Şimdi Ara

Beşiktaş - Bolu maçı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler maçı tv verecek mi? yoksa özetini izlemek zorunda mı kalacağız?

Orijinalden alıntı: Joehart

Boluspor sagolusun ancak yarin BJK tv de tekrarini izleyebilecegiz.http://www.kartalbakisi.com/ozel/boluspor-istemedi-mac-yayini-yok-h14467.html

Kombineyle alakasını çözemedim Kombine almak isteyen TV için almaz ne kadar saçma birşey ya.. Digiturk alırım daha kârlıyım ama ben gidim staddaki atmosfer için kombine alıyorum.

Boluspor: Serdar - Savaş, Cemil, Mahmut, Hakan - Alp, Vedat, Cafercan, Emre - Kingsley, Aydın
    Yedekler: Beycan, Mesut, Cihan,Agbetu, Ali, Engin, Emre, Abdulaziz, Orhun, Djiehoua

Goller: Batuhan (Dk.11), Erkan (Dk.30), Olcay Şahan (Dk.62), Gencer (Dk.79)

Muhammed de oynamış. Göremedik delikanlıyı.

cahillik mutluluk mudur, yoksa -ne olursa olsun- hakikati bilmeye deger mi?

• Goller fena değil ama asıl hosuma giden artık takımda kim nerde durucak ve futbolcuların birbirleri arasında kim o anda ne yapabilir oluşumunu oturtmaları. Buda bizi istediğmiz yere taşır
    BEŞİKTAŞ & FENERBAHÇE
    22 yıl önce açıldı
    GALATASARAY-GÖZTEPE
    11 ay önce açıldı
    ankaragücü ve bursa
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Su anda macin tekrarini izliyorum Besiktas gercekten cok iyi tek pas yapiyor Batuhan ise böyle devam ederse bu sene cok rahat 20 gol 10 asistle ligi bitirir müthis bir saha görüsü ve pas yetenegi var sunucuda zaten sürekli tekrarliyor Eskisehire gitmeden önce bunlar yoktu yeni gelistirmis Batu, gol yetenegini ise hepimiz biliyoruz zaten gercektende bir Berbatov olmamasi icin önündeki tek engel kendisi gibi duruyor.Diger genc oyunculardan Erkan Kasta bu sene cok yetenekli ve 2 3 haftaya Holoskoyu kesip ilk 11e girebilir Muhammed icinse malesef cok iyi seyler söyleyemeyecegim kesinlikle hazir degil , yetenegini oldugu belli ama sahada o yetenegi nasil kullanmasi gerektigini bilmiyor en az 1 yila ihtiyaci var.Macin süprizi ise kaleci Emre oldu Cenke cok ciddi bir rakip olabilir.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.