Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1959. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.259
Cevap
770
Favori
2.721.901
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19571958195919601961
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi balkan ülkesi markası bilmiyorum ama astosanın balkanlara wpc80 ve wpc70 ihracatı var. Kaçırdığınız marka swiss po commander ile aynı hammadde olabilir çokta üzülmeyin.

Özellikle astosan bandında ülkemiz wpc konusunda iyi bir standartta bunu yıllarca sadece ithal ürün kullanan biri olarak söylüyorum çokta üzülmeyin po commander alıp devam edin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Nutrend' i bir tekrar deneyeceğim bakalım. Bu sene başında kilo aldığım bir dönemde mysupplementler bittikten sonra nutrend' e geçmiştim. Mysupplementler' in sonlarına doğru bazen nutrend ile karışıkta kullanıyordum tam sırayla değil. Sonra tamamen nutrend kaldı. Bu sürede cildim kızarmaya başlamış ve yüzümde biraz sivilce, yağ bezesi vs. çıkmıştı. 3 ay vs. sonra hala geçmeyince cildiyeye gittiğimde rosacea demişti. O sıralar commander' a geçmiştim sanırım. O bitince optimum aldım ve şu sıralar iyiyim optimum bitmek üzere diye aldım.

Kimseyi endişelendirmeyeyim çünkü ilk defa bu kilolara çıktığım ve bu kadar yediğim içinde olabilir (Temiz besleniyordum). Beslenmeden tamamen bağımsızda başıma gelmiş olabilir sadece paylaşayım dedim.

Ek olarak cildiyenin verdiği şeyler hiçbir işime yaramadı. 1 ay kullanıp bıraktım tekrarda gitmedim cildiyeye.

• Big Joy Big Whey Go Protein 1040 Gr 32 Saşe 1.120 TL
    Kupon kullandırmıyor. Satıcıyı bilmiyorum.

www.n11.com
    Big Joy Big Whey Go Protein 1040 Gr 32 Saşe (Aroma Seçenekli) Karışık Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/big-joy-big-whey-go-protein-1040-gr-32-sase-aroma-secenekli-19196840?magaza=proteineczanesii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 5 7600X w/ ID Cooling SE224XT| MSI B650 Gaming Plus Wifi | Sapphire Pulse RX6700 | 32GB(2x16) Patriot Viper RGB 6000MHz CL36 DDR5 Ram | Kioxia Exceria Pro 1TB | Samsung 860 Evo 500GB | Vento VG07F & FSP HYPER 80+ PRO 650W
    Samsung S23 Ultra 12/512

• Heynut fıstık ezmesi deneyen var mı nasıl acaba. Bolnut alıyordum hep ama kilo basi 80 100 tl fark var bolnut yedigim en iyi fistik ezmesiydi acaba bu nasıl

WhatsApp grubu neden kurulmuyor dostlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 25murat0517 -- 11 Kasım 2025; 21:57:59 >
  • Amazon da Kreatin ararken, konu dışı ama Stanley 1.9 litre termos 1499 TL. Daha da bulunmaz bu fiyata.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ben sizin yorumunuzu görüp Bolnut almıştım, çok beğenmiştim. Heynut 2. kutudayım, bunu da çok beğendim. Bolnut'a göre biraz daha kavruk ama bana göre tam ayarında. İkisi arasında kavrum tercihinize göre seçim yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless coward -- 11 Kasım 2025; 22:34:0 >
    Heynut bayadır alıyorum , creamy olan çok iyi . Bolnut çikolatalı olanı denedim . Sade olanı denemediğim için tam kıyaslama yapamadım ama sanki fıstık kalitesi olarak bolnut bi tık daha iyi gibi . Ama creamy kıvamda yiyorsan bence heynutu da seversin hocam .

Geçenlerde carrefourdan alışveriş yaparken fıstık ezmelerine bi bakayım dedim , kendi markalarının %100 olanını aldım . O da çok güzel çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 11 Kasım 2025; 22:27:9 >
  • Bu arada proteinciden aldıgım hardlıne whey ve nutrend geldi. Ürünler orijinal sıkıntı yok gayet iyi paketlemişler sorunsuz geldi. 👍👍

bolnut en iyisi hocam denediklerim arasından fıstık kalitesi çok üst düzey bide aflatoksin yok ben mesela richnut, nutmaster, polmak gold filan gibi ürünler yiyince kaşıntı, alerji yapıyor. ama bolnut ve züber fıstık ezmelerinde olmuyor ama bolnut baya lezzetli zübere göre. heynut bu aralar fenomenlerin baya bi reklam yaptığını gördüm fiyat olarakta bolnuta göre uygun kalıyor 80 tl kg başı. az bi fark değil ezmelerde. sabah kahvaltısı için yulaflı chialı sheake eklemek için alıyorum, olmadı denemek için heynut alayım. ürünleri de 500 er gr olması daha iyi gibi

Hepsiburada 40 dk once neon sariyi 999’dan verdi 1.18 lt pipetli model

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

Heynut bayadır alıyorum , creamy olan çok iyi . Bolnut çikolatalı olanı denedim . Sade olanı denemediğim için tam kıyaslama yapamadım ama sanki fıstık kalitesi olarak bolnut bi tık daha iyi gibi . Ama creamy kıvamda yiyorsan bence heynutu da seversin hocam .

Geçenlerde carrefourdan alışveriş yaparken fıstık ezmelerine bi bakayım dedim , kendi markalarının %100 olanını aldım . O da çok güzel çıktı

sabah kahvaltısı için yulaflı chialı karışıma eklemek için alıcam bende akışkan kıvam daha mantıklı ama farketmiyor sonuçta blenderdan bi daha geçiyorum :) bolnut smooth ve crunch denedim bende baya iyiyler 1 seneden fazladır bolnut alıyordum ama heynut bi denemek lazım sanki fiyat olarak fark var baya.

Carrefour fıstık ezmesi nutmaster üretimi bence uzak durmak lazım hocam, migrosun ürünü de aynı firma mesela. fıstık kabuklarıyla çekiyolar renginden belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 11 Kasım 2025; 22:43:46 >

• üstadlar var mı guzel bi kampanya bugun bi tık gec kaldik ama

Çok teşekkür ederim Breeking! 600mg ları iptal edip 1300e 2kg aldım sayende (kupon kullandırtmadı)  

3.5kg kreatin oldu, yeter. 10kg kadar da whey lazım, ay sonuna kadar bi yerden bulup alacaz inşallah.

Ayın 20 si gibi commander indirimi başlayacak bekleyebilirsiniz.

Diğer soruya gelince predatör iyi üründür uygunsa fiyatı alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 12 Kasım 2025; 11:49:26 >
  • NUTREND Creatine, 300 Gr

995 TL

amazon
    NUTREND Creatine, 300 Gr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BYN98Y2K
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.