Şimdi Ara

BESIKTASA HUKMEN MAGLUBIYET VE 1 YIL CEZA OTTO BARIC ORNEGI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi

    Quaresma'nın ceza alacak her hangi bir durumu yok abartı olmuş bu istek biraz.


    Tolga konusunda CB'nın bişey demesine gerek yok zaten ceza almalı.

    Ev sahibi takım FB,güvenlik zaafiyetinin sorumlusu biz tutulamayacağımıza göre cezayı FB alacak ki almalı da. Sorun sadece taraftarlar veya futbolcular değil,her duruma karşı bunun önlemini alamayan bir FB var.

    Hükmen kararı verilirse,her geride olan taraf maçı gerip tatil ettirir diyenler var.Hükmen kararının uygulandığını gören ev sahibi takım taraftarı bunu yapmaya cesaret edemez,yaparsa zaten kendi beyinsizliği olur ki bizim evimizde oynayıp yarım kalan maçlarımız,TS'nin yarı da kalan maçları ve dünkü maç tamamen taraftarın yaptığı beyinsizliktir benim gözümde,sonuçlarını da haketmişlerdir.

    Hükmen kararı verilmezse adam evinde geriye düştü baktı işler kötü gidiyor sahaya atar maddeleri erteletir maçı zaten hükmen verilmiyor,yani olamayacak şeyler değil.Bence ilerisi için daha sağlıklı olan hükmen kararının verilmesidir.
    Ev sahibi yapmıyor zaten, karşı rakipten insanlar gelip sabote eder maçı. Oynayarak geçemeyecekleri turlar için müthiş taktik koy 3 5 kişiyi karıştırsın ortalığı sonra ben oynamıyorum hükmen galibim 3 0 temiz :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • anlamak mı istemiyorsunuz?

    GÜVENLİK ZAAFİYETİ.SAHA GÜVENLİĞİNDEN SORUMLU OLAN TAKIM FENERBAHÇE.ATTIRMAYACAKSIN,O MADDELERİ SOKTURMAYACAKSIN.

    üstelik siz şimdi o maddeleri atanların fbli olmadığını da düşünüyosunuzdur,siz çünkü melek gibisiniz fenerliler hiç sahaya yabancı madde atmaz demi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sümerbeg


    Fenerli yabancı oyuncular da sınır dışı edilsin :dd

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi

    anlamak mı istemiyorsunuz?

    GÜVENLİK ZAAFİYETİ.SAHA GÜVENLİĞİNDEN SORUMLU OLAN TAKIM FENERBAHÇE.ATTIRMAYACAKSIN,O MADDELERİ SOKTURMAYACAKSIN.

    üstelik siz şimdi o maddeleri atanların fbli olmadığını da düşünüyosunuzdur,siz çünkü melek gibisiniz fenerliler hiç sahaya yabancı madde atmaz demi
    Anlamak istemeyen sizlersiniz yukarıdaki yorumunda azıcık dahi olsa mantık yok. Güvenlik zaafiyeti zaten var onu inkar eden mi var? Ama çakmak dediğin şeyi ayakkabına koyup bile geçirebilirsin keza su şişesi de öyle, böyle en ufak şeyde dahi maç bırakılırsa herkes yapar bunu, eleyemeyeceğin takım kalmaz. Çok zor değil 10 kişi tutup, bunları rakip takım tribününe sokup, maçı provoke ettirmek. Zaten mantığa aykırı, her şey bizim lehimizeyken bunları normal bi taraftar kafası yapmaz soruşturma dahi açıldı. Yakın zamanda belli olur zaten kimlerin maşasıyla maçın provoke edildiği. Ha benim de umrumda değil açıkçası ha maç devam ettirilmiş ha hükmen mağlup olmuşuz sadece seyir zevkim vardı onun da içine edildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-813D491AA -- 21 Nisan 2018; 16:17:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benimde umurumda değil.Ligin şu durumundayken kupa kimin umurunda olur.Benim hocamın kafası yarılmış, kıytırık bir kupa maçında biz mi adamları koyup kendi hocamızın kafasını yaracağız.

    Derbilerde bu olaylar oluyor.GS,BJK,TS yapınca o takımın taraftarları yapmış oluyor ama sizin stadda yapıldığında nedense başka takımın taraftarları girip yapmış oluyor.

    Keşke olaylar olmasaydı da maç devam etseydi,biz elenseydikte benim hocam yerlerde sürünmeseydi,kafası yarılmasaydı.

    Ama yaşandı bir kere.Bunları yapan holigan FB taraftarı,bunların önüne geçemeyense sizin sorumlu olduğunuz saha güvenliği.

    Aziz Yıldırım'ın ağzından kumpas düşmüyor,Aykut'un ağzından 3 temmuz düşmüyor.Adamlar kendi beceriksizliğini başka yere atıp sorumluluğu üzerinden atıyor her seferinde sizde gerçekleri görme,gerçekleri kabullenme gibi bir durum söz konusu değil kesinlikle.(senin için demiyorum genel taraftar profili)




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.