Şimdi Ara

BEYEFENDİ BİR BAŞKAN,HIRSI YÜZÜNDEN OKUNAN BİR HOCA İSTİYORUZ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşadığımız olaylar yetti artık,çok acı çektik,2 defa son maçta şampiyonluk kaybettik,şikeyle uğraşan biz olduk,,avrupada sadece 1 yıl başarılı olabildik,tüm bunlara rağmen taraftar her zaman destek oldu yönetime ama artık yeter! aziz yıldırımın miladı dolmuştur,halkın takımı olan fenerbahçemizi en nefret edilen kulüp haline getirdi aziz yıldırım,onun başkan olduğu yıllarda gs kaç kupa kazandı kim bilir,her konuşmasında birilerine laf atıyor,gs şöle ts böle,gereksiz restler çekiyor,hani havuzdan çıkıyordu,ne oldu,bu kulübe ekonomik olarak çağ atlattı kabul ama kişisel nedenlerinden dolayı o ekonomik gücü heba etti yıllardır,ne adamlara ne paralar harcadılar,braga finale kaldı uefada,biz bragadan çok daha zengin bir kulübüz ama doğru kullanamadık paramızı,şimdi de çıkmış kulübün değerini 1 milyar dolar yapıp gidicem diyor,kardeşim kupa olmadıktan sonra o para ne işe yarar,avrupada kupa kaldırıcaz diye bir hedef koysana,şu oyuncuları getiricem desene,ama yok işte,güvenmiyorum artık aziz yıldırıma,beyefendi,işini bilen,futbolu profesyonellere bırakan bir başkan istiyoruz artık. aykut kocamanı çok seviyoruz,çok iyi bir adam,iyi bir fenerbahçeli ama iyi bir teknik direktör değil,bunu herkes anladı artık,kimsenin hocaya güveni kalmadı,liderlik vasfı,yönetme becerisi yok aykut kocamanda,oyuncularla arasında bir iletişim problemi olduğu belli,sahada herkes başına buyruk,kimse ne yapacağını bilmiyor,kafasında hala belli bir oyun planı yok hocamızın,onu kenarda ruhsuz ruhsuz dururken görmekten yorulduk,ben oyuncuları üzerinde ağırlığı olan,hırsı yüzünden okunan,oyuna doğru müdahaleler eden bir hoca istiyorum,bu bizim hakkımız.

• açık açık ünal başkan ve terim hocayı istiyoruz desen daha iyiydi

Orijinalden alıntı: netten^

açık açık ünal başkan ve terim hocayı istiyoruz desen daha iyiydi

bişi sorucam. hangi konuya girsem bi fenerbahçeye sallama galatasarayı yüceltme amacın var. sorucağım soru şu, doğdunda da troll müydün yoksa sonradan mı troll oldun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Steady as she goes..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bird42

Yaşadığımız olaylar yetti artık,çok acı çektik,2 defa son maçta şampiyonluk kaybettik,şikeyle uğraşan biz olduk,,avrupada sadece 1 yıl başarılı olabildik,tüm bunlara rağmen taraftar her zaman destek oldu yönetime ama artık yeter! aziz yıldırımın miladı dolmuştur,halkın takımı olan fenerbahçemizi en nefret edilen kulüp haline getirdi aziz yıldırım,onun başkan olduğu yıllarda gs kaç kupa kazandı kim bilir,her konuşmasında birilerine laf atıyor,gs şöle ts böle,gereksiz restler çekiyor,hani havuzdan çıkıyordu,ne oldu,bu kulübe ekonomik olarak çağ atlattı kabul ama kişisel nedenlerinden dolayı o ekonomik gücü heba etti yıllardır,ne adamlara ne paralar harcadılar,braga finale kaldı uefada,biz bragadan çok daha zengin bir kulübüz ama doğru kullanamadık paramızı,şimdi de çıkmış kulübün değerini 1 milyar dolar yapıp gidicem diyor,kardeşim kupa olmadıktan sonra o para ne işe yarar,avrupada kupa kaldırıcaz diye bir hedef koysana,şu oyuncuları getiricem desene,ama yok işte,güvenmiyorum artık aziz yıldırıma,beyefendi,işini bilen,futbolu profesyonellere bırakan bir başkan istiyoruz artık. aykut kocamanı çok seviyoruz,çok iyi bir adam,iyi bir fenerbahçeli ama iyi bir teknik direktör değil,bunu herkes anladı artık,kimsenin hocaya güveni kalmadı,liderlik vasfı,yönetme becerisi yok aykut kocamanda,oyuncularla arasında bir iletişim problemi olduğu belli,sahada herkes başına buyruk,kimse ne yapacağını bilmiyor,kafasında hala belli bir oyun planı yok hocamızın,onu kenarda ruhsuz ruhsuz dururken görmekten yorulduk,ben oyuncuları üzerinde ağırlığı olan,hırsı yüzünden okunan,oyuna doğru müdahaleler eden bir hoca istiyorum,bu bizim hakkımız.

Sonuna kadar katılıyorum

• Virgülden sonra boşluk konur.
    Daha Fazla Göster
  • Ünal ne allahınızı severseniz? Adnan öztürkler fatihler ya da Albayraklar olmazsa ünal ne iş yapar?Proje üretir, o sadece başkan olarak İşini yapan bir adam,biz alışmışız başkan şunu alsın bunu alsın futbolcuyla havalimanına insin ama sadece işini yapan bir adam.Başkan demek oyuncu almak felan değildir.Başkan klubu ''temsil'' eder.Bizimki o işi gayet güzel yapıyor,fazlasını değil.Fazlasını yaptığı zaman ortaya sadriler azizler çıkıyor.Ha işini iyi yapar kimse bir şey demez, e şimdi çek o yönetim kadrosunu bırak ünalı tek başına ne yapacak?Galatasarayda bu transferleri yapanın ünal olduğunu sanıyorsak kendimizi kandırırız.Ünal gayet profesyonel bir adam,işi bilen bir adam bilmediği işlere burnunu sokmayacağını bilen bir adam.Olması gereken biri.

Ben fenerin mali durumundan anlamam,azizin futbol bilgisi bence çok zayıf.Eğer fenerin yönetiminde adam gibi futboldan anlayan profesyonel kişiler olursa çok rahatlıkla çağ atlar.Ama fener çoktan statükocu bir yapıya büründü gibi.

he still waiting for god's choice

• Fatih Terim düşük hocamı yav arkadasım neremle güleceğimi bilemedim.Fatih Terimi begenmiyon ya Aykut Kocaman müstahaktır sana.

Orijinalden alıntı: a.tolga

Fatih Terim düşük hocamı yav arkadasım neremle güleceğimi bilemedim.Fatih Terimi begenmiyon ya Aykut Kocaman müstahaktır sana.

fatih terime kötü hoca diyen yok,benim gözümde oyuncusuna küfür edebildiği için düşük anlıyo musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

quote:

bişi sorucam. hangi konuya girsem bi fenerbahçeye sallama galatasarayı yüceltme amacın var. sorucağım soru şu, doğdunda da troll müydün yoksa sonradan mı troll oldun?

şu galatasarayı yücelttiğim bir yorumumu göster bakalım troll arkadaşım kimin troll mü cahil mi olduğunu görelim.Galatasarayı yücelttiğim yorumumu bekliyorum atmazsan adamlığından şüphe ederim

• simdi linç ederler kardesim naptın sen.

Ünal Aysal ve Terimi yücelttiğine dair yorum.

Orijinalden alıntı: MeireL

quote:

anlama sorunun var heralde adam her yorumumda başka konularda demiş bulsana hadi 1 tane?Hırsı yüzünden okunan bir td istemiş yalanmı söyleyelim açıkça en çok hırsını belli eden fatih terimdir gerek yüzüyle gerek mimikleriyle.Beyefendi bir başkan istemiş ünal aysal beyefendi gibi görünüyor tabi rakiplerine sallıyor arası ama etliye sütlüye karışmışıyor terim istiyor bir oyuncu adam gidiyor alıyor resmen başlıkta bu ikiliyi betimlemiş adam

• quote:

quote:

quote:

şu galatasarayı yücelttiğim bir yorumumu göster bakalım troll arkadaşım kimin troll mü cahil mi olduğunu görelim.Galatasarayı yücelttiğim yorumumu bekliyorum atmazsan adamlığından şüphe ederim

"açık açık ünal başkan ve terim hocayı istiyoruz"

?

• quote:

quote:

quote:

anlama sorunun var heralde adam her yorumumda başka konularda demiş bulsana hadi 1 tane?Hırsı yüzünden okunan bir td istemiş yalanmı söyleyelim açıkça en çok hırsını belli eden fatih terimdir gerek yüzüyle gerek mimikleriyle.Beyefendi bir başkan istemiş ünal aysal beyefendi gibi görünüyor tabi rakiplerine sallıyor arası ama etliye sütlüye karışmışıyor terim istiyor bir oyuncu adam gidiyor alıyor resmen başlıkta bu ikiliyi betimlemiş adam

Profilin kapalı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

?

önce bir kendi yazdığın şeylerin anla sonra yorum yap

"hangi konuya girsem bi fenerbahçeye sallama galatasarayı yüceltme amacın var"

göster bakalım hangi konuya girsen galatasarayı yüceltiyormuşum göster sen tek bu konudamı varsın sen her konuda varsın göster o konularda galatasarayı yücelten bir yorumumu göstermezsen adam değilsin uğraşma boşuna bir söz ediyorsun düşünerek et

• quote:

quote:

quote:

quote:

?

Ayrıca ben "açık açık ünal başkan ve terim hocayı istiyoruz" mu demişim yoksa "açık açık ünal başkan ve terim hocayı istiyoruz desen daha iyiydi" mi demişim ve sonunada koyduğum smile ile ironiyi anlayamıyorsunuz kapasite meselesi olsa gerek

• quote:

quote:

quote:

quote:

Profilin kapalı?

Profilimi açmak zorunda değilim.Ben o yorumda galatasarayın tek bir şahsını yüceltmedim anlama problemleriniz var sanırsam.Adam hırsı yüzünden okunan bir td istemiş FATİH TERİM,YILMAZ VURAL bu tip hocaların en başında gelir.Yalansa yalan deyin bilelim.Ben önce doğruları konuşurum sonra fenerbahçeliliğim gelir.adam beyefendi bir başkan istemiş ünal aysal etliye sütlüye karışmaz elinde mikrofonlada stadta konuşmaz.Çıkıp her maçada gitmez.Barcelona,Manchester da bir başkan ne kadar öne çıkıyorsa bizdede o kadar öne çıkmalı.Biz hala monarşi ile yönetiliyoruz aziz yıldırımın kararlarını kimse sorgulayamıyor taraftar dahil yalansa yalan deyin bakalım

• quote:

Profilimi açmak zorunda değilim.Ben o yorumda galatasarayın tek bir şahsını yüceltmedim anlama problemleriniz var sanırsam.Adam hırsı yüzünden okunan bir td istemiş FATİH TERİM,YILMAZ VURAL bu tip hocaların en başında gelir.Yalansa yalan deyin bilelim.Ben önce doğruları konuşurum sonra fenerbahçeliliğim gelir.adam beyefendi bir başkan istemiş ünal aysal etliye sütlüye karışmaz elinde mikrofonlada stadta konuşmaz.Çıkıp her maçada gitmez.Barcelona,Manchester da bir başkan ne kadar öne çıkıyorsa bizdede o kadar öne çıkmalı.Biz hala monarşi ile yönetiliyoruz aziz yıldırımın kararlarını kimse sorgulayamıyor taraftar dahil yalansa yalan deyin bakalım

+1907

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.