Şimdi Ara

Beyaz duman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, mercedes 300se aracım var bir ay önce aldım aldığımdan bu yana bir problem yoktu fakat 3-4 gündür egzozdan beyaz duman ilk çalıştırdığımdada su gibi birşey atıyor iki hafta önve komple egzoz borularını susturucuları yeniledim su atması ondan sonra oldu fakat dumana kafam takıldı. Su eksiltme vs yok. Performansta da düşüş yok sorun ne olabilir? Araça lpg ve benzinde duman atıyor. Şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araç kaç binde ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 300bin

• Havalar soğuk olduğu için beyaz duman görülüyor, soğukta ağzımızdan çıkan buhar gibi ve egzoz soğuk olduğundan daha fazla yoğuşma olup su olarak egzozdan atılıyor. Orjinal egzozlarda son susturucunun altında delik oluyor su oradan damlıyor. Yeni egzozda bu delik yoksa çıkıştan atacaktır suyu. Yanma sonucu su gelmesi normal bir durumdur. Eksiltme yoksa endiselenecek bir durum yok.

• Şu eksiltme yoksa soğuk havadan yapıyorsa hava soğuk okdugu için sana öyle geliyordur çünkü egzostan sıcak duman çıkar soğuk havayla birleştiğinde etkileşime girer suyu kaynatiyormus gibi düşün
    Suyuna tekrar bak yzin ollsa yanma odasına su giriyor derdim ama sorun gözükmüyor sanki aklın takılıyordu ustaya goster.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motordan beyaz duman gelmesi...
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.