Bildirim
Beyaz Pantolon Giyen Erkekler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende bu sene giymeye başladım bence gayet şık. Üzerin lacivert gömlek gi altınada lacoste ayakkabı yada tommy ayakkabı bu iş tamamdır :) -
quote:
Orijinalden alıntı: MobilAmca
Bende bu sene giymeye başladım bence gayet şık. Üzerin lacivert gömlek gi altınada lacoste ayakkabı yada tommy ayakkabı bu iş tamamdır :)
Aynı Fikirdeyim Açık Mavi Dar kesim Alttan hafif salaş Bir Gömlek Güzel Bir RB gözlük Spor Şık bir Ayakkabı Süper olur gibi düşünüyorum -
Al yahu kıyafetin rengine göre sosyal statüye mi ayrılır. -
Brad pitt surekli giyiniyor ne yani adam gay mi oluyor simdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Papa Emeritus II
Al yahu kıyafetin rengine göre sosyal statüye mi ayrılır.
Google'a bi soruyum dedim neler çıktı karşıma bi sizlerede danışıyım dedim, -
hiç sevmem.özel bir parti,balo ya da gece kulübünde giyilmediği sürece de hiç haz etmem.günlük hayatta papyon takan erkekle aynı statüde görüyorum günlük yaşantıda beyaz pantolonlu erkeği.yanlış anlamayın,şahsi görüşüm. -
gaylikten ziyade kendimi gta vice citydeki tiki conconlardan biri gibi hissediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Küçükken bisikletle beyaz pantolon giyen birine çarpmıştım, pantolonun paçası siyaha boyanmıştı -
İstersen donla dolaş laf atana yumruk atarım. -
Beyaz pantolon giyen erkek vurduruyodur
ben giyiyorum. gayet de yakışıyor. kimse gey misin demedi. nerde yaşıyorsunuz siz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ahayri
İstersen donla dolaş laf atana yumruk atarım.
Benim felsefe +1 Büyüksün -
Tasiyabilen adam giyer, sahsen ben kendime yakistirmam pek tarzim degil ama yakisan kisiler var
Ornek jason statham in the expendables basketbol kavga sahnesinde gayet iyiydi, siritmamisti
quote:
Orijinalden alıntı: ozan güven
ben giyiyorum. gayet de yakışıyor. kimse gey misin demedi. nerde yaşıyorsunuz siz?
aynen. -
Beyazimsi giyiyorum, kimsede umursamiyor
quote:
Orijinalden alıntı: MobilAmca
Bende bu sene giymeye başladım bence gayet şık. Üzerin lacivert gömlek gi altınada lacoste ayakkabı yada tommy ayakkabı bu iş tamamdır :)
beyazın üzerine mavinin tonları çok güzel gidiyor. Kesinlikle katılıyorum. Ama ben daha çok buz mavisi tercih ediyorum.Altınada beyaz ayakkabı olduğu zaman daha çok güzel oluyor.Özellikle ayakkabıda mavi renk var ise. -
Genelde yazlari üstüne lacivert gömlek giyerek kullanıyorum. Genel anlamda bende pek giymem ama güzel kombine oluyorlar.
Yolculuk nere kardeş?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X