< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
İyi mi yaptım bilmiyorum ama optimum çilekliyi 3.5' a getirdim 1000TL kuponla. Geçende nutrend almıştım 1kg' lık beni uzun süre tutar. Nutrend' i bir tekrar deneyeceğim bakalım. Bu sene başında kilo aldığım bir dönemde mysupplementler bittikten sonra nutrend' e geçmiştim. Mysupplementler' in sonlarına doğru bazen nutrend ile karışıkta kullanıyordum tam sırayla değil. Sonra tamamen nutrend kaldı. Bu sürede cildim kızarmaya başlamış ve yüzümde biraz sivilce, yağ bezesi vs. çıkmıştı. 3 ay vs. sonra hala geçmeyince cildiyeye gittiğimde rosacea demişti. O sıralar commander' a geçmiştim sanırım. O bitince optimum aldım ve şu sıralar iyiyim optimum bitmek üzere diye aldım. Kimseyi endişelendirmeyeyim çünkü ilk defa bu kilolara çıktığım ve bu kadar yediğim içinde olabilir (Temiz besleniyordum). Beslenmeden tamamen bağımsızda başıma gelmiş olabilir sadece paylaşayım dedim. Ek olarak cildiyenin verdiği şeyler hiçbir işime yaramadı. 1 ay kullanıp bıraktım tekrarda gitmedim cildiyeye. |
|
AMD Ryzen 5 7600X w/ ID Cooling SE224XT| MSI B650 Gaming Plus Wifi | Sapphire Pulse RX6700 | 32GB(2x16) Patriot Viper RGB 6000MHz CL36 DDR5 Ram | Kioxia Exceria Pro 1TB | Samsung 860 Evo 500GB | Vento VG07F & FSP HYPER 80+ PRO 650W
Samsung S23 Ultra 12/512 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 25murat0517 -- 11 Kasım 2025; 21:57:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Ben sizin yorumunuzu görüp Bolnut almıştım, çok beğenmiştim. Heynut 2. kutudayım, bunu da çok beğendim. Bolnut'a göre biraz daha kavruk ama bana göre tam ayarında. İkisi arasında kavrum tercihinize göre seçim yapabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless coward -- 11 Kasım 2025; 22:34:0 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 11 Kasım 2025; 22:27:9 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
bolnut en iyisi hocam denediklerim arasından fıstık kalitesi çok üst düzey bide aflatoksin yok ben mesela richnut, nutmaster, polmak gold filan gibi ürünler yiyince kaşıntı, alerji yapıyor. ama bolnut ve züber fıstık ezmelerinde olmuyor ama bolnut baya lezzetli zübere göre. heynut bu aralar fenomenlerin baya bi reklam yaptığını gördüm fiyat olarakta bolnuta göre uygun kalıyor 80 tl kg başı. az bi fark değil ezmelerde. sabah kahvaltısı için yulaflı chialı sheake eklemek için alıyorum, olmadı denemek için heynut alayım. ürünleri de 500 er gr olması daha iyi gibi |
|
|
sabah kahvaltısı için yulaflı chialı karışıma eklemek için alıcam bende akışkan kıvam daha mantıklı ama farketmiyor sonuçta blenderdan bi daha geçiyorum :) bolnut smooth ve crunch denedim bende baya iyiyler 1 seneden fazladır bolnut alıyordum ama heynut bi denemek lazım sanki fiyat olarak fark var baya. Carrefour fıstık ezmesi nutmaster üretimi bence uzak durmak lazım hocam, migrosun ürünü de aynı firma mesela. fıstık kabuklarıyla çekiyolar renginden belli < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 11 Kasım 2025; 22:43:46 > |
|
Çok teşekkür ederim Breeking! 600mg ları iptal edip 1300e 2kg aldım sayende (kupon kullandırtmadı) 3.5kg kreatin oldu, yeter. 10kg kadar da whey lazım, ay sonuna kadar bi yerden bulup alacaz inşallah. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 12 Kasım 2025; 11:49:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|