Şimdi Ara

Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.636
Cevap
90
Favori
166.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    o değil de daha 5.sezonu izlemedim ama araya o kadar vakit girdi ki en son ne olduydu falan her şeyi unuttum. Şeytan diyor git baştan başla  


    6.sezon haberleri 2022 deniliyor, iyi yapmışım 5.sezonu bekletmekle  

    Dizinin kaç sezon olduğunu bile unuttum. 5.sezon 24 şubat diyince 5.sezon yeni sezon zannettim. Bu ABD dizilerinin böylesi uzun araları nefret edilesi. Hafızası zayıf biriyim her şeyi unuttum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: krstarica

    Dizinin kaç sezon olduğunu bile unuttum. 5.sezon 24 şubat diyince 5.sezon yeni sezon zannettim. Bu ABD dizilerinin böylesi uzun araları nefret edilesi. Hafızası zayıf biriyim her şeyi unuttum.



    Alıntıları Göster

    Maalesef öyle, 5.sezona başlamadan önce 4.sezonun son 2 bölümünü izleyip öyle 5 e geçtim. Biraz daha iyi oluyor öyle


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5x10


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    gus reis yakıştı mı sana böyle bir suikast ekibini kiralamak. adamlarla dalga geçti resmen lalo.
  • 5 bölüm izleyip bırakmıştık şimdi devam ediyoruz bakalım yavaş yavaş .yani şimdiye kadar bi bölüm bitince aha bi soraki bölümü açlmalıyız demedik şimdiye kadar ama izleniyor da

  • BCS>BB

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa mı foruma mesaj atıyorsun? Neden Breaking Bad'in finalini de yazmıyorsun oldu olacak? Maşallah tüm rahmetli tayfayı yazmışsın (:

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Felurian

    Bu mesaj silindi.

    Lütfen spoiler kullanın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rick dangerous kullanıcısına yanıt
    BB izlemeyen birisi BCS konusuna gelip de tek tek yorumları okumaya zahmet etmez diye düşünmüştüm de hadi gene düzelteyim ağlama :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 2 Nisan 2021; 20:12:36 >
  • Bir dizinin konusuna girmek için illa diziyi bitirmek mi gerekiyor? Einstein yaşasaydı, önünde diz çöküp tövbe isterdi. Ben diziyi bitirmedim bak, seni o yüzden uyardım. Hem suçlu hem güçlü hem pişkin (:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 2 Nisan 2021; 20:21:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rick dangerous kullanıcısına yanıt
    “(:”



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 2 Nisan 2021; 20:26:15 >
  • Porno Graffiti kullanıcısına yanıt
    5.sezonun başında ismini değiştiriyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçtiğimiz yıllardan bu yana 2 kez Breaking Bad, 2 kez B.C.S. tüm bölümlerini tekrar izledim. Gerginlik, stres ne varsa atıyor üstümden. Daha evvel dikkatimden kaçırdığım detaylar varsa onları farketmekte zevkli oluyor. Dizileri kolay kolay tekrar izlemem. Bunu yaptığım için kendimi tuhaf hissediyorum. B.C.S.'un devamını sabırsızlıkla bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dizinin toplamda kaç sezon süreceği belli mi ?

    (Nette gördüğüm kadarıyla 6.sezonda final yapıcakmış)


    Hazır haftasonu yasakları varken 5 sezonu hızlıca izledim.

    Adamlar yapmış.Ben beğendim.


    BB'ye çok fazla atıf var.Zaten o dizinin öncesini konu alıyor.


    Hatta dün dedim ki baştan BB'ye başladım.

    İki diziye bitirmemişseniz okumayın SPOİLER!!

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    BB'nin Daha ilk sezonunda Hank (Walter white'in kayın biraderi) 700.000 dolar uyuşturucu parasın yakalaması geçiyor.Better Call Saul'da ise Gustavo'nun aslında bu parayı bilerek yakalattığını görüyoruz.Yine BB'de ilk sezonda domingo'nun öldürüldüğünü görüyoruz.Hank'tan adamın muhbir olduğunu da öğreniyor.Öncesi Better Call Saul'da Domingo'nun polisler tarafından yakalanışı ve Jimmy'nin avukatlığını yaptığını sonrasında verdiği bilgilerle bu adamın muhbirlik yaptığını görüyoruz.Güzel olan taraf Jimmy,Gustavo,Ermantraunt, gibi BB'de iz bırakmış karakterlerin hikayelerinin derinlemesine ele alınması.BB'yi tekrar bitirip ardından El camino filmini izleyip 6.sezona kadar beklemek.6.Sezonda umarım kısa da olsa Walter white , jessie pinkman'ı görebiliriz.Asıl diziye gelicek olursak.Jimmy'nin bu yola girmesinin en büyük sebebi ağbisi chuck.Nasıl ki howard babasının vefatından sonra işlerin başına geçebiliyor.Chuck'ın tüm ihtiyaçlarını gideren hasta olduğunda başından ayrılmayan Jimmy'nin de aynı şekilde şirketin ortağı olarak orada çalışmasıydı doğru olanda buydu.Ama sırf dandik bir üniversite açıktan hukuk okudu diye adama yapmadıklarını bırakmadılar. (Bu bizim ülkedeki açıköğretim den mezun olanlara yapılanların hemen hemen aynısı )Kim'e gelicek olursa Jimmy'nin tek destekçisi , fakat Jimmy aynı şekilde Kim'i desteklemiyor.Bunu son sezonda Kim'in Mesa verde kuruluşunun avukatlığını bırakmasına karşın Jimmy'nin tavrıyla görmüş oluyoruz.Kim bambaşka bir karakter BB'de tek kare bile görememiş olmamız üzücü.Gustavo bildiğimiz gibi psikopat.Ermantraut ise dizinin bana göre en ...şaklı karakteri Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti 


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.





  • Belki kimsede bu his yoktur ama şahsen ben dizinin başından sonuna kadar Kim wexler'i görünce aşırı bunalıyorum. Bir an önce sahnesi bitsin diye düşüyorum. Sürekli uzun uzun düşünceler,tripler... hiç çekilmiyor.

  • Katılmıyorum hocam,Bence iticiliği yok bir birlerini tamamlıyorlar zaten dizi son sezon hariç öyle hareketli çarpıcı değil bu yabancıların slice of life tagı gibi .Kim bana göre Jimmy abinin oynadığı kumarın göstermek açısından çok iyi bir karekter kazanmasına rağmen oynamaya devam etti bakalım nasıl kaybedecek.Banada Gustovo nun sahneleri sıkıcı geliyor bu spin offta bu kadar ayrıntılı görmemize gerek yok şuan hype ve BB sevenler diye bu kadar rol alıyor bana göre.





    @krstarica size katılmakla birlikte sündürmedikleri sürece daha kaliteli hale getiriyor bence seri üretimden çıkan dizilere göre.Oyunculuk açısından çok daha yararlı oluyor sanki.

  • kuklacini kullanıcısına yanıt

    Son sezon ne zaman yayınlanacak hocam

  • IamRed kullanıcısına yanıt

    Sanırım önümüzdeki şubat galiba tam emin değilim yukarıda yazılmıştı .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 10 Nisan 2021; 19:21:47 >
  • kuklacini kullanıcısına yanıt

    sağolun cevap için.

  • bakalım brekaing bad ile bi şekilde bağlayacaklar mı. bb de kim nacho lalo yok. aslında zasten saul ve diğerleri de sonradan işin içine girdiler. ilk sezonlarda yoklardı. onların bu kadar tutlmasıyla biraz da better call saul oluştu

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    tabi bb dan hank ve steve i görmek hoştu. acaba diğerlerini de böyle ara ara gösterirler mi
  • Dizi çok erken bitiyor eldeki konu itibariyle 2-3 sezon daha gitmesi gerekiyordu. Tek sezonda bağlamaları gereken çok konu var.

    Vince Gilligan bakalım bu diziden sonra ne yapacak. Adam büyücü gibi yemin ederim. Bölümü açıyorum bi anda bölüm bitiyor. Ne ara geçti 40-50 dk insan farkedemiyor.

    Bu arada yeri gelmişken ;

    BCS > BB


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.