Şimdi Ara

Beyaz Pantolon Giyen Erkekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkidaşlar Sürekli bir ön yargı vardır çoğu insanda Beyaz pantolon giyen erkek şöyledir böyledir yolludur yolsuzdur diye
    Önümüzdeki Yaz' Beyaz Pantolon Almayı Planlıyorum Sizce almalımıyım ? Fikirleriniz Nelerdir merak ediyorum Ciddi Mesaj atalım Arkidaşlar

Fiziksel Öz.
    Uzun Boylu - Fit

• Bende bu sene giymeye başladım bence gayet şık. Üzerin lacivert gömlek gi altınada lacoste ayakkabı yada tommy ayakkabı bu iş tamamdır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MobilAmca

Bende bu sene giymeye başladım bence gayet şık. Üzerin lacivert gömlek gi altınada lacoste ayakkabı yada tommy ayakkabı bu iş tamamdır :)

Aynı Fikirdeyim Açık Mavi Dar kesim Alttan hafif salaş Bir Gömlek Güzel Bir RB gözlük Spor Şık bir Ayakkabı Süper olur gibi düşünüyorum
  • Al yahu kıyafetin rengine göre sosyal statüye mi ayrılır.
  • Brad pitt surekli giyiniyor ne yani adam gay mi oluyor simdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus II

Al yahu kıyafetin rengine göre sosyal statüye mi ayrılır.

Google'a bi soruyum dedim neler çıktı karşıma bi sizlerede danışıyım dedim,
  • hiç sevmem.özel bir parti,balo ya da gece kulübünde giyilmediği sürece de hiç haz etmem.günlük hayatta papyon takan erkekle aynı statüde görüyorum günlük yaşantıda beyaz pantolonlu erkeği.yanlış anlamayın,şahsi görüşüm.
  • gaylikten ziyade kendimi gta vice citydeki tiki conconlardan biri gibi hissediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçükken bisikletle beyaz pantolon giyen birine çarpmıştım, pantolonun paçası siyaha boyanmıştı
  • İstersen donla dolaş laf atana yumruk atarım.
  • Beyaz pantolon giyen erkek vurduruyodur

• ben giyiyorum. gayet de yakışıyor. kimse gey misin demedi. nerde yaşıyorsunuz siz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

İstersen donla dolaş laf atana yumruk atarım.

Benim felsefe +1 Büyüksün
  • Tasiyabilen adam giyer, sahsen ben kendime yakistirmam pek tarzim degil ama yakisan kisiler var
    Ornek jason statham in the expendables basketbol kavga sahnesinde gayet iyiydi, siritmamisti

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan güven

ben giyiyorum. gayet de yakışıyor. kimse gey misin demedi. nerde yaşıyorsunuz siz?

aynen.
  • Beyazimsi giyiyorum, kimsede umursamiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MobilAmca

Bende bu sene giymeye başladım bence gayet şık. Üzerin lacivert gömlek gi altınada lacoste ayakkabı yada tommy ayakkabı bu iş tamamdır :)

beyazın üzerine mavinin tonları çok güzel gidiyor. Kesinlikle katılıyorum. Ama ben daha çok buz mavisi tercih ediyorum.Altınada beyaz ayakkabı olduğu zaman daha çok güzel oluyor.Özellikle ayakkabıda mavi renk var ise.
  • Genelde yazlari üstüne lacivert gömlek giyerek kullanıyorum. Genel anlamda bende pek giymem ama güzel kombine oluyorlar.

• Yolculuk nere kardeş?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.