Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (964. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
32.002
Cevap
664
Favori
2.291.491
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 962963964965966
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tar Goroth

    --Kampanya--

    Arkadaşlar migrosta 2.5 kg ithal pirinç 9TL 2 adet aldım ama neden bu kadar ucuz? makrolara baktığımda normal baldo pirinçte 7 gr protein 75gr karb olurdu bunlarda 6 gr protein 80 gr karb var. 2 tane 2.5kg toplam 5 kg aldım normal baldo pirinç 1kg si 8tl çünkü. Fikri olan veya al alma kullan kullanma diyebilecek var mı?
    1 senedir kullanıyorum gayet memnunum. Kullanabilirsin Romanya malı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johny Constantine

    1 senedir kullanıyorum gayet memnunum. Kullanabilirsin Romanya malı.

    Alıntıları Göster
    Eyvallah ya aldım o kadar ama boşa gitmesin diye üzülüyodum. fiyat çok uygun değil mi ama
  • World puan kullanabileciğim supplement sitesi bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Protech markası nasıl bir markadır? indirimli ürünleri var bilen var mı?
  • Aloprotein.com dan 150 TL ve üzeri alışverişlerde 20 sachet bodylab whey 50 TL'ye geliyor ve sınırsız sayıda alabiliyorsunuz

    Örneğin 150 TL ye x bir ürün alsanız 100 servis bodylab whey size 250 TL'ye geliyor

    Değerlendirmek isteyen için link veriyorum

    https://www.aloprotein.com/bodylab24-whey-protein-20-sachet
  • daha önce dymatize super mass gainer kullanıyordum ama karıştırma kısmında biraz sorunluydu mavi ambalajlıydı şimdi ise ambalajı değişmiş ama karışım olayı hala aynı mı bilen bar mı ? eğer o olay devam ediyorsa optimum almayı düşünüyorum onda bu tarz şeyler okumadım bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boomcu kullanıcısına yanıt
    O yeni beyaz paketlisinden kullandım karışma ve tat açısından hiçbir sıkıntı yaşamadım.Şuan optimum kullanıyorum ara sıra optimumda karışma sorunu yaşadığımı söyleyebilirim mixersiz yaparsam eğer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Josepth kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam o zaman aynen devam tat olarak güzeldi de dediğim gibi katışım işi can sıkıyordu 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kırılanhayaller

    Protech markası nasıl bir markadır? indirimli ürünleri var bilen var mı?
    70 şaselikten yeni aldım. Şeker kullanmadığım için biraz şekerli geldi. 60 şase kaldı. Skt 2021. İlgilenirsen satabilirim uygun fiyattan.
  • https://www.bigjoy.com.tr/bigjoy-takviyeler/whey-protein/bigwhey-whey-proteini-mix-2.html
    Bu ürünü sipariş verdim dün değerleri çok çok dikkatimi çekti fiyatına göre , sizce nasıl kullanan var mı memnun kalır mıyım ? Bundan önce optimum kullandım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://www.bayvitamin.com/urun/ultimate-prostar-2390-gr-ultimate-kreatin-300-gr-firsat-paketi
    Son 1.5 saati kaldı bilginiz olsun.!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turtle Punch

    https://www.bigjoy.com.tr/bigjoy-takviyeler/whey-protein/bigwhey-whey-proteini-mix-2.html
    Bu ürünü sipariş verdim dün değerleri çok çok dikkatimi çekti fiyatına göre , sizce nasıl kullanan var mı memnun kalır mıyım ? Bundan önce optimum kullandım.
    tad konusu göreceli olduğu için beğenen de var fakat ben beğenmiyorum. Etki olarak da kesinlikle bi optimum gold, multipower seviyesinde değil. Şahsen ben proteinde weider, optimum gold ve multipower dışında marka almıyorum artık.




  • metabax kullanıcısına yanıt
    Değerlerine baktığım zaman optimumdan kötü olduğu bir yan göremedim açıkcası pekte anlamıyorum ama optimum kadar etkili olmama sebebi nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimde açılmamış hardline nox2 karadut aromalı ürün bulunmaktadır.Uygun fiyattan vereceğim.Samsun içi elden teslim ederim.Başka şehirde iseniz alıcı ödemeli kargoya verebilirim.
  • Casein fırsatı var mı acaba bulamadım ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben kağıt üstündeki değerlerine göre değil de kullandıktan sonra etkisini hissedip hissetmeyişime göre yorum yaptım, bu ürünlerin tamamı kağıt üstündeki değerlere göre etki ediyor olsaydı bir çoğu aynı etkiyi göstermesi gerekirdi mantıken çünkü kağıt üstü değerler hep birbirine yakın. Etkili olmama sebebini ben bilemem tabi ama ben bigwheyin etkisini hissetmemiştim, aynı şekilde geçmişte kullandığım (tadı mükemmeldi) muscletech platinum ve adını aklıma getiremediğim bir marka daha vardı onlardan da bişey anlamamıştım kullandığımda. Ama weider, on gold ve multipower pure 3lüsü artık kendi adıma kesin karar kıldığım sabit protein tozlarım benim. Almışsın artık, umarım sendeki hissiyatı olumlu olur.
  • Arkadaşlar biliyorsunuz Optimum supplementlerinin sahibi İrlandalı Glanbia diye bir firma. Türkiyede de ürünler Glanbia Türkiye aracılığıyla geliyor diye orjinallik bakımından rahattık ama ürünün eski yıllardaki üründen uzak olması üzerine yaptığım araştırmalara göre rahat olmamamız gerekiyormuş.
    Glanbianın Türkiyede ofisi v.b yok. Glanbia Türkiye denen şirket Asıl glanbia şirketinden bağımsız sadece oradan ürün getiriyor ve ithalatçı. Birincisi şirketin ismini Glanbia Türkiye olarak koyup sanki glanbia şirketinin Türkiye bayisi gibi algı oluşturması yanlış bir hareket. Çünkü glanbia ile görüşsem belki ben bile distürbütör olabilirim ürün ithal edebilirim onlardan. Bu bakımdan Glanbia Türkiyenin asıl Glanbianın distürbütörü gözüküp oradan 5000 tane urun ithal edip Türkiyede 50.000 toz üretip bunları satışa çıkarmadığını nereden bilelim? İmkanları yok değil dışındaki etiketleri falan full onlar basıyor zaten. Glanbia ile görüştüm ve bu firma bizim değil sadece bizden ürün ithal ediliyor dendi. Bende diyorum neden Optimum bozdu daha etkisiz gelmeye başladı.

    Beyler bu yazı hakkında ne düşünüyosunuz? Optimum aldım kararsızım öneriniz var mı açmadan yollasam mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • metabax kullanıcısına yanıt
    Sizin etki diye bahsettiğiniz aslında Plasebo etkisi..peynirin suyundan nasıl bir etki bekliyorsunuz ? steroid ve prohormon dışında ki ürünler de etki hissedemezsiniz.. bakın burada dünyaca ünlü markanın protein tozu yapımıhttps://www.youtube.com/watch?v=vBF2sndWtHo ...besin desteklerinde ürünler arasında ki temel fark hammadde kalitesidir.. örnek olarak kaged markasının sitesine girin patentli ürünler kullanıyor..aynı şekilde optimum,muscletech gibi firmalar da beta alanin vb. gibi ürünler de patentli ürün kullanır...spor yapan kişinin normal insanlardan daha fazla protein tüketmesi gerekir ve bu proteini gün için de alamıyor ise besin desteği olarak protein tozu kullanır olay bu kadar..




  • Tar Goroth kullanıcısına yanıt
    İthaller baldoya göre çok küçük o yüzden tercih edilmiyor.Baldo prinç olarsk migrosun prinçleri kokuyor hiç beğenmedim.Ama Bim den aldığım baldoyu kessinlikle tavsiye ederim pahalı ama aldığınıza değiyor tadı çok iyi ve çok irileşiyor pişince.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 962963964965966
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.