Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1961. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: simos35 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
39.259
Cevap
770
Favori
2.721.835
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19591960196119621963
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Commander kampanyası 20 sinde mi gelecek bilgi var mı? Bekletiyorum cüzdanın kıyısında köşesinde son kalanları:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

beklemedeyiz hocam :) iyi bir stok atalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

''Lomber açi düzlenmiştir.
    L3-4 düzeyinde diskde diffüz bulging dural keseye indantasyon mevcuttur.
    L4-5 seviyesinde santral protrüzyon dural kese nöral elmanlara basi izlendi.
    L5-S1 seviyesinde santral protrüzyon dural kese nöral elmanlara ilimli indantasyon mevcuttur.
    Aksiyal imajlarin gegmedigi T12-L1 seviyesinde diskde tagma mevcuttur.''

Şeklinde rapor ve hafif-orta düzey fıtık teşhisi kondu.

İlla ki forumda yaşayanınız vardır. Ftr al ama devlette 3 ay sıra bulamazsın dendi özellerde cok pahalı. Bir takım ev egzersizleri verdiler ve kesinlikle spor yok agırlık yok vs dendi klasik. Bu bana göre bir şey degil. Basından aynı tecrübe geçen varsa neler yapılır nasıl ilerlenir bilmek isterim. Forumu okuyan benzer durumda olan veya olabilecek insanlar icin de bilgilendirme olur hem. Hazır pek sıcak fırsat da yokken.
    Epey canım sıkıldı bu duruma ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiyaka1903 -- 13 Kasım 2025; 11:25:18 >

• Fiyaka1903 F kullanıcısına yanıt
    Oski hocama ulaşın uzmanlık alanına giriyor ayrıca aktif sporcu eminin yardımcı olur size

Çok geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 13 Kasım 2025; 11:29:42 >
  • Fiyaka1903 F kullanıcısına yanıt

hocam disklerle alakalı sorunlar var sanırım , genel tanım fıtık olabilir . bence daha ileri seviyelere gitmemesi için bir an önce ftr almaya bakmak lazım . bazı özellerde ftr vb. tedaviler biraz daha uygun oluyor , sağlık merkezi vb. yerleri araştırmak lazım . ilerlemesi gündelik hayata da etki etmeye başlar . çok geçmiş olsun .

Tamron Di LD 90mm F2.8 Macro || Tamron 70-300 Di LD Macro || Sigma 28mm F1.8 EX Asp. MACRO
    Helios 77M-4 50mm F1.8 || Porst MC 135mm F1.8
  • Teşeklür ederim ilginize. Son iki üç ayda çok açıldım kartları da doldurdum. seans bası 3bin civarı fiyat verdi özeller şimdilik zor devlet hastanelerinin kapısını aşındırıyorum hala tek tek randevu kovalayıp. stoktaki protein tozları karşılığı fizik tedavi yapacak bir yer bulmam lazım😀

core dediğimiz kas bölgesini kuvvetlendirmeniz lazım. spor yapma demek delilik. maalesef doktor olmak spor bilimini bilmek demek değil. onların kastettiği dengesiz yüklenmek ve yanlış hareketlerle belinizi zorlamanız. hastalarıma her zaman söylerim ben röntgen ya da mr muayene etmem. benim için hastalığın teşhisinde bir tetkiktir. muayene bulgularınız da bununla uyumlu ise o zaman bilinçli bi spor eğitmeni bulmanız ve bahsettiğim kas grubunu günden güne güçlendirin. ama muhakkak sizi düzenli kontrol edecek bir hekiminiz olsun. sağlıcakla kalın.

Dostlar benden bir fit tarif gelsin.. malum waspco’nun gaz problemi yaratması sebebiyle protein bar’lara elveda ettim.. bunun yerine ne koysam diye düşünürken aşağıdaki tarife denk geldim..

Bu tarifi biraz modifiye ederek kakao yerine 1 ölçek whey.. fıstık ezmesi yerine 1 yemek kaşığı nutzilla koydum.. muz yerine donmuş böğürtlen koydum (100 gr) süt yerine şekersiz badem sütü ekledim.. bal hiç koymadım.. şekerli vanilin yerinede sweet drop kullandım. Efsane oluyor fakat tabii tadı çok iyi diyerek hepsini bitirirseniz geçmiş olsun :)

Fit Yemekyoutube
    Çikolatalı Fit Kurabiye - Evde yapılacak en lezzetli şey!
    https://www.youtube.com/watch?v=OJjhSO2UO6w&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oski_58 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim. Benim de aklıma mantıgıma asla yatmıyor hemen spor yasak demek. Protein tozu öldürür gibi bir şey bu maalesef bazı doktorlar -belki kendilerini sağlama almak amaçlı- hemen yasaklıyorlar. Size ulaşacağım bir numaranızı özelden gönderebilir misiniz hocam? Uzaktan da olsa destek almak isterim özel hastanelerde ftr odalarına gitmektense çünkü nereye gitsem basma kalıp ezberden konuştular. Doktorun yönlendirdiği ftr uzmanları beli ağrıyana da boynu ağrıyana da aynı hareketleri çizip al evde yap diyip gönderiyor. Maalesef devlet hastanelerinde en azından İzmir'de olacak gibi değil bu iş

• ayakta row deadlift squat gibi hareketler her ne kadar kas ev eklem kuvvetini artirsa da zamanla biriktirdigi stress yüzünden sakatliklar olabiliyor. hareket formu ve genetik burdaki en onemli nokta. bele yuk veren hareketleri az ağırlık cok tekrar seklinde yapmak sakatligin onlenmesinde etkili olacaktir ama 0 risk hicbir zaman olmayacak. İlla bu tür hareketleri yapiyorsanizda az agirlik yuksek tekrar tercih edin ve asla gaza gelmeyin. sağlıklı günler herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breeking -- 13 Kasım 2025; 13:13:4 >
  • Breeking B kullanıcısına yanıt
    Squat ve barbel row belki 5 senedir yapmam. Çok sıkıntılı hareketler yapana da saygım sonsuz yapmayana da ama elzem yapılmak zorunda hareketler değil bence.

Squat yerine leg press
    Barbell row yerine cable row tercih ediyorum.

Çünkü doktor sorumluluk almak istemiyor. Sana spora devam derse sen de sakatlanırsan doktoru suçlu bulunur. Onlar da sporu bırak deyip işin içinden çıkıyor.

Tek amaç kas kütlesi ise alternatif bulunabilir belki ama genel spor ve sağlık açısından squat bence eşsiz bir hareket. Ancak Breeking hocamın da dediği gibi kesinlikle egoya gidilecek hareketler değil bunlar, belinizi bir kere sakatlarsanız ömür boyu pişman olursunuz o yüzden mümkün mertebe düşük ağırlık(hatta ekstra ekipman da bence kullanılmamalı), yüksek tekrar takılın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Josephyi

Bigjoy predatör kullanan var mı ? Etkisi nasıl

En iyi yerlilerden diyebiliriz ayrıca Swiss'in headshot presini kullanıyorum uzun süredir ilk defa 1.5 ölçek ya da tepelemeye kullanmadığım ilk pre oldu açıkçası.

ForzaTurk Team

GT: MURAD35TR
  • HK-416 kullanıcısına yanıt
    Hocam squatı bırakmıştım zaten ve bendeki asıl kopma leg press yaparken dizlerin en bükülü olduğu anda gerçekleşti. Vücut ufak ufak sinyaller veriyordu her seferinde agrı yarım saatte falan gecince normaldir ya dedim geçtim. Barbel row'a elimi sürmem bir daha, kablodan devam illa ayakta row yaparsam.
    Ek olarak overhead press bence bele, sinirlere en cok yük bindiren hareketlerden birisi. Lütfen ağırlık belli bir seviyeye gelince arttırmayın bu harekette. Ben yaptım siz yapmayın. Çatlama, pıtlama row ve legg press anında oldu ama ben saglıklı iken bel agrılarını hep OVP sonrası hissediyorum. Formum doğru olduğu halde.

| AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG Gammix D10 32 GB DDR4 (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | AFOX GeForce RTX2060 SUPER 8GB@1,65GHz-14,0Gbps | | Philips 27" 273E3LHSB/00 1ms | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)|

| Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD |

• FaTeeH kullanıcısına yanıt

almayan kalmadı hocam sanırım burada   fiyatına göre bence tadı da kıvamı da güzel ancak burada bir kaç arkadaşta gaz problemine neden oldu maltitol kaynaklı olarak . isterseniz almadan önce marketten tek alıp deneyin ona göre sipariş verin . f/p açısından güzel ürün

Tamron Di LD 90mm F2.8 Macro || Tamron 70-300 Di LD Macro || Sigma 28mm F1.8 EX Asp. MACRO
    Helios 77M-4 50mm F1.8 || Porst MC 135mm F1.8
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    15 lik olandan sipariş verdim. Gelsin birde ben deneyeyim. Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 19591960196119621963
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.