Şimdi Ara

Beyaz Eşya Önerileri (519. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.524
Cevap
79
Favori
1.507.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.

    Geçtiğimiz ay hepsiburada.com sitesinden electrolux marka elektrik süpürgesi almıştım. Bana 100 tl indirim çeki verdiler. İhtiyacım olmadığından ben kullanmadım. Boşa gitsin de istemedim. Aklıma forum geldi. İhtiyacı olan birisine yardımcı olmak istedim.

    İndirim çekinin detayları şöyle:

    500 TL üzerindeki Beyaz Eşya & Ankastre mağazasındaki Electrolux markalı ürünlerde geçerlidir. Son tarih: 30 Haziran 2015.

    Aşağıdaki linkte yer alan ürünlerden ihtiyacı olan varsa hesabımı kullanabilir. Hesabımın şifresini vs. degistirmemek şartıyla ürün size ulaştığında hesabımı iade alırım.

    http://www.hepsiburada.com/electrolux/beyaz-esya-ankastreler-c-235604

    Listede fiyatıyla dikkatimi çeken ürünler:

    Electrolux ESF8630ROX 1799 tl

    Electrolux ESF6521LOX 1199 tl

    Electrolux ESF5203LOW 999 tl

    Electrolux EWF1284BR 1099 tl

    Bu ve linkte yer alan diğer ürünleri 100 tl indirimli alabilirsiniz. İlk ciddi alıcı arkadaşa (tercihen eski üyeler) hesap bilgilerimi vereceğim. Hesap bilgilerimi vereceğim kişi gün içinde akşama kadar alışveriş yapmazsa hesabı geri alacağım. Lütfen istismar etmeyelim. Dediğim gibi, niyetim yardımcı olmak. Umarım ihtiyacı olan birisi istifade eder.

    Hayırlı günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetmuhsin -- 27 Haziran 2015; 16:51:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,ekim 2012 de aldığım Samsung RTQ59BPN marka buzdolabımla ilgili Tüketici mahkemesine açtığım davada haklı bulundum ve Samsung bana dolap ücretimle beraber ,mahkeme masrafları,avukatlık ücreti ve faizi ile beraber geri ödememi yapıp geldi dolabını alıp cehennem oldu gitti.
    Bende yeni dolap için alternatifleri araştırmıştım,en son LG GN-M762HLHM Buzdolabı da karar kıldım ve 2625 TL ye aldım,hem sesinden hemde soğutma performansından çok memnun kaldım.Sesini çok dikkatli bir şekilde ve sessiz ortamda olmazsanız duymanız biraz zor.Büyüklüğü şahane,gerçekten aileler için çok ideal,tavsiye ederim…
    Size yaptığım araştırmada çıkardığım listeyide bilginize sunmak istedim,inşallah faydalı olur…

     Beyaz Eşya Önerileri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dvtkara

    Herkese merhaba,ekim 2012 de aldığım Samsung RTQ59BPN marka buzdolabımla ilgili Tüketici mahkemesine açtığım davada haklı bulundum ve Samsung bana dolap ücretimle beraber ,mahkeme masrafları,avukatlık ücreti ve faizi ile beraber geri ödememi yapıp geldi dolabını alıp cehennem oldu gitti.
    Bende yeni dolap için alternatifleri araştırmıştım,en son LG GN-M762HLHM Buzdolabı da karar kıldım ve 2625 TL ye aldım,hem sesinden hemde soğutma performansından çok memnun kaldım.Sesini çok dikkatli bir şekilde ve sessiz ortamda olmazsanız duymanız biraz zor.Büyüklüğü şahane,gerçekten aileler için çok ideal,tavsiye ederim…
    Size yaptığım araştırmada çıkardığım listeyide bilginize sunmak istedim,inşallah faydalı olur…

     Beyaz Eşya Önerileri

    mücadele sürecinizi hatırladım, örnek bir kararlılıkla davranmıştınız...
    yeni buzdolabınız hayırlı olsun...
    lakin verdiğiniz listede fiyatı 1.715 görünüyor neden 2.625'e aldınız?..
  • Merhaba arkadaşlar 2012 yılında buradaki değerli arkadaşların ve Candoğan beyin de tavsiyesi ile beyaz eşyalarımı almıştım. Hepinize teşekkür ediyorum.

    Şimdi ise ebat olarak büyük, derin dondurucusu alt kısımda olan mümkünse az elektrik harcayan ve fiyat/performans ürünü tavsiyeleriniz marka/model nelerdir?
  • arkadaşlar sizlerin sayesinde birçok konu hakkında bilgi sahibi oluyoruz hepinizden allah razı olsun.forumdan bazı kişilerin tavsiyesi ile beyaz eşyayı ş şekilde aldım.
    Siemens KD56NPI32N buzdolabı
    Siemens SN26M832TR bulaşık
    siemens WM12T480TR çamaşır evkur mağazasından 3ünü 5500 tl karta 9 taksit aldım.ürünler halen kurulmadı kurulunca ürünler hakkında yorum yapıp araştırma yapan arkadaşları bilgilendireceğim.

    Sizden ricam elektrolüks ultra captic zucanimal model süpürge arıyorum.internet te en uygun 939 tl karta 9 taksit daha uygun temin etme imkanı olan varsa iletişime geçebilirmiyiz.İstanbuldayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: katalzor

    arkadaşlar sizlerin sayesinde birçok konu hakkında bilgi sahibi oluyoruz hepinizden allah razı olsun.forumdan bazı kişilerin tavsiyesi ile beyaz eşyayı ş şekilde aldım.
    Siemens KD56NPI32N buzdolabı
    Siemens SN26M832TR bulaşık
    siemens WM12T480TR çamaşır evkur mağazasından 3ünü 5500 tl karta 9 taksit aldım.ürünler halen kurulmadı kurulunca ürünler hakkında yorum yapıp araştırma yapan arkadaşları bilgilendireceğim.

    Sizden ricam elektrolüks ultra captic zucanimal model süpürge arıyorum.internet te en uygun 939 tl karta 9 taksit daha uygun temin etme imkanı olan varsa iletişime geçebilirmiyiz.İstanbuldayım.

    Selamlar,

    Aldığınız üç üründe gayet başarılı, Çamaşır yerli üretimde en çok satılan model şuan. yeni ve sessiz motoru ile ithallerle yerlilerin en büyük farkı olan sesli çalışma problemini büyük ölçüde ortadan kaldırdılar.
    Bulaşık makinesinde almanya üretimini seçmişsiniz, Fiyat performans olarak en başarılı bulduğum ürün, içi tamamen çelik olması ile de bayanların "polinox taban koku yapar" korkusunu da tölare etmişsiniz halbuki koku yapmıyorlar :)
    KG57NPI32N geçen senenin modeli olmasına karşın güzel bir model, fiyat olarak da bence güzel bir fiyata almışsınız, çünkü 6. ayda zam gelmiş fakat elinde mal olan bayiler eski fiyattan satmaya devam ediyordu, fakat bu ve önümüzdeki aylarda %4 %5 zamlı olarak alınabilecek artık tüm ürünler.

    iyi günler de kullanın.
  • conq_34 kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Renk tercihinizi bilmiyorum fakat siemens in yeni çıkan modellerine bakmak isterseniz aşağıdaki linklere göz atabilirsiniz;

    Siemens KG56NVW30N 559 lt A++ noFrost, Kombi Buzdolabı

    Siemens KG56NLT30N 559 lt A++ Titanyum kapılı noFrost Kombi buzdolabı
  • Arkadaşlar bilginize ihtiyacım var
    derin dondurucusu olmayan buzdolabı arıyorum 7 katlı derin dondurucumuz olduğu için derin dondurucuya ihtiyacımız olmuyor
    kullandığım derin dondurucusunun modeli bosch GSN36AI31 benim aradığım tipte bulduğum derin dondurucunun ikizi gibi olan bosch KSV36AI31 modeli var ancak boyut olarak küçük bildiğiniz başka bir model var mı teşekkürler
  • shopsiemens yorumun için teşekkür ederim.

    Elektrolüks ultra captic Zucdeluxe modeli türkiyede 1200 tl civarı fransız bi sitede ürün 750 tlgibi fiyat ama site ile ingilizcem olmadığı için irtibat kuramadım.bağlantı kurabilecek arkadaş var mı

    http://www.cdiscount.com/electromenager/aspirateurs-nettoyeurs/aspirateur-sans-sac-electrolux-zucdeluxe/f-110140408-eleczucdeluxe.html#mpos=7|cd
  • Haklısınız,başak bir dolabın fiyatını kaydırmışım,doğru fiyat,min.2625 TL yazmalıydım,teşekkürler...
  • Kardeşim evleneceği için komple Beyaz eşya alacağız



    marka arçelik olacak

    renk inox olacak


    fiyat eli yüzü düzgün makineler olsun


    Buzdolabı

    5797 nhı yada 2476 ceı vb üstten dondurucu öncelik


    Bulaşık mak

    5 6 8 progRamlı


    Çamaşır mak

    sadece çamaşır makinasında tereddÜtüm var

    bende arçelik 8144 bj var lg üretimi çok memnunum

    bu yüzden arçelikte düzgün bir makine yoksa yada lg üretimi bişey yoksa çm lg alabilirim kurutmalı yada normal vs


    Fırın ocak davlumbaz

    inox ve ankastre olacak
  • Sevgili Candoğan Bey,
    Sizin önerilerinizle son 5-6 yılda yenilediğim çamaşır makinası, televizyon, ütü, elektrik süpürgesi, klima vb. elektrikli aletlerin hepsinden çok memnunum. Annemlerin yazlığında çamaşır ve bulaşık makinası yenilenirken yine sizin forumlardaki önerilerinizi dikkat aldım.Kullanırken hep size teşekkür ediyorum. Eğer zaman ayırıp yine fkir verirseniz sevinirim. Bu günlerde buzdoabını değiştirmem gerekiyor . En son bir forumda sizin buzdolabınızı Bosch'un bir modeliyle değiştirdiğinizi okudum. Ancak o forumu bulamadım. Ayrıca daha önce evimdeki bir çok beyaz eşya Bosch idi ve çok sorun yaşadığım için bu markaya karşı olumsuz bir ön yargım var ama siz kesinlikle Bosch olmalı derseniz almayı düşünebilirim. Bana önerebileceğiniz max enerji tasarruflu kapağı, kapı lastikleri iç donanımı iyi olan, koku yapmayan bir buzdolabı önerir misiniz? Statik mi alayım yoksa no frost mu? Yeni statik modeller karlanma yapmıyor mu gerçekten? Ön kapağı dıştan pencereli modeller kullanışlı mı?Allta ya da üstte 3 çekmeceli falan büyük derin dondurucu istemiyorum. Tek kapaklı da olabilir. Buzdolabı için ayrılan yer 72 cm genişliğinde ve 193 cm yüksekliğinde ancak üsttek dolap sökülebilir. O nedenle daha da yüksek olabilir. Fiyat çok önemli değil. 3-4 olabilir. Teşekkürler.
  • Tekin2 T kullanıcısına yanıt
    Svgli Candoğan, Şimdi statik ve no frost farkını anlattığınız forumu buldum. Sanırım ben de statik alacağım doğal kurutma, uzun süre elektrik kesilmesine dayanma vb önemli
  • Merhabalar,

    Beyaz eşya araştırması içindeyim. Haftalardır araştırıyorum, zor karar veren ve çok araştıran yapıya sahip olduğum için de son adımı gerçekleştiremiyorum : (
    Pratik iş görmesi, sağlamlık, dayanıklılık ve sorun çıkarmamasına önem veriyorum teknolojik aletlerde. Bosch'un çamaşır makinelerinde 9 kg ve sonrası Almanya, altı Türkiye üretim görünüyor. Ama benim yaşam koşullarıma 9 kg fazla olur gibi. Bir merak ettiğim de kilogramı yüksek olan makinelerde az çamaşır yıkandığında dezavantaj oluşturuyor mu? Bu arada çift su girişli olanını göremedim Bosch'un Almanya üretimli olanlarında. Programlarda; Yorgan, karışık, kısa program, perde olsun istiyorum.

    Aşağıdaki modelleri önerir misiniz? Yoksa aynı değerlere sahip daha iyi olarak düşündüğünüz marka modeli mi önerirsiniz?

    Buzdolabı konusunda
    LG GN/GC-B559PLCZ
    Çamaşır Makinesi
    WAW2856XTR
    http://www.bosch-home.c...6XTR.html?source=browse

    Bulaşık makinesini araştırmaya sıra gelemedi ona henüz :(

    Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

    Teşekkür ederim.
  • Yardımcı olabilecek kimse yok mu? :(
  • Bayi olmadığı için fiyatlarını ucuz tutabilen ve tüm bütçelere yanıt veren İdealnokta.com'da beyaz eşyada fırsatları kaçırmayın!
  • Öncelikle merhabalar,

    Siemensin kalitesine güvendiğim için alacağım buzdolabını bu marka düşünmekteyim ve aldığımda gerçekten uzun süre beni pişman etmeyecek, uzun süre sorun yaşamadan kullanabileceğim bir buzdolabı arıyorum. yeni ev kurduğum için aynı zamanda bulaşık ve çamaşır makinesi de arıyorum. hepsi için önerilerinizi bekliyorum. İzmirde yaşıyorum ve sizinde gaziemirde olduğunuzu gördüm gerekirse dükkanınıza da gelebilirim. sizden ricam önerdiğiniz beyaz eşyaların nakit olacak fiyatlarıyla birlikte yazmanız. Ciddi alıcıyım ilgilenirseniz sevinirim.

    Çamaşır makinesi için 1500-1800 TL
    Bulaşık makinesi için 1300-1600 TL
    Buzdolabı için de zorlarsam 2700-3000 TL'ye kadar bütçem var.

    Yazdıklarımdan daha uygun olan güzel modelleride önerebilirseniz teşekkür ederim, şimdiden teşekkürler.
  • Dogadeniz0 kullanıcısına yanıt
    seçimleriniz iyi bulaşık makinesi olarak profilo 6481 öneririm ispanya üretimi tabanı çelik

    http://urun.n11.com/bulasik-makinasi/profilo-bm-6481-mg-bulasik-makinesi-P19029199
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tekin2

    Sevgili Candoğan Bey,
    Sizin önerilerinizle son 5-6 yılda yenilediğim çamaşır makinası, televizyon, ütü, elektrik süpürgesi, klima vb. elektrikli aletlerin hepsinden çok memnunum. Annemlerin yazlığında çamaşır ve bulaşık makinası yenilenirken yine sizin forumlardaki önerilerinizi dikkat aldım.Kullanırken hep size teşekkür ediyorum. Eğer zaman ayırıp yine fkir verirseniz sevinirim. Bu günlerde buzdoabını değiştirmem gerekiyor . En son bir forumda sizin buzdolabınızı Bosch'un bir modeliyle değiştirdiğinizi okudum. Ancak o forumu bulamadım. Ayrıca daha önce evimdeki bir çok beyaz eşya Bosch idi ve çok sorun yaşadığım için bu markaya karşı olumsuz bir ön yargım var ama siz kesinlikle Bosch olmalı derseniz almayı düşünebilirim. Bana önerebileceğiniz max enerji tasarruflu kapağı, kapı lastikleri iç donanımı iyi olan, koku yapmayan bir buzdolabı önerir misiniz? Statik mi alayım yoksa no frost mu? Yeni statik modeller karlanma yapmıyor mu gerçekten? Ön kapağı dıştan pencereli modeller kullanışlı mı?Allta ya da üstte 3 çekmeceli falan büyük derin dondurucu istemiyorum. Tek kapaklı da olabilir. Buzdolabı için ayrılan yer 72 cm genişliğinde ve 193 cm yüksekliğinde ancak üsttek dolap sökülebilir. O nedenle daha da yüksek olabilir. Fiyat çok önemli değil. 3-4 olabilir. Teşekkürler.

    Mehaba Sayın Tekin bey,

    Candoğan bey siemenste karşılığı kg58ebı44n olan modeli kullanıyordu en son bildiğim kadarı ile
    Yine kendisi yazacaktır elbette,

    Bu model şuan 2.200 tl civarında bir fiyata satılmaktadır,

    Saygılar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogadeniz0 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Bulsşıkta almanya üretimi siemens bakabilirsiniz,

    Sn26m832tr

    İstanbul ve izmir içi 1450 tl den yardımcı olabilirim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.