Şimdi Ara

Beşiktaş Basketbol Ana Konusu (484. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.893
Cevap
23
Favori
226.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rezillikten başka bir şey değil, 1 tane düzgün adamımız olsa seri 2-2, hatta ilk maçı bile alma durumumuz vardı. Şimdi süpürülmek üzereyiz.

    Rezillik kere rezillik
  • bi taraftar önğnde kupa kaldıracağız bilerek kaybedelim diyoruz o kadar kötü ki rakip kaybedemiyoruz
  • Bizim takımın geri dönüşleri çok özeldir fakat bu maçın senaryosu farklı.Bizimkiler net bir şekilde maçı istemiyor.Serinin Ülker Arena'ya kaymasını istiyorlar.Buna rağmen Beşiktaş neredeyse maçı ve seriyi kaybedecek.


  • Yazık lan.
  • Bize yazık be kardeşim.2 topa ihtiyaç var son 40sn 3lük lazım top kaybı yapıyorsun at bari girmesin.
  • Zuahahhahaha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Fenerbahçeli olarak bjk yi tebrik ederim öncelikle 3 tanesi çeyrek final yapan 4 tane el takımı olan bir ligde finale kadar gelmek büyük başarı onlar adına.Şanssızlıkları geçen yıllardan farklı olarak kırılgan olmayan bir Fenerbahçe ile oynamış olmaları. Umarım önümüzdeki yıllarda daha fazla yatırım yapacak sponsorlar bulur daha alternatifli kadrolar kurarlar.
    Ancak seyircileri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim zira 3.maçın sonundaki hareketleriyle belki de serinin 4-0 bitmesine sebep oldular
  • Öncelikle tebrik ederim Fenerbahçeyi, hiçbir zaman da konusu açılınca futbol ligi kupasını falan göstermem. Lakin burada gelip zuhaha muhaha falan yazmak aşırı saçma, bu kişilerin gerçek basketbol izleyicisi olduklarını düşünmüyorum bu hareketlerin aslı futboldaki hezimetten sonra geçilen dalgaların yansımasıdır. Ha bunu kabul edersiniz etmezsiniz onu bilmem umurumda da değil ama gerçek budur

    Çünkü zaten şu var ki her Beşiktaşlı Fenerbahçe kadrosunun çok daha iyi olduğunu ve şansımızın ciddi anlamda düşük olduğunu düşünüyordu. Bunu her Fenerbahçeli de biliyordu. 4-1'den fazla diyen Beşiktaşlı görmedim ben. Ama tabii ki inanmıyor da değildik özellikle ilk maçtaki gayet dengeli oyun hepimizi heyecanlandırmıştı aslında bütün maçlarda öyle oldu denilebilir. Şurada bir Fenerbahçeli de gelsin desin ki ilk maçı alma şansınız yoktu.. hadi ikinci maç biraz farklıydı ama yine desin ki 3. maçı alma şansınız yoktu 4.maçı söylemiyorum bile.. 3. maçı alabilseydik başka şeylerde olabilirdi fakat sağlık olsun. Koç bu bütçeyle iyi işler çıkardı. Fikret Orman biraz daha bütçe ayırabilse şu branşa, daha iyi olacağımız kesin.

    Bundan sonrası renkdaşlarıma;

    Maçı izleyemedim. Bir arkadaşım 14 sayıdan gelmişiz sizi yenmişiz dedi hadi ya falan filan deyip uzatmadım düşündüm ki ikinci periyotta falan 14 oldu adamlar 3.periyotta geri gelmişlerdir zaten seyirci yok bir şey yok.. Ama demin NTV'de özetini izledim... Arkadaş izlemez olaydım o ne? 2 dakika kalmış 14 sayı fark ve maçı veriyorsun. Hadi faul oldu bir şey oldu fark biraz azaldı ama ondan sonra da basket faulümüz var falan maç hala biz de ama yok ki ne yok rezil rüsva şekilde vermişiz maçı... çok çok yazık olmuş bu maç.. ha alsak ne olurdu 4-1 büyük ihtimalle ama profesyonel düşünmek lazım oradan maç mı verilir? Bilemiyorum artık.. sağlık olsundan başka diyecek bir şey yok.
  • Konuda BJK'li yok doğru dürüst, tamamıyla birbirini artıya boğan sevgi yumağı Fenerliler var. Sonra çıkıp iplemediğimiz baskette aldıkları kupa için "gölgeleyemeyceksiniz yaw" mesajları atarlar. Neyin kafasını yaşıyorlar merak ediyorum. Kompleks yapıp futbol şampiyonunun bayrağının asıldığı köprüye kendi bayrağınızı asmanız kimin neyi gölgelemeye çalıştığını kanıtlar nitelikte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu amatörlerle oynayacaksak basket şubeyi kapatalım daha iyi.Senin benim yapmayacağım hataları yaptılar.Fikret Orman eğer Basket'e yatırım düşünmüyorsa,boş boşuna her sene oynamanın bir manası yok.
  • Ben bu kadar ahmak bir takım görmedim. Futbol takımı bile böyle zulmetmedi be kardeşim! Gerçi taraftarımız da bir o kadar ahmak ama yine de doğrudan fark yeseydi bu kadar üzmezdi.
  • Bu serinin kaybedeni yok. Fenerbahçe favoriydi kazandı. Beşiktaş hem ligde hem de play-offlarda güzel basketbol oynayarak hak ederek bu noktalara geldi, tebrikler. Ufuk Sarıca yıllar önceki şu fotoda gözüken Aydın Örs, Ergin Ataman ve Oktay Mahmuti ekolünden gelme. Saydığım 3 isimden daha iyi hoca olabilir.





  • Jon Diebler geliyormuş.
  • Jon Diebler resmileşti hayırlı olsun güzel oldu takımda bu sezon şutuna güvenebileceğimiz böyle bir oyuncu yoktu bunun eksikliğini hissediyorduk
  • Stimac da Anadolu Efes'e gitmiş galiba, kalmasını isterdim ama ne yapalım hayırlısı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.