istihdam anlaşması varmıdır bilmiyorum. Fakat standart bir apartman üniversitesinden kampüs havası beklemeyin. Okumak istediğiniz bölüm YGS-5'ten alıyorsa Kabin Hizmetleri sanırım, okumanızı tavsiye etmem. İşe başlarsınız, en ufak bir sağlık sorunu veya uçuşa basınca dayanıklılığınız az olması dolayısıyla uçuşa elveriş sağlayamazsanız 2 yıllık diplomanız yalan olur ve hiçbir yerde iş bulamazsınız. Puanınız yetiyorsa okurken sıkılmayacağınız ve iş imkanı olan başka bir önlisans veya lisans programı bitirin, o arada dil geliştirirsiniz. Mezun olduğunuzda elinizde kabin memurluğundan başka bir iş olur, üniversite sonunda halen kabin memuru olmak istiyorsanız ilanlara başvurursunuz ve hayalinize kavuşursunuz. Sonuçta kabin memurluğu kapsamında istenilen en az lise mezunu. 40 günlük eğitim ile kabin memuru olunabiliyorken 2 yıl boyunca onun eğitimini almak saçmalık gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkowski

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu araştırdığım kadarıyla ulaştırma eğitimi bakımından iyi bir okul. 2012'de kurulmuş olan Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri bölümünde THY ile yaptığı istihdam protokolü kapsamında başarılı öğrencilerini kabin memuru olarak THY'de işe başlatmış. Halen istihdam anlaşması varmıdır bilmiyorum. Fakat standart bir apartman üniversitesinden kampüs havası beklemeyin. Okumak istediğiniz bölüm YGS-5'ten alıyorsa Kabin Hizmetleri sanırım, okumanızı tavsiye etmem. İşe başlarsınız, en ufak bir sağlık sorunu veya uçuşa basınca dayanıklılığınız az olması dolayısıyla uçuşa elveriş sağlayamazsanız 2 yıllık diplomanız yalan olur ve hiçbir yerde iş bulamazsınız. Puanınız yetiyorsa okurken sıkılmayacağınız ve iş imkanı olan başka bir önlisans veya lisans programı bitirin, o arada dil geliştirirsiniz. Mezun olduğunuzda elinizde kabin memurluğundan başka bir iş olur, üniversite sonunda halen kabin memuru olmak istiyorsanız ilanlara başvurursunuz ve hayalinize kavuşursunuz. Sonuçta kabin memurluğu kapsamında istenilen en az lise mezunu. 40 günlük eğitim ile kabin memuru olunabiliyorken 2 yıl boyunca onun eğitimini almak saçmalık gibi.

Artık Lise Mezunu Bitti Önlisans İle Alıyorlar Asgari ..

• Duruma göre değişir.

Bana göre bu saatten sonra üniversite okumanın da bir anlamı kalmadı. Çoğu okul laf olsun diye diploma veriyor. MYO'lar daha gerçekçi. Tavsiye ederim ama istediğiniz bölümü iyi araştırın.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.