Şimdi Ara

Beşiktaş Kulübü'nden açıklama (demirören dava açmış)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beşiktaş Kulübü'nden açıklama...

    Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyledir:

    Şirketimiz eski yönetim kurulu üyelerinden Yıldırım Demirören, Ertunç Soğancıoğlu ve Mehmet Soysal, 28.12.2012 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısında haklarında alınan ibra edilmeme kararlarının hükümsüzlüğü ile şahsi kusur ve eylemlerinden dolayı şirkete karşı sorumlu olmadıklarının menfi tespit davası niteliğinde olmak üzere, tespiti ve hükmen ibralarına karar verilmesi talepli olarak İstanbul 31.Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2013/74 E. sayılı dosyası ile Şirketimiz aleyhine dava açmışlardır. Dava ön inceleme aşamasındadır.

    Haber Kaynağı: Bjk.com.tr



  • Sayın Yıldırım Demirören çok iyi bir Beşiktaşlıdır.

    Fikret Orman
  • Hadi buyur yine Fikret başkan kabahatli oldu. Ne deseydi adam medya önünde ana avrat düz mü gitseydi. Adama yazık nelerle uğraşıyor geldiğinden beri. Destek olun biraz. Ne başkan ne hoca ne futbolcu beğeniyorsunuz.
  • Eğer yönetim avrupa kupalarından men edilmemiz yüzünden YD ye dava açmıyorsa ibra edilmeme kararının hiç bir anlamı yok. Bir yaptırım yapmayacaksın neden ibra etmedin? Yok yapacaksan daha neyi bekliyorsun?
  • Bir yorum yazayım dedim,baktım yorum Yıldırım Demirören kişisinin adının önüne eklenmiş iğrenç sıfatlardan oluşuyor,vazgeçtim.

    Söyleyecek söz yok.Yaptıklarını bir kenara koyup baktığımızda,mahkemeye gidişi;

    Klüp üyelerinin oy çokluğu ile aldığı ibra kararına itirazını kumpas olarak nitelendiriyor oluşuna ve kendisine vefasızlık yapıldığını düşündüğü ve hakkını aramaya çalıştığı anlamına geliyor.

    Klübe 8 yılda 80 yıllık zarar vermiş,milyonlarca lira kaybettirerek milyonlarca lira kazanmış bir şahıs nasıl oluyorda bu kadar iğrenç,yüzsüz bir harekette bulunabiliyor!?
  • Beşiktaş Kulübü Hukuk İşleri'nden Sorumlu Yöneticisi Levent Erdoğan, Beşiktaş'ın gündemi hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

    Erdoğan, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

    -GEREKLİ HUKUKSAL CEVAPLAR VERİLECEKTİR-

    Yıldırım Demirören tarafından açılan dava ile ilgili Levent Erdoğan; "Sportif AŞ'nin yapılmış olan genel kurulu ile ilgili orada bir ibra edilmeme durumu vardı. Bu ibra edilmemenin hukuka aykırı olduğu iddia edilerek bir dava açıldı. Dava sürecinde gerekli hukuksal cevaplar verilecektir. " dedi.
    -31 MART'A KADAR...-

    Basında yer alan Beşiktaş'ın Avrupa'dan men edileceği yönündeki haberlere de değinen Erdoğan; "1 Mart'a kadar UEFA ile sporcuların, diğer alıcaklıların itilaflı olmadıklarına dahil bir yazı getirilmesi gerekiyor. Bu sadece Beşiktaş Kulübü için değil, UEFA'ya dahil olan bütün kulüpler için geçerlidir. Bütün kulüpler, 31 Mart'a kadar sporcuları ile ilgili alacak ve verecekleri konusunda itilafları bulunmadıkları dahilinde belge vermek durumunda. Biz de o tarihe kadar gerekli çalışmaları yapıp, bu durumu halledeceğiz." diyerek sözlerini tamamladı.

    Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER




  • L.E. nın dediğinden sadece oyuncuların paraları ödenmesi gerektiği çıkıyor avrupa için, Fiko başkan geçenlerde açıklama yapmamış mıydı oyuncuların hiçbirine borcumuz yok diye?
  • Bir insanın yüz sıfatıyla şu ana kadar yaptığı icraatlar bu kadar uyuşabilir. Tipine bak anla dedikleri bu olsa gerek.
  • yazık vallahi yazık 110 yıllık koskoca kulübü batırdı 150 trilyon borç taktı takımı rezil etti üstüne birde dava açıyor ve bu adam türk futbolunun başında
  • Avukatın verdiği dilekçede, Beşiktaş Mali Kurulu'nda alacağını ödememek amacıyla Demirören'in ibra edilmediğine vurgu yapıldı. Diye Devam Ediyor Haber.


    Bu Adam Tam Bir Yalancıymış Sözde Bağışlıyordu Alacağını .
  • Levent Erdoğan bize YD kadar zarar verecektir.
  •  Beşiktaş Kulübü'nden açıklama (demirören dava açmış)
  • Aslında sevindim bir yerlerinin tutuştuğunu anlamış olduk. Kaybederse vay haline onun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SemolicK

    L.E. nın dediğinden sadece oyuncuların paraları ödenmesi gerektiği çıkıyor avrupa için, Fiko başkan geçenlerde açıklama yapmamış mıydı oyuncuların hiçbirine borcumuz yok diye?

    Usta benim bildiğim belirtilen tarih son gün ve başkanın söylediği son günü geçirmeden ödüyoruz şeklinde olduğu.Yani ödenecek problem yok, 15 milyon € için avrupa kupasından men edilmez kimse.

    Habere gelirsek, tüzük değişecekti ne zaman kongre ? Onu bir halletseler sırasıyla her şey dava da açılacak tazminat da dayatılacak.demirörenin de arkası çok sağlammış yalnız
  • adamin kulube yapmadigi kalmadi buna ragmen taraftarin 1 kere bile istinye'deki tff binasina gidip bu herifi prostesto ettigini hatirlamiyorum.yaziklar olsun hepsine trabzon bile gitti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Negatiwe

    Sayın Yıldırım Demirören çok iyi bir Beşiktaşlıdır.

    Fikret Orman

    Arkadaslarla yorumlarini takip ediyoruz gercekten komik oluyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulübe dava açmak? ulan bu nasıl beşiktaşlılık ?
  • Ulan Rangersi batıran sahibini futboldan men etmişlerdi sanırım bizde de TFF başkanlığına getirdiler.
  • Evet ilk adım karşı taraftan geldi eğer Fikret Orman ve yönetim karşılık verirse efsane başkan ve yöneticiler arasına girerler aksi halde Demirören'den bir farkları kalmaz, herşey başlıyacak Beşiktaş'lıyım diyen adam Kongre üyesi olsun bu iş anca böyle çözülür.
  • Utanmadan dava açıyor birde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.