Şimdi Ara

besyoda okuyan var mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben çukurovanın besyo suna başvurucam da üniversite içim tercihlerimi yaptım,yaptığım tercihlerden birisi gelirse besyoya başvurursam ve besyoyu kazanırsam besyoya kayıt yaptıramaz mıyım?Bir de bu mülakatlar gerçekten çok mu zor.....

• up
  • ilk sorunu bilmiyorum ama mülakatlar her ile göre değişiyo akdenizin mülakatı bana göre çok kolaydı çukurova nın mülakatlarında neler var öğrendin mi ayrıca sınavlara ne zaman giriliyo kayıt tarihine falan baktın mı ?bölüm seçiceksin öğretmenlik antrenörlük yöneticilik ve rekreasyon bunlardan hangisini seçiceğine karar verdin mi? gibi daha bir çok soru sorabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: battery_

ilk sorunu bilmiyorum ama mülakatlar her ile göre değişiyo akdenizin mülakatı bana göre çok kolaydı çukurova nın mülakatlarında neler var öğrendin mi ayrıca sınavlara ne zaman giriliyo kayıt tarihine falan baktın mı ?bölüm seçiceksin öğretmenlik antrenörlük yöneticilik ve rekreasyon bunlardan hangisini seçiceğine karar verdin mi? gibi daha bir çok soru sorabilirim

evet futbol antrenörlüğü düşünüyorum. sence hangisi daha fazla gelecek vaad ediyor?

baktım sınav ve başvuru tarihlerine 20 ağustosta başlıyor. yani o zamna kadar tercihlerde açıklanır. çukurovanın mülakatı biraz zormuş sanırım. belgeyi indirdim şut çektiriyorlar top sürme falan var. futbolla ilgili işler doğal olarak. severim futvol oynamayı liseden aldığım başarı belgemde var futbolla ilgili. ama sınavlarda torpil var diyeni çok duydum.

• ben öğretmenlik okuyorum eğer öğretmenlik okursan daha sonra antrenörlük belgesi de alabiliyosun ama antrenörlük okursan öğretmen olamazsın.eğer futbolun iyiyse mutlaka kazanırsın ki iyiymiş zaten. torpil var evet ama giremicek gibi olanlara. tabi senin futbolun iyiymiş sorun olmaz girersin büyük ihtimal öss kaç peki
  • say 1 ham 225 en az 185 istio o problem olmaz yani

e öğretmenlik okuyup sonrada antrenör olabileceksem bende öğretmenlik yazayım birde neden bu kadar çok şey istiyorlar? örneğin ben sağ ayağımı kullanıyorum ama sınavda sol ayakla da şut ve pas var... futbolcu olma ihtimlaimiz de mi var yoksa ? birde futbol oynarım ama duyduğuma göre sınavda takımlarda oynayanlarda katılıyormuş. yani onalrın yanında şansım ne olur ki ?

bu arada ilgin için çoook teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B@R!$ -- 12 Ağustos 2007; 20:58:59 >
  • spor çıkışlıların şansı daha fazla mesela sen şimdi 225 ham almışsındır ama spor bölümünde okuyan biri 200 almıştır onun girip senin girememe ihtimalin var en az 185 istiyolar ama puanın ne kadar fazla olursa o kadar şanslısın öğretmenlik yaz tabi antrenörlükten daha zordur ama okulda havan olur
    koordinasyon becerine bakıyolar o yüzden sağ sol ayak istiyolar. futbolcu olma ihtimalin olur mu bilmiyorum ama olabilir neden olmasın.
    takımda oynayanların senden farkları olcağnı sanmıyorum. başka sorun varsa cevaplayabilirim sorun değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bursada okuyan var mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilerde kazanacağım para olarak iyi mi futbol antrenörlüğü? yani sen öğretmenlik okuyorsun ama sanırım öğretmenler aylık 950 lira alıyor. tabi 3 ay tatilin var diyelim yetmedi bu para antenörlüğe geçip kazancını arttıramazmısn? yani sonuçta dünya futbolla yatıp kalkıyor. çok paralar dönüyor futbolda. antrenörlük okuyup 2. 3. ligde bi takımın teknik direktörlüğünü yapsan bile ii kazanmazmısn?

birde besyoda okumak çook zevkliymiş diorlar. yani 4 sene şen şakrak geçiyormuş ortam falan nasıl? sonuçta sizde bitirince üni mezunu oluyorsunuz ve askerlik falan kısa oluyor yani değil mi ? gerçekten çok yardımcı oluyorsun bana allah razı olsun

• futbol antrenörlüğü yapmak istiyosan antrenörlük seç derim daha avantajlı olursun futboldan direk antrenörlük belgeni alıyosun kursa falan gitmene gerek kalmıyo öğretmenlik seçersen pek fazla uygulamalı ders yok futbolda kendini çok geliştiremezsin o da var.. okul çok zevkli evet ama düşünüldüğü gibi dersler çok da kolay değil mesela bu sene bizim hiç uygulamalı dersimiz yoktu hep teori vardı. antrenörlük bölümünde matematik ve fizik var öğretmenlikte yok hatırlayım, ama temel matematik zor değil o da.. bitirince tabi üniv. mezunu oluyosun askerlik kısa oluyo ben şimdi öğretmenlik okuyorum ama kpss var ilk yılda kazanamazsam tenis antrenörlüğü yapıcam... bi önceki yazımda öğretmenlik seç demiştim ama, antrenör olmak istiyosan antrenörlük seç

• bilgiler için çok teşekkür ederim! yardımına ihtiyacım olursa pm kutunu aşındırırm

iyi akşamlar,çok teşekkürler
  • önemli değil sana da iyi akşamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.