< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Olum neredesiniz læ? Takım finale gidiyor forum bomboş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moja -- 29 Mart 2024; 21:32:21 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 30 Mart 2024; 11:19:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|
|
Güzel galibiyet aldık. Jonah Mathews ikinci devre efsane oynadı. Berk Uğurlu'nun efsane savunmasını da unutmamak gerek. Son olarak geçmiş olsun Matt Mitchell |
Pick&Roll programının yeni bölümüyle karşınızdayız! Yorumcular, Beşiktaş Basketbol Transfer Özel bölümünde; Beşiktaş Fibabanka'nın yeni transferlerini, Dusan Alimpijevic'i, EuroCup grubunu ve kadro mühendisliğini yorumluyorlar.
📍Beşiktaş Fibabanka, son olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor forması giyen Emanuel Terry'i kadrosuna kattığını açıkladı.
📍Beşiktaş Fibabanka, bu yaz Pınar Karşıyaka’yla sözleşmesi sona eren ABD’li forvet Kelan Martin ile sözleşme imzaladığını resmen açıkladı.
📍2024-2025 sezonu transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, ABD'li oyuncu Dustin Sleva'yı kadrosuna kattı.
📍Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş, Kanadalı uzun forvet Conor Morgan'ı kadrosuna kattı.
📌 Beşiktaş Basketbol Yorumları
📌 Beşiktaş Basketbol Transfer Haberleri
📌 Beşiktaş Basketbol 2024 - 2025
🏀 00:00 Beşiktaş Fibabanka Yeni Sezon Değerlendirmesi
🏀 00:30 Sözleşme Yenileyenler
🏀 04:39 Gelen Oyuncular | Transfer Değerlendirmesi
🏀 16:36 Gelen-Giden Kıyaslaması | Giden Oyuncular
🏀 23:42 Kadro Derinliği | Takım Rotasyonu
🏀 29:20 Transfer İhtimali Var Mı? | Yabancı Oyuncu Rotasyonu
🏀 34:19 Beşiktaş'ın EuroCup'taki Rakipleri
🏀 43:30 Lütfen Videoyu Beğenmeyi ve Kanala Abone Olmayı Unutmayın
👉Kesintisiz yayın için kanalımıza abone olmayı unutmayın!
İyi seyirler!
#beşiktaş #beşiktaşbasketbol #basketbol #stoppressmedya https://www.youtube.com/watch?list=LL&v=wJ8OYOVnh74&feature=youtu.be |
|
Destek cıkalım beraber güzel günler görmek dilegiyle |
|
https://bjk.com.tr/tr/haber/90062/karsiyaka-maci-biletleri-satista.html Courtside 1. Sıra - ₺6.000,00 Courtside 1. Sıra Pota Altı - ₺5.000,00 Courtside 2. Sıra - ₺3.000,00 Courtside 3. Sıra - ₺2.000,00 K-1 VIP - ₺2.000,00 J-1 VIP / L-1 VIP Bench Arkaları - ₺750,00 B1-C1-D1 - ₺400,00 Tribün 1. Kat - ₺250,00 Tribün 2. Kat - ₺150,00 |
|
haydi inşaALLAH... |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 16 Şubat 2025; 18:41:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|