Şimdi Ara

BESLENME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm beyler ben bir cins kedi almayı düşünüyorum hatta türü ragdoll bide siyam kedisi düşünüyorum sizce bizim yediğimiz yemeklerden yermi ? tavuk ıspanak pırasa ekmek fln yeni alacağım için araştırdım bir sonuç alamadım eğer besleyen varsa yardım edebilirmi bide kedilerin yatağa ve mutfağa girmemesi için doğal yollardan öğretilebiliyormu yardım için şimdiden teşekkürler

• bizim yedigimiz gidalari yiyemezler onlarin beslenme sekli ve bunyesi bizden cok farkli. ekmek-hamur isi vs cok zararli. salcali baharatli tuzlu yiyecekler zararli. bizim tukettigimiz gidalarda sinirli yiyecekler yiyebilirler. katkisiz haslanmis tavuk yiyebilirler yogurt ara sira yiyebilirler. kuru veya yas kedi mamalari var onlar icin ideal olan odur. kolay hazmederler ve vucutlari icin gerekli besin kaynaklarini o kuru mamalardan saglayabilirler. durumunuz iyiyse kaliteli kuru mama marka onerim: proplan, hills, royal canin, acana. onlarin disinda bir sey vermeyin saglik sorunlari olmamasi icin. sonucta bir canlinin sorumlulugunu alacaksiniz kolay degil oyle degil mi?

zamanla yapmamasi gereken seyleri ona ogretebilirsiniz tabi sabir ister bu. kediler aliskanliklariyla yasarlar. ama ne kadar yasak koyarsaniz koyun bildiklerini yaparlar sizin etkiniz onu sadece bi an dusundurur yapsam mi yapmasam mi diye kendi halinde hayvanlar. eger kedi besleyecekseniz yataginizada girecek mutfak tezgahinizada cikacak. buna engel olamazsiniz, kediler pis hayvanlar degil zaten.. degdigi yer pislenmez. siz bence tekrar dusunun iyice size uygun olan hayvan kedi mi diye :) sorumluluk onemli. umarim az cok yardimci olmusumdur kolay gelsin size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-network -- 12 Mart 2015; 2:24:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.