Şimdi Ara

Beyaz Masa İlgileniyor Mu ? Şoförle Tartıştım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 11H hattını bilen bilir 16:00'dan önce Buyaka avm'den dolaşır sonraki saatler düz gider, benim bindiğim saatte dolaşması gerekiyordu ekranda da duraklar yazıyor. Şoför dolaşmayacak haberiniz olsun dedi ben de gittim yanına niye falan dedim 15:30'dan sonra dolaşmaz dedi aklınca beni kandıracak. Ben bu hattı her gün kullanıyorum daha yarım saat var ekranda da öyle yazıyor dedim, sonra ağzından kaçırdı saat 16:00'dan sonra dolaşmaz diyor akıllım, tamam işte tama yarım saat var dönüceksin dedim. Sonra neymiş 10 dk yürüsem ölmezmişim ya hu ölürüm ya da ölmem senin rotan burası burdan gideceksin dedim, 3 saattir yoldayım köşede indiririm yürürsün diyor. Ben bu koltukta oturuyorum sen de ordan dolaşacaksın ayrıca beyaz masayı arıyorum dedim söylene söylene döndü. İnerken hala konuşuyodu 3 saattir yoldayım ölür müsün yürüsen bilmem ne, o zaman bu işi yapmayacaksın para kolay kazanılmıyor diyr bağırdım indim.

Bu hattı sürekli kullanıyorum şoförler ya rotasında gider, ya kardeşim dönüşte geçerken bırakayım mı der ya da yakınından geçsem olur mu der 1-2 dk yürürüm, ama bu beni kandırmaya çalışınca sonuna kadar hakkımı aradım ve beyaz masaya şikayet edicem. Elimde araç kapı no ve saat var bi tek, ilgilenirler mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 25 Mart 2016; 18:17:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SONY XPERIA™ Z5 | White

• Tipin küçük gösteriyodur o yüzden babalamıştır seni yürüsen ölür müsün

Aradığın zaman ilgilenirler mi bilmiyorum ama twitterdan yazınca ilgileniyorlar. Bende plaka ve tarih-saat bilgileri vardı. Önce telefon numaramdan beni arayıp olay hakkında bilgi istemişlerdi. Yaklaşık 1 hafta sonra ile hem twitterdan hem telefondan mesaj ile uyarıldığını söylemişlerdi. Gerçekten uyardılar mı onu bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woogyboo

Söylediklerine göre haklısın; senin 3 saattir yürümediğini nerden biliyor? Kendisi 10 dakika dolansa ölür mü? Her yerde var böylelerinden ne yazık ki.

Aradığın zaman ilgilenirler mi bilmiyorum ama twitterdan yazınca ilgileniyorlar. Bende plaka ve tarih-saat bilgileri vardı. Önce telefon numaramdan beni arayıp olay hakkında bilgi istemişlerdi. Yaklaşık 1 hafta sonra ile hem twitterdan hem telefondan mesaj ile uyarıldığını söylemişlerdi. Gerçekten uyardılar mı onu bilemem.

%100 haklı olduğumu düşünüyorum, otobüstekiler de hak verdi. Benim yolu yürümem 10 dk o dolansa 2-3 dk. kaybediyor, bir de üste çıkmaya çalışıyor yürüsen ölür müsün diye. Hayır ben ölsem ne ölmesem ne, sen rotana uymak zorundasın ekranda duraklar yazıyorsa geçeceksin. Yaşımı küçük gördüğü için böyle yaptı ama sonuç olarak seve seve döndü ordan, maaşında kuruş hakkım varsa haram olsun.

Ben aradım kapatır kapatmaz da şikayetiniz alındı diye mesaj geldi, umarım sadece uyarı almaz.

SONY XPERIA™ Z5 | White

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.