Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.398.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

adam ana başlık açmış ama tt arena muhabbetleri dönüyor

bence projeden başka bi konu konuşulmasın burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

quote:

Orijinalden alıntı: Nike

quote:

Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta

quote:

Orijinalden alıntı: Nike

42 bin yeter boş gözükmesinden iyidir.

yani herkes taraftar sayısına göre

Ne alaka sen her maç TT nin full çekeceğini mi sanıyorsun? İleride Saraçoğlu gibi olacak..

İlk 2 maçta bile yer yer boşluklar vardı. Full çekmedi TV'lerde gördüğümüz kadarıyla.

Kapasitesi düşük stadlara ne UEFA finali verilir ne de avrupa kupası macları (ev sahibi olursak)

• niye hiç yapmayalım ? çocuk gibi bizim stad 50 bin sizin ki 38bin tartışması için mi? stadımızın bulunduğu yer belli. seyrantepe gibi bi yere yapılsa 50bin yapılır tabi ama dolmabahçe burası. stadın 4 tarafından yol geçiyor.
  • 42 bin değilde 45 bin olsa yeterli 13 bin artış yeterli hem bizim stadyumun alanı kısıtlı ayriyeten yayla gibi değil...
  • yönetim projeyi açıklasada merakımız giderilse...
  • Beşiktaşın TT Arenada oynamasında sıkıntı yok bence,ileride zora düştüğümüzde bizde onların stadında oynarız.Benim korktuğum şey bir takım taraftarın(bu konudada örneği çok) stada maç izlemek için değil,koltuk kırmak için gidecek olması...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

Beşiktaşın TT Arenada oynamasında sıkıntı yok bence,ileride zora düştüğümüzde bizde onların stadında oynarız.Benim korktuğum şey bir takım taraftarın(bu konudada örneği çok) stada maç izlemek için değil,koltuk kırmak için gidecek olması...

Valla canım kardeşim açılış maçında kendi taraftarlarınız kırmış yeni stadın koltuklarını insan kendi takımına böyle yapıyorsa başka stadlara neler yapar bencede Beşiktaş'ın TT Arenada oynamasında bir sakınca yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00

gs stadımızdan çıkmalı o stat bizim Beşiktaş TT Arena.en azından kira ücretini ödesinler ne pişkin kulüp bunlar

arkadaş uyanamamış hala rüyasında bjk tt arenayımı ne görüo ne oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

Beşiktaşın TT Arenada oynamasında sıkıntı yok bence,ileride zora düştüğümüzde bizde onların stadında oynarız.Benim korktuğum şey bir takım taraftarın(bu konudada örneği çok) stada maç izlemek için değil,koltuk kırmak için gidecek olması...

Öyle bir şey olursa parayı bizim kulüp ödeyeceği için 1 maç sonra olacağını sanmam böyle bir şeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Kapasite 38.000 olacakmış doğru mu

Min. 50.000 olmali

önce 42.000 şimdide 38.000 mi?gitgide düşüyoruz.inönü zaten 32.000 değil mi hiç yapmayalım daha iyi o zaman

30.000 olsun her maç full stad dolsun bjk miz şampiyon olsun
  • Tribünler sahaya biraz dik olmalı. Dortmund'un stadı gibi. Rakip takımı boğar o tarz stadlar.
  • Beşiktaşa yeni stad hayırlı olsun ama stad projesi bence kötü olmuş. Umarım bu şekil bir stad yapmazlar. Bence orjinal bir proje olmalı, şu haliyle TT Arena veya Şükrü Saraçoğlu'ndan fazla bir artısı yok.
  • yeni stadın betonarme olmasını istiyorum.demir yıgınlarının arasında mac izlemek bana hoş gelmiyor acıkcası.
    maximum 40.000 kişilik stat yeter de artar bile;30.000 kombine 10.000'de biletli seyirci olsa hayli hayli yeter.

ayrıca yeni acıgın arkasındaki alana da bi otel yapılsa tadından yenmez

koskoca ttnet arena'da neler oldugunu cok iyi gördük.kocaman boş ve ruhsuz bi stad istemem acıkcası
  • Aslında biz stad yapmasak gs arenaya ortak olsak tadından yenmez cimbomun yeni stadı çok güzel kıskanıyorum walla.
  • hadi hayırlısı bakalım.50 binden azı için kazma bile vurmasınlar.bileti yarı fiyatına sat sürümden kaza, seyirci maça gitsin.çözüm basit...
  • Hayırlı olsun.

Beşiktaş için gerekiyordu modern bir stad.
    Türk futbolu için de hayırlı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyuzo

quote:

Orijinalden alıntı: Quentin Costa

quote:

Orijinalden alıntı: raunk

quote:

Orijinalden alıntı: Quentin Costa

Güzel vallahi, önce avrupa kupalarına sonrada dünya kupasına ev sahipliği yaparız bu gidişle.

Şöyle birşey var benim bildiğim bir şehirde 2 stad oluyor.
    Olimpiyat (Mecburen)
    TT Arena.

Olimpiyat final olur.

TT arena ve saraçoğlu

olimpiyat neden mecburi ? orası tam bir rezalet.

Final maçı için minimum 70 bin kapasiteli stad olması gerekiyor diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

forzada dönenler..

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

İşte budur ya gerek yok fanteziye. Çevresini de çok beğendim.

• Hayırlı olsun. Umarım modern, kaliteli bir stadyum olur.
  • beşiktaş ve istanbul b. belediyelerinden ruhsat izni alınması gerekiyormuş.

bundan sonra olacak aşamalar

proje hazırlanışı eğer proje hazırsa ilçe belediyesine gönderilmesi ve onay alınması
    il belediyesine gönderlip onay alınması
    ihale edilmesi

mayıs ayına kadar bunlar yetişirmi belli değil.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.