Şimdi Ara

Beyin Tümörü - Sonuç Açıklaması Yorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
11
Favori
96.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
802 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ÜZgünüm dostum çok hem de...inşallah 90 yasına kadar bizimle kalırsın hiç ümidini kesme üzgün olmam ise bu hastalığı bilmem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalıştığım bir abim kolon kanseri idi ameliyat oldu bağırsaklarını bir kısmı alındı yapay monte edildi. 3-4 sene iyiydi devamlı kontrole gidiyor Du. Geçen haftalar da yeniden nuksetmis ve hastaneye yattı. Allah hepimize sağlık sıhhat versin. Kolon kanseri akciğer ile beyine metastaz yaptı ise. Dua etmekten başka bırsey gelmez elimizden. Allah yardımcınız olsun. Hepimiz olumluyuz Allah ölümünde hayırlısını nasip etsin kimseye eziyet çektirmesin. Dedem 2017 Kasım ayında vefat etti. Abdominal aort anevrizmasi için ameliyat oldu 13 cm olmuş damarın kalınlığı mecburen oldu. Ameliyat sonrası belden aşağısı tutmaz oldu. 84 yaşında idi. Benim yanımda Allah canımı bu gece alsın beni böyle bırakmasın dedi biraz da ağrısı var idi. 2 saat sonra vefat etti. Cektirmeden. Allah herkese hayırlı olum nasip etsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun kardeşim Allah şifa verir inşAllah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım iyileşirsin kardeşim , maddi manevi neye ihtiyacın olursa özelden yazabilirsin , ankaradayım istediğin zamanda vakit geçirebiliriz , şaka yapmıyorum maddi manevi neye ihtiyacın olursa hiç çekinmeden yaz .
  • Bende kendi derdime üzülüyordum ben ölmek isterken neden böyle insanların başına geliyor. keşke benim az ömrüm kalsa Allah Şifa versin hocam İnşAllah iyileşirsin.
  • Allah yardımcınız olsun inşallah

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum her şey çok güzel olacak eminim, iyi dileklerimiz ve dualarımız seninledir her zaman.
  • Yarına çıkacağımız kesin mi belki benden çok yaşayacaksın inşallah güzel yaşarsın, dertlerin bittiğinde hepimiz orda buluşacağız sonra görüşmek üzere.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah şifa versin kardeşim. Bu saatten sonra tamamen kendini ahiret için hazırla. Allah büyüktür. Asla ümidini de kesme.

    Ölüm herkes için aniden gelebilir. Burada sana mesaj yazan bizler Allah bilir belki senden önce öleceğiz.

    Allah hepimize ebedi saadet yeri olan ahiret için çalışmayı nasip etsin.
  • Hepimiz öleceğiz bol bol tevbe edip, namaz kıl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dreamscrool

    Amin postu öne çıkararak belki bilgili arkadaşları buraya toplayabiliriz. Işın tedavisi aldım daha çok çoğaldı tümörler yürümede konuşmada bozukluk var hayal görüyorum bazen beyin oyun oynuyor bana. Doktorum artık elimizden bişey gelmiyor dedi. Şuan çaresiz bekliyorum.
    İyi huylu mu kötü huylu mu tümörler? Ameliyat oldunda yeniden mi çıktı tümörler yoksa hiç mi ameliyat olmadın? Kötü huyluysa bu hastalık çok lanet birşey. 19 sene önce kardeşimi kaybettim bu hastalıktan daha 4 yaşında kötü huylu beyin tümörü çıktı bir dizi ameliyat, ışın tedavisi vs. Ameliyattan 6 -7 ay sonra bir daha çıktı lanet tümörler. 5 yaşındayken kaybettik. Anlattıklarını bakılırsa 19 sene öncesine göre tıpta bu konuda bir değişiklik olmamış. Aynı tas aynı hamam. Kardeşime fazla ışın tedavisi uyguladılar çocuk bir daha konuşamadı. Allah acil şifa versin. Bu hastalığı bir tek yaşayan bilir. :(




  • Allah acil şifalar versin inşallah .Biz insanoğlu sanki hiç ölmeyecekmişiz sanki hastalık bize gelmez diye yaşarız oysa düşündüğünde dün geçti bitti birşey yapamıyorsun yarın için hiç bir garanti yok sonuçda hepimiz anı yaşıyoruz sadece anın keyfini almaya bak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam çok geçmiş olsun Allahtan umut kesilmez moral bozma

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar büyük tümor olması zor. Ama ameliyat olursa ölme ihtimali yüksek gibi görünüyor. Din var ise Allah rahmet eylesin, yok ise toprağın bol olsun.

    Ben zamanında eks olmuştum sende aynı duruma düşmüşsün.
  • Çok geçmiş olsun. Bu tablo kaynağı bilinmeyen 9 adet metastatik tümörle uyumlu birden fazla lezyonu ifade ediyor. Keşke iyi şeyler söyleyebilseydim. Mevcut doktorunuzla bağlantıyı koparmayın. Gerçi geçici etki gösterir, ama size ödem azaltıcı tedaviler vermiştir ya da verecektir. Bunlar size kısa da olsa kaliteli bir yaşam dilimi sunacaktır diye umuyorum. Tekrar geçmiş olsun.
  • Rabbim tez zamanda şifalar versin. İçini ferah tut. Moral gücün yüksek olmalı. Allahu teala seninle olsun.
    Yaşamak için ne gerekiyorsa yap pes etme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam sadece bilgi istemiş şu yazdıklarınıza bi bakın. bu hastalıkta moralin ne kadar önemli olduğunu herkes biliyor fakat gelip de yok biz de bi abimizi aynı kanserden kaybettik yok anneannemi kaybettim demekteki amaç ne? herkesin elbet yaşadığı bu tarz durumlar var ama gelip de kötü örnekleri sıralamanın kime ne faydası var? kendi durumunu bıraksın da sizi mi teselli etsin istiyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erebor27 -- 6 Ekim 2019; 22:31:39 >
  • motivasyon ve olumlu dusunme cok onemli.

    acil şifalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum çok geçmiş olsun. Çekilen mr cd'si varsa, cd'nin içinde DICOM adında bir klasör olucak. Onu bana gönder doktorla inceleyelim. Eğer cd'yi almadıysan, devlet hastanesinde çekildiyse e-nabız sistemine girip görüntüyü bulabilirsin. Görüntüyü bulduğunda sol taraftaki posta işaretine basınca DICOM gönder seçeneğine tıklayıp mailine atabiliyorsun DICOM dosyasını.

    Mail adresim: semihguzey@hotmail.com

    Hemen öyle 5 aya ölücem falan deme. Benim beynimin 6x4 cm'lik bir bölümü öldü. O kadar tümör var demiyorum. O kadarı öldü diyorum. Ama hala konuşuyorum. Doktorun bir bok bilmiyor da olabilir, salak da olabilir. Doktor görüşü diye bir şey var.

    Ayrıca girişimsel radyoloji çok gelişti. Beyindeki bir çok bulguyu iğne deliğinden girip temizleyebiliyorlar. Bunu yapanlardan biri de arkadaşım. Dediğim gibi gönder bi bakalım.




  • Geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah.
    Çok üzüldüm ama dua etmekten başka elimizden gelen bir şey yok
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.