adam ana başlık açmış ama tt arena muhabbetleri dönüyor
bence projeden başka bi konu konuşulmasın burada
quote:
Orijinalden alıntı: SUAVI
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
quote:
Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
42 bin yeter boş gözükmesinden iyidir.
yani herkes taraftar sayısına göre
Ne alaka sen her maç TT nin full çekeceğini mi sanıyorsun? İleride Saraçoğlu gibi olacak..
İlk 2 maçta bile yer yer boşluklar vardı. Full çekmedi TV'lerde gördüğümüz kadarıyla.
Kapasitesi düşük stadlara ne UEFA finali verilir ne de avrupa kupası macları (ev sahibi olursak)
niye hiç yapmayalım ? çocuk gibi bizim stad 50 bin sizin ki 38bin tartışması için mi? stadımızın bulunduğu yer belli. seyrantepe gibi bi yere yapılsa 50bin yapılır tabi ama dolmabahçe burası. stadın 4 tarafından yol geçiyor.
42 bin değilde 45 bin olsa yeterli 13 bin artış yeterli hem bizim stadyumun alanı kısıtlı ayriyeten yayla gibi değil...
yönetim projeyi açıklasada merakımız giderilse...
Beşiktaşın TT Arenada oynamasında sıkıntı yok bence,ileride zora düştüğümüzde bizde onların stadında oynarız.Benim korktuğum şey bir takım taraftarın(bu konudada örneği çok) stada maç izlemek için değil,koltuk kırmak için gidecek olması...
quote:
Orijinalden alıntı: oguzozan
Beşiktaşın TT Arenada oynamasında sıkıntı yok bence,ileride zora düştüğümüzde bizde onların stadında oynarız.Benim korktuğum şey bir takım taraftarın(bu konudada örneği çok) stada maç izlemek için değil,koltuk kırmak için gidecek olması...
Valla canım kardeşim açılış maçında kendi taraftarlarınız kırmış yeni stadın koltuklarını insan kendi takımına böyle yapıyorsa başka stadlara neler yapar bencede Beşiktaş'ın TT Arenada oynamasında bir sakınca yok
quote:
Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00
gs stadımızdan çıkmalı o stat bizim Beşiktaş TT Arena.en azından kira ücretini ödesinler ne pişkin kulüp bunlar
arkadaş uyanamamış hala rüyasında bjk tt arenayımı ne görüo ne oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: oguzozan
Öyle bir şey olursa parayı bizim kulüp ödeyeceği için 1 maç sonra olacağını sanmam böyle bir şeyin.
quote:
Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
Kapasite 38.000 olacakmış doğru mu
Min. 50.000 olmali
önce 42.000 şimdide 38.000 mi?gitgide düşüyoruz.inönü zaten 32.000 değil mi hiç yapmayalım daha iyi o zaman
30.000 olsun her maç full stad dolsun bjk miz şampiyon olsun
Tribünler sahaya biraz dik olmalı. Dortmund'un stadı gibi. Rakip takımı boğar o tarz stadlar.
Beşiktaşa yeni stad hayırlı olsun ama stad projesi bence kötü olmuş. Umarım bu şekil bir stad yapmazlar. Bence orjinal bir proje olmalı, şu haliyle TT Arena veya Şükrü Saraçoğlu'ndan fazla bir artısı yok.
yeni stadın betonarme olmasını istiyorum.demir yıgınlarının arasında mac izlemek bana hoş gelmiyor acıkcası. maximum 40.000 kişilik stat yeter de artar bile;30.000 kombine 10.000'de biletli seyirci olsa hayli hayli yeter.
ayrıca yeni acıgın arkasındaki alana da bi otel yapılsa tadından yenmez
koskoca ttnet arena'da neler oldugunu cok iyi gördük.kocaman boş ve ruhsuz bi stad istemem acıkcası
Aslında biz stad yapmasak gs arenaya ortak olsak tadından yenmez cimbomun yeni stadı çok güzel kıskanıyorum walla.
hadi hayırlısı bakalım.50 binden azı için kazma bile vurmasınlar.bileti yarı fiyatına sat sürümden kaza, seyirci maça gitsin.çözüm basit...
Hayırlı olsun.
Beşiktaş için gerekiyordu modern bir stad. Türk futbolu için de hayırlı olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: miyuzo
quote:
Orijinalden alıntı: Quentin Costa
quote:
Orijinalden alıntı: raunk
quote:
Orijinalden alıntı: Quentin Costa
Güzel vallahi, önce avrupa kupalarına sonrada dünya kupasına ev sahipliği yaparız bu gidişle.
Şöyle birşey var benim bildiğim bir şehirde 2 stad oluyor. Olimpiyat (Mecburen) TT Arena.
Olimpiyat final olur.
TT arena ve saraçoğlu
olimpiyat neden mecburi ? orası tam bir rezalet.
Final maçı için minimum 70 bin kapasiteli stad olması gerekiyor diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: profiteer
forzada dönenler..
İşte budur ya gerek yok fanteziye. Çevresini de çok beğendim.
Hayırlı olsun. Umarım modern, kaliteli bir stadyum olur.
beşiktaş ve istanbul b. belediyelerinden ruhsat izni alınması gerekiyormuş.
bundan sonra olacak aşamalar
proje hazırlanışı eğer proje hazırsa ilçe belediyesine gönderilmesi ve onay alınması il belediyesine gönderlip onay alınması ihale edilmesi