Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1073. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
32.003
Cevap
664
Favori
2.291.575
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10711072107310741075
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    Adamlar doğal yolla bile canavar gibi oluyorlar. Çünkü et sudan ucuz, takviyeler ciklet parası. Amerika’daki Markalar ve çeşitliliği görünce insan üzülmeden edemiyor. Bunun üstüne sağlam da spor yapınca çoğu efsane oluyor. Hiç küre bile girmeden. Bizde protein ağırlıklı her şey ateş pahası. Normal yaşam süren için belki günde 1 yumurta, ayda 1 et ya da haftada birkaç günle hayat geçer. Ama vücudunu geliştirmek isteyenin doğal olarak yüksek protein alması gerek. Coğrafya ne yazık ki kader.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sinaali S kullanıcısına yanıt
    Gainer’ı hayatım boyunca kullanmadım. İçine şekeri basıyor çoğu. Tahıllı eti cicibebe alıp ye aynı olay hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Proteinocean'den ürün alıp memnun kalan varmı arkadaşlar? Bu site daha önce karşıma binbirturlu indirim koduyla çıkıyordu. Şimdi sanırım bunlarda krizi fırsata ceviriyolar. Hiç indirim koduna denk gelmedim. Ayrıca belirtiyim zamanında l-carnitin ve creatin almıştım bu siteden. Etkisi neredeyse sifirdi.. Memnun kalan varmı? Başka bir ürün denemeyi düşünüyorum. Eea şuan için içerik olarak sadece orda var. Şişirme olduğunu dusunuyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berkay3498 B kullanıcısına yanıt
    Bu ürünü aldım, dün geldi hocam sağ olasın.

    Yalnız kutusunda SKT olarak MAY 2020 yazıyor, n11 üzerinde belirtildiği gibi bu 31 MAYIS 2020 anlamına mı geliyor şüpheliyim. Daha önce kullanmadığım bir ürün olduğu için kıyaslama yapamıyorum. Fark ettiğim tek şüpheli durum köpürme olayı biraz fazla oldu sanki, tadı da fena değil; soğuk su ile karıştırınca belirttiği gibi ICETEA tadı veriyor ama biraz fazla tatlandırıcı içeriyor gibi.

    Bunun yanı sıra ilk defa beta alanin içerikli bir ürün kullandım, karıncalanma olayı biraz garip ama tatlı bir his :) Bir de kafeinden ötürü olsa gerek, baya ter attım ve garip bir enerji artışı oldu set aralarında bile yerimde duramadım desem yeridir ama bu ağırlığa ekstra sağlayan kreatin seviyesinde bir enerji değil; belki biraz psikolojik boyutu da var. Muhtemelen daha sonra da tercih edeceğim bir ürün olacak.
  • JoSeePh kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı şekilde bendede kopurme yapıyor baya, ama etkisi iyi geliyor,antreman öncesi sktsine gelince Mayıs sonu burdan arkadaşlarin söylediğine göre skt gecince herhangi nemlenme topaklanma yoksa kullanilabilirmis tabi kişisel bir tercih ama kaliteli ürün gerçekten o fiyata

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berkay3498 B kullanıcısına yanıt
    Peki daha önce kullanmış mıydın hocam, SKT'si yaklaşmamış üründe de köpürme olayı kronik midir bunu merak ediyorum.

    Yine de buzdolabında saklamakta fayda var, ürünün üzerinde de o şekilde belirtmişler. Ben de pek sorun olacağını sanmıyorum, bu ay içerisinde bitiririm muhtemelen; belirtildiği gibi 31 Mayıs'a kadarsa da sorun olmaz.
  • JoSeePh kullanıcısına yanıt
    Çoğu kişi bilmez ama Beta Alanin, Kreatinle kombine edildiğinde çok iyi bir ikili oluyor. Hardline’ın saf Beta Alanin’i ve Multipower ın kreatinimi BCAA ile karıştırıp antrenman öncesi içerdim. Salonlar açılınca da yeniden bu üçlüye döneceğim. Enerji için tavsiye ederim. Kafein de enerji verir ama onu sık kullanınca vücut alışıyor ve etkisi çok azalıyor. Ara ara kullanmak lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • JoSeePh kullanıcısına yanıt
    Gaspari nutrition aminolast kullanmistim oda aynı şekilde kopuruyordu ancak suyu içine biraz daha az koy çalkala biraz bekle köpüğü azalıyor ama çok tatlı oluyor tadı sktsi 1-2 hafta geçen ürün kullanmıştım sorun olmamıştı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • JoSeePh kullanıcısına yanıt
    Daha önce Gaspari’yi 1 ay geçtikten sonra kullandım. Saklama koşulları iyiydi ve hiç sorun olmadı. Mayıs yazıyorsa Mayıs sonudur. En kötü buzdolabında saklarsın. Tabiki her ürünü son kullanma tarihinde bitirmek iyidir. O da ayrı bir konu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • luck runs out kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, ben aldım 1 servis 25 gram yazıyor gelen pakette de.
    Tadı çok iyi, çabuk karışıyor ve siskinlik yapmıyor tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar merhaba, bir supplement sitesinden Nutrend Amino 10000 300 tablet ürününü aldım.

    Ürün geldiğinde kapağında Nutrend markası yazmadigi gibi kutu altında da herhangi bir yazı mevcut değil.

    Ürün sahte olabilir mi? Daha önce bu üründen kullananlar kutusu ile alakalı yorum yaparsa sevinirim.

    Ürünün sahteligi ile alakalı konu netlesince site ismi vereceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.instagram.com/nutrendtr

    Buraya dm at hocam yardımcı olurlar orijinalliğini teyit etmek için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berkay3498 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, dm attım bekliyorum.
    Forumda da daha önce kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • Profesyonel bir sporcu ve antrenör olarak bir şey yazayım.. Yukarıda bazı arkadaşlar belirtmiş yurtdışı ile buradaki gıda takviyeleri arasındaki kalite ve yararlılık farkı olduğundan. Katılıyorum. Ne yazıkki 3.dünya ülkesi olmamızla beraber parayı seven ve aynı zamanda üçkağıtçılık/fırsatçılık konusunda dünyada lider ülkeyiz.

    Bu sebeplerden ötürü bütçesi kısıtlı olan veya hiç imkanı olmayan arkadaşlar kesinlikle bu supplement işini aşılması gereken bir engel olarak görüp takıntı yapmasınlar. Doğal beslenme ve sert antrenmana odaklanıp gerisini zamana bırakın göreceksiniz.

    Ben şahsen aromalı birşey içmek istediğimde kahvaltımda portakallı bir bcaa tercih ediyorum veya bir pankek veya shake yapacağım zaman yine tatlandırma amacı ile whey kullanıyorum o kadar. Yani sürekli ve düzenli bir kullanımım olmuyor. Ara dönemlerle kullanmak şartı ile tek düzenli kullandığım destek kreatindir.

    Ama... Eğer Amerika'da yaşıyor olsa idim orijinalliğinden ve biyoyararlığından şüphe duymayacağım için hemen her desteği kullanır muhtemelen %10-15 civarı bir katkı sağlardım gelişimime.

    İnstagramdan beslenme ile ilgili story başlığımı inceleyebilirsiniz. Özellikle ektomorf olan ve hızlı metabolizması olan kilo almak isteyen arkadaşlar. ferhatdoganayy

    Hepinize iyi forumlar dilerim.




  • Seradonin kullanıcısına yanıt
    Hocam ben neler kullandım skt geçmiş ( belki 1-2 yıl) .. ne yapmadım ikinci el açılmış ürün almadım veya ağzı açık halde çok bekletmedim ürünü. Arada kapağı zayıf belki açılıp kapatılmış ürünler geldi onları skt geçmeden tükettim. Maalesef ekonomik şartlar her yeni çıkan ürünü almamıza engel oluyor. İnternette birçok yazı, kaynak var skt ile ilgili açıkçası benim endişem olmuyor artık ama yine de alın demem , başkası adına risk almam... Tadı tatlı geliyorsa suyu bol kullanın.Galiba toz formu daha ince olan aromalı amino, BCAA gibi ürünler daha çok köpürüyor..Bugün benim ürünler de geldi bu tarz karışım ürünlerini seviyorum yarın tadına bakarım tadı iyiyse tık hızı %11 kupon yükledim 3 adet daha sipariş geçerim. Zaten 1.5 litre ice tea olmuş 6 lira, bunun porsiyonu 1.5 liraya geliyor. Yazın bol bol soğuk suda içerim:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar tekrardan, Nutrend ile görüştüm ürün orjinal dediler. Aloprotein üzerinden almıştım ürünü, daha önce de çok kez alışveriş yaptım buradan o yüzden şüphelenince eski siparişlerimden de korktum açıkçası.
    Aloprotein için de güzel şeyler söylediler, şimdiye kadar havale ile yaptığım alışverişler her zaman 2-3 gün içerisinde elime ulaştı.

    Nutrend Whey Amino 300 tablet ürünün skt 23.05.2020 olduğu için özel bir indirimi vardı ve üstüne %12 Mayıs indirimi ve daha sonra %5 havale indirimi uygulandı yaklaşık 100₺ gibi bi fiyata aldım.

    Her tablet 2 gr protein içeriyor, 600 gram amino asidi 100₺'ye almış oldum böylelikle. Günde 5 tablet sabah uyanır uyanmaz şeklinde kullanacağım, skt geçtikten 2-3 ay sonra bitmiş olur en geç diye düşünüyorum.

    Daha önce de skt geçmiş protein tozum vardı onu kullandım ve geçeli 7-8 ay olmuştu, kutu da çok önceden açılmıştı. Ne herhangi bir şişkinlik, ne de herhangi bir kopurme problemi yaşadım.

    Ürünü düzgünce saklarsaniz, kapağını hiç açık unutmazsaniz hiçbir sorun yasamazsiniz diye düşünüyorum.

    En kötü ihtimalle ürünün besin değerleri düşer diyorlar internette bu konu hakkında bilgili olan kişiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Proteinmarket.com’dan alışveriş yapan oldu mu? Direnç bantı aldım az önce ama çokta araştırmadan aldım açıkcası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke almadan önce sorsaydın. Geçmiş olsun. Umarım çok ödememişsindir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seradonin

    Keşke almadan önce sorsaydın. Geçmiş olsun. Umarım çok ödememişsindir.
    Hocam bu şu maçonun asıl adı mıydı...
    170 liralık alışveriş yaptım, şimdi onay maili ve sms’i geldi. Bakalım uğraştırmazlar umarım çok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boreas The God -- 7 Mayıs 2020; 17:13:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.sikayetvar.com/protein-market

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10711072107310741075
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.