Şimdi Ara

Beyaz Tv Muhabiri sert kayaya çarparsa (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
20.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
189 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: axelfoly

    kamalist yobazlardaki tek adam heykel aşkı nedir
    Sevmişler yapmışlar. Zoruna giden ne? Görmek istemiyorsan gözlerini çevirirsin.
  • Gökçek in oglu Beyaz tv yi nasil aldı? Fetocu bank asyadan aldigi krediyle aldığıni belgelediler. Makbuz örnekleri google da var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen izleyen herkes kahraman ablamızın videosunu paylaşsın. Sadece izlemek yetmez. Herkes görmeli bu rezil insanları..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dinozor heykelini sevmişler yapmışlar kaldı ki milyonlarca da değil ha buna alerjiniz olurken milyonla tek adam heykeline trilyonlar akıtılırken neden alerji olmuyorsunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: axelfoly

    dinozor heykelini sevmişler yapmışlar kaldı ki milyonlarca da değil ha buna alerjiniz olurken milyonla tek adam heykeline trilyonlar akıtılırken neden alerji olmuyorsunuz
    Tek adam heykeline trilyonlar akıtıldığına dair kaynak gösterebilecek misin emoji çocuk?
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    Kardeş konumundan trabzon görünüyor. Zira öyle ise lütfen ankarada oturan bizler için saçma sapan yorumlarını kendine sakla. Neden biliyor musun?

    1. Gökçek ankaraya 5 tane kapı ve saat yaptı. Maliyeti 31 milyon TL ( eski para ile 31 trilyon)
    2. Ankaparkı yaptı, dinazorların babası. Maliyeti 1 milyar 450 milyon TL ( eski para ile 1 katrilyon 450 trilyon )
    3. Her sene asfalt yenilemenin maliyetini bilmiyorum ama herhalde tahmin etmek zor olmasa gerek.

    Peki bunları kim ödedi ve ödemeye devam ediyor. Tabi ki ankarada ikamet edenler. Nasıl mi? Su vergisi ev vergisi ve çöp vergisi gibi vergilerle. Peki ankapark ve kapılar çok mu gerekliydi? Maliyetini ancak 29 yılda çıkaracak ankapark ne işe yarayacak güzel kardeşim? Ekonomiye katkısı nedir?

    Bunlar yapılırken birilerinin cebi doldu burası kesin.Bu kadar körükörüne savunduğuna göre belki senin bile cebin dolmuştur bilemem. Sonuçta ülke Hükümet-yandaşlar-muhalifler üçgeninde dönüyor. Olan yine biz halka oluyor. Bazıları da özellikle çalıyor ama yapıyor diyor. Sen o zihniyetteysen düsturunu değiştirmeni ve çalışıp yapıyoru seçmeni öneririm. Yok ben körü körüne bazılarının sözüne inanacağım diyorsan sen bilirsin. Sana sadece bir söz söylemek isterim. İnsanın babası bile çoğu zaman evladına yalan söyler. Bu dünyada babana bile güvenmeyeceksin. Bilmem anlatabildim mi?

    Not: Maliyetler gökçek'in birebir ağzından söylenmiştir. İnternette ilgili videolar mevcut



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytac001 -- 16 Haziran 2019; 0:28:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dinazor heykeline milyonlar harcanırken bir veya birkaç taneyken oda milyonla tek adam heykeli 3-5 bine yapıldığını mı sanıyorsun vah vah
  • aytac001 kullanıcısına yanıt
    tercih sizin bana hava hoş demiştim üstte mesajda memnun kalırsanız bi dahakine farkla başa getirirsiniz de demiştim
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    Mesele hoşnut kalmak veya kalmamak değil aslında. Mesala benim söylediğim şeyleri hiç düşündün mü? Bak Botaş en son Hataya 105 milyon tl ye FSRU tesisi kurdu. Bu tesisten dünyada 26 adet var. Ben proje müdürüydüm söz konusu tesisin. Millete iş verildi aş verildi. Bu adamlar evine ekmek götürecek. Maliyeti o zamanın parası ile 400 milyon dolar olan ankapark yerine ki şimdi 2.4 milyar tl oluyor ki 24 adet daha FSRU terminali yaparsın. Yani güzel arkadaşım bizim üretmeye ve tesislere ihtiyacımız varken neden hala eğlenmek için bir lunaparka 400 milyon dolar ayrılır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    AKP tarzı ihale ve iş yapış modeliyle maliyet kat kat artıyor. Aradaki fark birilerinin ceplerine gidiyor. O ucubeleri normal maliyetine almadığı ortada. Ayrıca sadece dinozor yok, garip robot heykeli var, şehri girişinde ucube kapı var, saçma sapan maliyetli ağaçlar var, bir ton şaibeli hizmet ve ürün satın alımı var. Sizin adamınız söylüyor zaten Ankara'nın parsel parsel satıldığını. Şimdi anladın mı?
  • zaten nedense hep akp tarzı işler şaibeli ve maliyet artırıcı heykel bakımıyla birilerinin ceplerini dolduran da bunlar chpli imamoğlu beylikdüzünü çiftliğine çevirsin belediyeyi aldığı borçtan 5 kat borçla devretsin onlar fasarya yalan hep
  • aytac001 kullanıcısına yanıt
    farklı düşünmüyorum bende lakin bazıları dino robot vs vs heykeline takılırken milyonla tek adam heykellerine ve onlara aktarılanlara bişey demiyor üstelik savunmaya da geçiyor ben gökçek dinoları diktide iyi yaptı demiyorum halt etmiş ama ankaparkta sonuçta bir cazibe merkezi olacaktı ve orada çalışanlarda elbette bir kazanç sağlayacak ve oraya turist çekecekti bunun örnekleri var fransadaki disneyland vs sonuçta ülkeye girdi sağlayacaktı cazibe merkezi oluşacaktı , son olarakta son söylemine bende katılıyorum üretmek ve üretim tesislerine kesinlikle ihtiyacımız varken milyonla heykele yok yere kaynak aktarıp böbürlenene kadar üretime önem versek zaten bugün şu şartlarda olmayacaktık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: axelfoly

    zaten nedense hep akp tarzı işler şaibeli ve maliyet artırıcı heykel bakımıyla birilerinin ceplerini dolduran da bunlar chpli imamoğlu beylikdüzünü çiftliğine çevirsin belediyeyi aldığı borçtan 5 kat borçla devretsin onlar fasarya yalan hep
    Bak hele şu yobaza aklı sıra sizinkiler de yapıyor diye top çevirecek, kendini aklayacak. Aklı olan birine bu zırvaların vız gelir. Bürokrasinin, mahkemenin, kolluk güçlerinin tamamının iktidar partisinin elinde olduğu yerde muhalefet partisi mensubu yolsuzluk yapacak yani? Napalım gülelim mi? CHP'li belediye yolsuzluk yaptıysa ya AKP kadroları hepten beceriksiz, ya da AKP bu yolsuzluğa ortak. Her şekilde kendi kalene yol atmış oldun yani sayın yobaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 16 Haziran 2019; 1:19:38 >




  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    beylikdüzüne gittin mi bilmiyorum ama muazzam güzel bir yapılaşma var ibb ninde borcu milyarlar ? Demekki ibb de bir şeyler yapmış b düzüde bir şeyler yapmış hee 5 liralık ihaleyi 10 liraya kim vermişse 7 ceddinin cebinden çıksın ama ben fatihte yaşıyorum akp belediyesi yaptıklarını anlatsam inanmazsın yolun düşerse uğra bizzat gösteriyim resmen bizden para almak için strateji kurdu ak belediyesi ki ben eski akp liyim ailem hala akp li fatihte akpnin kalelerinden biri ama cidden burdaki belediye çalışanları ağır manada alçaklar chp li belediye görmedim fatihte kıyaslayamam keşke tüm seçim yenilense diyecem ama burası hayatta chp geçmez cemaat yuvası hepsi nemalanıyor yaşayan bilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heykel/Anıt niye yapılır?Yoldan geçen herhangi birisinin heykeli degil Mustafa Kemal Atatürk heykeli neyi zorunuza gidiyor.


    Mustafa Kemal Atatürk'ün heykelinden rahatsızlık duyanlar neyin kafasını yaşıyor?Aynı şekilde bu kişiler Anıtkabir'den de rahatsızlık duyuyor.

    Dünyanın saygı duydugu,ülkemizin kurucusu,Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün heykelinden rahatsız olanlara bak ki bıraktıgı ülkede Cumhuriyet ile yönetiliyorlar.Tek adam rejimini kaldırmış yerine Cumhuriyeti getirmiş,kadına seçme seçilme hakkı vs.


    Kaç tane ülkede heykeli var bir bakın.

    Böylelerine padişahlık,tek adam rejimi yada şeriat lazım ki sesleri çıkmasın,ezilsinler,hak,hürriyet,eşitlik olmasın ama kalan insanlara yazık.
  • Favorim bu abla

  • quote:

    Orijinalden alıntı: axelfoly

    Bu mesaj silindi.
    Refleksif beyin analitik düşünme yetisini ortaya koyamıyor ve hemen karşı saldırıya geçiyor. Yobaz lafına nasıl da sinirlenmiş yobaz arkadaşımız hiçbir dayanağı olmadan benim hakkımda çıkarımda bulunmuş. Bütün oylar sayılmadığı için hükümetin bürokrasi gücü yok dedin. Peki nasıl oldu da kanuna aykırı şekilde, şerh düşülmeyen sandıklardaki geçersiz oylar sayıldı? Bu yobazlar temel istatistik, mantık ve matematik bilgilerinden o kadar yoksunlar ki geçerli oyların tekrar sayımındaki değişimin geçersiz oylardaki değişim gibi olacağını sanıyorlar. Bu yüzden Binali'nin öne geçeceğini sanıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 16 Haziran 2019; 1:41:17 >
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    Kulperest yobazlardaki bu kandırılan reis aşkı nedir?

    Kul hakki yiyenleri sevme
    Devletin malını yağmalayanlari seçme
    Göz göre göre uzun yıllar borca batırılmış bir halk oluşturanlari alkışlama
    Yahudi projesi olan BOP un esbaskani olanları sevme
    Haaa bunları yapan sizlerin kullandığı madde nedir?

    Hani bilelimde iyi Kafa yapıyor ise alalim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 16 Haziran 2019; 1:57:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.