Şimdi Ara

Beyin nasil yikanir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dusunun simdi ofke nefret dolusunuz ama gucsuzsunuz paraniz pulunuz yok bu ofkeyi kime yansitirsiniz?

Sizden bile gucsuz olana peki kimdir o? Sokak hayvanlari tabii ki.

Peki diger insanlari pesinizden nasil suruklersiniz? Algilarla beyinlerini yikayarak.

Once dusmanlastir. Yani 80 milyonluk dev bir ulkede olan 2 3 saldiri vakasini ( ki cogu kopeklerin ac kaldigi yerlerde oluyor) memleket meselesi gibi insanlarin gozune sok.

Korku yarat. Sokaklarin guvenli olmadigindan bahset. Oysa istatistiki olarak kopek saldirisi ihtimali cinayet ve yaralamanin yaninda devede kulak kaliyor. Butun kopekler toplatilsa bile hicbir zaman cocuklarinizi gonul rahatligiyla sokaga salmayacaginizi herkes biliyor. Bugune kadar sokakta sevdigim hicbir kopegin bana saldirdigini hatirlamiyorum.

Neyse insanlari korku ve dusmanlastirmayla kandirdiniz. Sirada bu nefreti derinlestirme asamasina geciyorsunuz : mama lobisi

bu suna benziyor gazzede ölenleri neden savunuyorsunuz yoksa gida sirketiniz var da oraya mal mi satiyorsunuz demek gibi sacma bir arguman.insanlarin canlari menfaatleri icin sevdikdirdiklerini dusundurduler size. Karsiliksiz sevgi olamazmis...

Bakin simdi son haberlere simdi de kedilere bulasiyorlar cunku bunlarin icinde EN UFAK BIR SEVGI IYILIK YOK

hayvan sevmeyen insan insani da SEVMEZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kedi ve köpekleri seviyorum ama sokaklarda başıboş üreyip çoğalmalarını, başıboş dolaşmalarını istemiyorum. Dünyada bu konuda uygulanan çeşitli örnek uygulamalar var, birini seçip uygulamak zor olmamalı....

Ayrıca böyle başlık açtıktan sonra ismini gizlemek için kaçanları onlar kadar bile sevmiyorum...

• İt perestler şimdi de konu açıp anonimleştirip kaçarak "Beyin yıkıyor". Yeter bu kadar kafa ütülediğiniz, siz isteseniz de istemesiniz de o pek sevimli kuçu kuçularınızın hepsi itlaf edilecek; çünkü başka bir çözüm yok. Çözümsüzlüğü çözüm olarak dayatarak sorunu bu aşamaya akıl yoksunu sizler getirdiniz; şimdi ceremesini hep beraber çekiyoruz. Ya tüm insanlar bu ülkeyi bırakıp çekip gidecek ülkeyi köpeklere bırakacak, ya da insanlar ülkeyi köpeklerden geri alacak. Başka seçenek yok.

Hayvanlara işkence eden bir avuç manyakla başıboş köpek sorununun bir ilgisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 13 Ocak 2024; 21:25:26 >
  • Konu vatan millete geldiyse köpekler kalsın, ben sevdim. Burada parkları bahçeleri koruyorlar, hırsız uğursuz dadanmıyor geceleri. Kimin ne olduğunu yüz metreden anlıyorlar. Bekçi gibiler, gece 3:00, 4:00 hiç fark etmiyor. Şimdiye kadar, yirmi senedir bir komşuyu ısırdılar sadece , o da küçük bir şey basit bir müdahaleyle iyileşti hanımefendi.

• Konuyu açan elemanı bilmesek neyse. Bir de oraya yazmış hayvan sevmeyen insan sevmez diye. Kendisi insan sevmiyor ki. Eleman tipsiz diye kızlar yüz vermemiş, kimse bunu istememiş gitmiş köpeklerden sevgi bekliyor. Belli ki evinde bakacak gücü bile yok ki bu köpekleri sokakta tutup bize musallat edecek.

Hatta forumda bile üyeler blokladığı için konu açıp sesini duyurabilmek için konuyu anonim yapmış. Seni kimse istemiyorsa çeker gidersin. Demek ki fikirlerini merak etmiyorlar ki bloklanmışın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir kiza nasil sarilinir?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.