Şimdi Ara

Beşiktaş`da mezun için hangi dershane?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene mezun grubunda dershaneye gideceğim. iyi temeli olan bir öğrenciyim. heyecanımı yenip, sistematik bir çalışma yapıp ilk 5000-6000e girmeyi hedefliyorum. diploma notum ne yazık ki 73. busene aobp ile 53 gelmişti. seneye nolur bilemem. bu arada sayısal öğrencisiyim. fen konusunda, matematiğe kıyasla daha iddialıyım. bu nedenle gideceğim dershanenin matematik konusunda sıkı olmasını istiyorum. düşündüğüm iki dershane uğur ve final. sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim? başka dershane önerebilir misiniz? ayrıca dershanelerin mezun ücretleri ne kadar ve ne zaman başlıyorlar.

cevaplarınız için teşekkürler.

• Sınava gidebilirsin FEM ve Finalden uzak dur kardeşim.Ama bence ne yap biliyor musun en dogru vereceğim tavsiye sana beşiktaşta oturuyorsan eğer üsküdara geç orda fen bilimleri dershanesi var oraya git benim arkadaş orda cok memnun

Uğur:aşırı pahalı
    Final:derecelilerle ilgililer normal bir öğrenciye gerektiği ilgiyi göstermezler ve rehberlik hocaları sıkıntısı var,atıyorum 3 tane hocaları var odaya giriyorsun bilyon tane ögrenci ben işimi halletmek için 5 de giderdim yanına anca konusabilirdim.Beşiktaş Finale gitme sakın ama sakın cok pişman olursun cok.

Gidebiliyorsan butiklerede gidebilirsin ama bence fen bilimleri dershanesine git.Ekimde başlıyor mezunlar.Ücret en fazla 3500 tl civarı pazarlıgınıza baglı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 9 Eylül 2012; 4:37:18 >

PSN:Darkhate90
  • beşiktaş kültür'ü de kafandan at. rezalet bir kurum. verdiğim paraların bi şekilde onlardan çıkmasını umarak ayrılmıştım.

cahillik mutluluk mudur, yoksa -ne olursa olsun- hakikati bilmeye deger mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.