Şimdi Ara

Beyaz Eşya Önerileri (482. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.524
Cevap
78
Favori
1.507.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ustalar acaba profilonun plastik kalitesinde bir sıkıntı mı var.
    bulaşık makinesi 1 senede üst kapak köşesinden çatlak verdi yürüdü gitti servis ücretsiz değiştirdi.
    buzdolabının kapağındaki plastik yer yine köşeden çatlıyor.biraz büyüsün servis çağırıcam.

    ayrıca bulaşık makinesinin hap haznesi arıza yaptı. arada açıyordu arada açmıyordı kapağını. servis geldi çalıştırdı şansına açtı kapağını. sonra voltajlardandır dedi ölçüm yaptı bazen 211lere düşüyor volt.suyu ısıtıyor yıkamayı yapıyor sadece kapağı açmaya mı yetmiyor voltaj.okadar etkiler mi? genelde gece yıkayın(insanların elektiriği az tükettiği saatlerde size daya yüksek ceyran gelir dedi.) olmadı siz elinizle koyun hapı kapaklı mekanizmayı kullanmadan dedi gitti. şimdi hiç açmıyor. 1 kere daha çağırdım büyük ihtimal aynısını söyleyip 25 tl rica edeyim diyip gidecek.

    tenikten anlayan birileri yardımcı olabilir mi? evde sorun çıkaran başka alet yok.makinenin de sadece orası çalışmıyor. (başlarda sorunsuz çalışıyordu zamanla arttı). bana pek voltajlık bir durum gibi gelmedi. akım korumalı kablo ile kullanıyorum ne olur ne olmaz diye.

    en kötü ihtimalle parasını vereyim hazneyi değiştirin eğer düzelirse voltajlardan olmadığını anlamış oluruz paramı iade edersiniz diye birşey teklif edicem riski alıp.büyük ihtimal prosüdüre uymaz diyip kabul etmicek. önerisi olan yada servise söyleyebileceğim şeyler hakkında fikri olan var mı? belki şu şu sebebten diye diretirsem ilgilenirler.

    bu yazıyı hem fikir almak hem de alacak olanlara fikir vermesi açısından yazdım.
    yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler




  • Arkadaşlar buzdolabı almam gerekiyor,şıkları ikiye indirdim,fiyatları da hemen hemen aynı olan LG GR-B502GQQW ve Samsung RT54QMSW arasında kaldım. Bu işten anlayan arkadaşların Bosch low-frost modelleri,ve üst segment Profiloları falan önerdiğini biliyorum ama valideye beğendiremedik. Bir el atın LG'mi Samsung'mu ???
  • arkadaşlar bosch marka inox buzdolabı KGN 57PI32 N modelinin beyaz renkli karşılığını bulamıyorum
    aklımda KGN57AW22N var onun yerine bunu mu almalıyım beyaz renk için?
    yoksa karşılığı KGN 56AW22 N midir?
  • Herkese merhabalar ,

    Agustos ayında evleneceğim. beyaz eşya ve ankastre fırın ocak davlumbaz almak istiyorum. modeller ve fiyatlar aşağıda ürünler ve fiyatlar hakkında YORUMLARINIZI bekliyorUM şimdiden teşekkürler

    Sıemens

    KG57NPW24N bUZDOLABI 1811 TL
    SN23200TR Bulaşık Mak. 694 TL
    WM10Q460 TR 949 TL
    HB 301EOT + LC40655 + ER6411DT ÜÇLÜ SET 999TL

    VESTEL

    BZE-XL 4303WY BUZDOLABI 1500 TL
    CMH-XL7510 TE ÇAMAŞIR MAK. 700 TL
    BMH-M 3001W 699 TL
    ADW-6002 + AOW-6014 +AFW-601W ÜÇLÜ SET 1180 TL

    Birde çok pahalı olmayan beni bir süre idare edecek bir tv önerisi bekliyorum sizlerden herhangi bir marka olabilir. tşk




  • Öncelikle geri dönüşün için tşk ederim. Vestel kafamda büyük soru işaretiydi. Sadece ankastre set daha şık olduğu için vestelden olabilir. diğerli için dediğiniz gibi eledim. Profilo ile sıemens arasında fiyat olarak 400 tl gibi rakam oynuyor bunun için değermi profilo almaya? tv içinde 42 yada 47 '' bir süre idare edecek bir cihaz arıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: axi2934

    Öncelikle geri dönüşün için tşk ederim. Vestel kafamda büyük soru işaretiydi. Sadece ankastre set daha şık olduğu için vestelden olabilir. diğerli için dediğiniz gibi eledim. Profilo ile sıemens arasında fiyat olarak 400 tl gibi rakam oynuyor bunun için değermi profilo almaya? tv içinde 42 yada 47 '' bir süre idare edecek bir cihaz arıyorum.

    ankastre ve led tv de vestele guvenebılırsın ben 1 senedır kullanıyorum memnunum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lordford50

    SİEMENS MANTIKLI,
    1200 tl ye dahili uydu alıcılı led samsung veya vestel alınabilir.
    http://www.sanalreyonum.com/urun/vestel-satellite-42pf5045led-televizyon_969391.aspx?CatId=27646
    http://www.teknokurdu.com/ev-elektronigi/televizyonlar/samsung-ue40eh5200-led-televizyon/1/190.aspx

    VESTELIN UYDUSU ŞİFRE KIRIYOR BISS ÖZELLIKLI SAMSUNG LG KIRMIYOR PANELI VESTELIN LG ZATEN 39 MM




  • arkadaşlar selamlar herkese iki ay sonra evleniyorum kısa bir araştırma yapıp beyaz eşya olarak halen evmizde de kullandığımız profilo yu tercih etmek istedim isme fazladan para vermemek adına profilo bana mantıklı geliyor ! . bulaşık makinası ve çamaşır makinemiz profilo şu zamana kadar hiç bir problem yaşamadık çok da memnunuz. dediğim gibi kısa bir araştırma yapıp aşağıdaki ürünleri almaya karar verdim yada vermek üzereyim diyelim :) çamaşır ve bulaşık makinesi konusunda pek şüphem yok ancak fırın ve buzdolabı konusunda biraz kararsızım sizler de bir göz atıp fikir beyan ederseniz memnun kalırım duruma göre listeyi aynen alacağım yada değişiklik yapacağım.

    Buzdolabı PROFILO BD2058W
    Ç.MAKİNASI PROFILO CM1000DTR
    B.MAKİNASI PROFILO BM4221EG
    FIRIN PROFILO FRS4111WML

    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • En hızlı çamaşır makinesi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ağır Müslümcü

    En hızlı çamaşır makinesi ?

    3 kg çamaşır için aeg protexplus = 20 dakika.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lordford50

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ağır Müslümcü

    En hızlı çamaşır makinesi ?

    3 kg çamaşır için aeg protexplus = 20 dakika.

    ama iste bana bir de en az 5kg kapasite lazım
  • civanmert kardeş,Samsung RTQ59BPn alıp kullanan biri olarak sana şiddetle uzak durmanı öneririm,çünkü gürültüsü bildiğin traktör çalışması gibi.Buna karşın Samsung beyaz eşya konusunda(diğer elektoronik eşyalara yaklaşımını bilmediğim için günahlarını almayayım..) çok duyarsız ve salağa yatan cinsten.Gürültü şikayetime sürekli "bunun sesi normal,problem yok" diye rapor vermelerine rağmen biz yada eve gelen misafrirm filan olursa , gürültüsünden mutfağın kapısını kapatmadan yatamıyoruz.Kısacası ucuz diye aldık ama elimizde patladı,şimdi 2. el olarak satmayı planlıyorum,eğer gürültüden rahatsız olmam dersen başka problemi yok,uygun fiyata sana satabilirm((:::..


    Beyler bence 20 günlük tamir süresi düzgün ve kurumsal çalışan firmalar için geçerli.Çoğu firma var ki kurumsal gözüküpde bu tür garanti şartlarında hep sistemin açıklarını gözeten,bazen salağa yatan bazen de yavuz hırsız misali baskın çıkanlar.Buna en güzel örnek SAMSUNG. Belki hikayemi biliyorsunuzdur,Samsung RT59QBPN buzdolabı almıştım ama çok gürültülü çalıştığı için servis çağırdım vs.fan değişikliği ile sorunun çözüleceğini söylediler,55 gün sonra ancak fanı değiştirebildiler.Kendileri 20 günlük garantinin sartlarının oluşmadığını iddia edip değştirmediler..Hakem heyetine başvurdu,onlarda nasıl bir heyetten oluşuyor anlamadım ama benim şikayetime karşılık samsungun "müşterinin fanı değiştirilmiştir" savunmasını dikkate alıp benim 55 gün için iade talebimi reddettiler.Burnuma kötü kokular geliyor ama neyse...Eeee ne yapabilirm şimdi,hadi buyrun burdan yakın...




  • Buzdolabında siemens nasıl bir markadır? Siemens ve bosch ürünleri birebir aynı mıdır yani aralarında kalite farkı var mı?
    Siemens kullananlar memnun mu? Ürün tavsiyesinde bulunurmusunuz.
  • Bulaşık makinesi Bosch inox ve haliyle buzdolabı da inox olacak. Bosch düşünüyorum fakat fiyat/performans ve kalite açısından önerilecek bir ürün varsa onu da değerlendirebilirim. (Fiyatı ne kadar uygun olursa o kadar iyi tabi )

    Bu arada Samsung, LG ve Arçelik düşünmüyorum.
  • Candoğan hocam, Lordford, Lazpanyol ve saygıdeğer forum üyeleri;

    12 yıl sonra beyaz eşyaları yenilemeye karar verdik. Güzel yorumlarınızla bize de yardım edebileceğinizi düşünüyoruz.Sizlere Ankara’dan yazıyoruz.
    Başlarken şu konuyu da hatırlatmak isterim. Meslek gereği Ortalama 3-5 yılda bir yer değiştirmekteyim. (Ankara’ya geleli de 3 hafta oldu.)
    Servis ağını da düşünerek ve kıymetli yorumlarınıza göre eşimle şöyle bir sıralama yaptık. Yardımlarınızı bekleriz:

    1. Buzdolabı: BOSCH-KGE58AL40N veya KGE58AL30N (rengi beyaz yada inox fark etmez)

    2. Bulaşık Makinesi:

    - BOSCH-SMS58N02 veya N08 (buzdolabına göre rengine bakacağız.) veya

    - PROFİLO BM6480MG.

    3.Çamaşır Makinesi: bu konuda net bir karar veremedik.

    - AEG 88489FL konusunda tereddütümüz yok.

    - Sadece diğer ikisinde Bosch modeli ön plana çıkınca, mağazalarda pazarlık gücünü de elde bulundurma adına Bosch modeli baksak mı diye düşünüyoruz. Bosch modelleri ise; WAS 24765, WAY24560 yada sizin tavsiye edeceğiniz diğer modeller olabilir.(sessiz olması, yorgan ve battaniye yıkayabilmesi tercihimiz)

    4. Mini fırın ve Set üstü Ocak: Tavsiyelerinizi bekleriz. Geçen gün bir mağaza her ikisi için SİMFER ısrar etti.

    Toplamda 5.000-5.500 Tl yada biraz üstü bütçe ayırabilirim.


    Önerilerinizi dört gözle beklemekteyiz.Emeği geçen herkese teşekkürler...

    SAYGILARIMIZLA...




  • ynyc2007 Y kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz çamaşır makinesi modellerinden aeg 88489 hiç tereddütsüz tercih edilmeli.
    midi fırın; arçelik 44 veya simfer 42.
    http://www.hepsinialalim.com/Arcelik-MF-44-EI-Midi-Firin%2CPR-796.html
    .
    http://www.hepsiburada.com/liste/simfer-m-4207-inox-5-fonksiyonlu-pop-up-dugmeli-yuvarlak-tepsili-turbo-inox-midi-firin/productDetails.aspx?productId=mtsimm4207&categoryId=233088




  • Samsung beyaz eşyada servis anlayışı tam bir rezalettir..Bunun aksini bana kimse anlatamaz..İşlem yaptırdığım servisin yalancılığı,beceriksizliği,servis fişlerini kendilerini sağlam alacak şekilde doldurmalarının dışında samsung müşteri hizmetlerinin "ne haliniz varsa görün" yaklaşımı tam bir rezalet yaşattı bana..

    http://forum.donanimhaber.com/m_73891773/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.