Şimdi Ara

Beyaz Tv Muhabiri sert kayaya çarparsa (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
20.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
189 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kameramani dövmüşler beypazarında gidip yalan haber yaparsan olacağı bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İsen Buga

    hocam sen enerji sistemleri mühendisliği okuyordun değil mi?

    Alıntıları Göster
    Yok. İnşaat mühendisliği

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    "kamalist" mi ? seni bu forumda barındıran, hatta nefes almana izin veren sistemin.... suçlamak lazım. Sizin gibi troller yüzünden aldığım ceza yeni bitti. Hiç gerek yok yenisini almaya. Ama ismini çok güzel aklıma kazıdım. Umarım bi gün gerçekte kim olduğunu öğreniriz hep beraber
  • Yapıştır gelsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • V-for-vandetta kullanıcısına yanıt
    o da yalan kurgu tamamen mansurun adamları bizi dövdü edebiyatı için melihin talimatıdır
  • Helal olsun ablaya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Yok yok, var bazı yanlışlar. Ama düşündüğün gibi değil.

    1) İsmet İnönü, ikinci dünya savaşı boyunca yaşanan kıtlıkta memurunu kayırmıştır. Bu bir devlet politikası olabilir, ama memur zaten devletine bağlı iken, gereksiz bir uygulamadır. Şöyle ki, şeker ve kahve çok kısıtlı iken, memurun erişimi vardır. Garibanın yoktur. Gariban bunu görür. Türk halkı son derece kıskanç ve kincidir. Bunu asla atlamamak gerek. Her türlü önlemi bu göz önünde bulundurularak almalı...

    2) Köylüye spor yaptırma hikayeleri doğrudur. İdman yurdu konsepti dahilinde genelge yayınlanmış. Bazı bölgelerde "emir var, yapacaksınız" olayı gerçekleşmiştir. Bu aslen merkezi yönetimin suçu değildir. Kraldan çok kralcı memur zihniyeti ile alakalı bir sorundur. Dönemin denetleme imkanlarının kısıtlı olmasının, gecikmeli haber almanın da etkisi var.

    3) Camilerin ahıra çevrilmesi olayında halkla ilişkiler zayıf tutulmuştur. Az sayıda cami geçici olarak ahır gibi kullanılmıştır. Sebebi basittir. Nazi kapındadır. Sovyetler birliği öbür kapındadır. Herhangi biri ile olası bir savaş mutlak yenilgi ile bitecektir. Savaşın parçası haline gelen Türkiye Cumhuriyeti, temsil ve askeri kadrosunu dağa çekecek ve gerilla savaşına dönecektir. At ve büyükbaş hayvan lazımdır. Köylerde de devlet binası olarak cami ve okul vardır (hepsinde yoktur). Ya okulu, ya camiyi tedbiren ahır yapacaksın. Hangisini yaparsın? Bu durum halka doğru anlatılamamıştır. Yoksa, CHP'nin Osmanlı'dan devraldığı Anadolu'daki 4000 küsür köyün 2000 küsüründe CAMİ ZATEN YOKTUR. Bu köylerin üçte ikisinde yapılan ilk camiler CHP dönemine denk gelir.

    4) CHP iktidarı döneminde CHP'li ailelerin eğitim konusunda kayırılması durumu olmuştur. CHP'li olduğu bilinen ailenin başarılı çocuğu bursu kesin alır. Öbür ailenin başarılı çocuğu aynı bursu ala da bilir, alamaya da bilir. O kadar kesin değildir. Birine ücretsiz yurt ayarlanır, öbürüne ayarlanamayabilir. Bunun sebebi eğitilebilecek, başarılı çok genç olmakla birlikte, onları eğitebilecek imkanın o kadar geniş olmamasındandır. CHP bu konuda kendine yakın ailelerin çoğunlukta olmasını tercih etmiştir. Muhtemelen hedef gücü elinde bulunduracakların CHP'li olmasının istenmesidir. Bana göre hata edilmiştir. Bu, günümüzde "elitist CHP" imajının oturmasına sebep olan ana faktör belki de... Halbuki CHP döneminde burslarla okutulan yüzbinlerce çocuk bu halkın gariban kesiminin evlatlarıdır. CHP'nin elitistlikle uzaktan yakından alakası yoktur. Ama bu çocuklar eğitimi alınca sınıf atladılar. Babası çoban, kendisi inşaat yüksek mühendisi... Çoğunluğu CHP'li. Özellikle sonradan köyden kente göçün coşması ile, kentteki gariban ikinci cumhuriyetçi, babası çoban olan mühendis ise "elit" oluverdi. İşin özünde ise, Demokrat Parti'nin ağ babaları zeytinlik sahipleri, pamuk kralları, aşiret reisleri, kısaca tarla zenginleri ve feodal düzen liderleri idi. Bu açıdan, asıl elit parti aslen Demokrat Parti idi. Seçmeni garibandı, o ayrı...

    5) Dersim ayaklanmasının bastırılması sırasında gelişmiş bazı karanlık olaylar var. Halkın makineli tüfekten geçirilmesi, sonra bir erin süngü ile yaşayan var mı testi yapması, yaşayan bir çocuğun kendini yaralı vaziyette dereye atıp kurtulması gibi... Gene, merkezi yönetimden kopuk hareketler. Ancak bu konuları örtmek yerine üstünü açıp, sorumlularını öttürmek gerekirdi. Geleceğe de bir iz bırakılmış olurdu.

    Genel olarak dönemin memur eğitimi "denileni yap!" üzerine kuruludur. İnisiyatif alma becerisi düşük, icra becerisi yüksek memurlar yetişmiş ve bir kısmı çok iyi yöneticiler olmakla birlikte, bir kısmı sırf "emri uygulama" adına çeşitli hatalar yapmıştır. Bu hataların da çoğunlukla üzeri örtülmüştür.

    --------------------

    Dersim'de yaşanan bazı insanlık ayıpları dışında, çok büyük hatalar değildir özetle. Dersim'e yapılan operasyon da yerinde ve doğrudur. Onu da ekleyeyim. Sadece yaşanan bazı karanlık olaylar var. Bunun dışındaki hatalar ikinci cumhuriyet döneminde fazlası ile büyütülmüş ve insanlar yanlış yönlendirilmiştir. Genel olarak CHP imaj partisi değildi. İcraat partisi idi. İmajına kasmamış adam.

    Tabi, CHP derken de, kastettiğim CHP pek de bugünkü CHP değildir. O CHP 1981'de emperyaliste hizmet eden faşist görünümlü sülükler tarafından kapatılmıştır. Bugünkü CHP ise 1992'de kurulmuştur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 18 Haziran 2019; 13:25:53 >




  • Helal sana, işte çakma müslümanlar kendilerine ders olacak gerçek bir müslüman gördü. Yandaş ve yalaka güruh öyle bir yoldaki günah olana, harama asalak gibi yapışmış haldeler. Paraya olan açlıkları asla bitmiyor gözleri hiçbir zaman doymuyor..!

    Bu çakma müslümanlara rağmen HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 18 Haziran 2019; 13:52:34 >
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    Gerici zihniyet kabak gibi ortada kemalist zihniyete kurban olun !

    Beyniniz ufak yaşlardan itibaren kara iftiralarla yıkanmış malesef, sözde tarihinizi kuran kursları ve imam hatiplerden öğrenirseniz olacağı budur..!
  • gerici zihniyet demek , muhalifini forumda bile tahammül edemeyen ortadan kaldırmaya çalışan kim onu bile göremeyecek kadar geri işte bu kamalistler , birde kara iftiralarla yıkanmış zihniyetten söz eder kimin zihni ne ile yıkanmış gayet açık ve net
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    Görüşürüz paralı troll blocklandın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 18 Haziran 2019; 15:36:30 >
  • Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    ellerin dert görmesin
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    Şikayet edilip adminlere konuyu kapattırmak için bunu da yaptın ya yuh artık.
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    kudur Beyaz Tv Muhabiri sert kayaya çarparsa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requaizen -- 18 Haziran 2019; 17:28:13 >
  • requaizen R kullanıcısına yanıt
    kudurmu benim için zevkti kudurtmak hani
  • bana bunun yalan olduğunu söyleyebilir misin ?
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    Muhalif olmakla sırf kendi kirli çıkarları için başkasının ayağını kaydıranlar, ülkesine ve milletine ihanet edenler aynı kefede tutulamaz işte bu güruh benden saygı beklemesin !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkeye millete ihanet nerede sen önce onu söyle kirli çıkarmış birde nerde neyin çıkarı bu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.