Şimdi Ara

Beşiktaş Basketbol Ana Konusu (476. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.897
Cevap
23
Favori
226.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 474475476477478
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Beşiktaş Basketbol Ana Konusu

    Beko bunu beğendi , yoksa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 3 Haziran 2017; 16:45:47 >
  • En zor maçlarımızdan birini oynayacağız, inşallah yine yenebiliriz efes'i ama çok çok zor bir maç olacak.

    Bu kadroyla final yapabilirsek bizim açımızdan başarı olacaktır.
  • Maç nttvsporda yok! Neden acaba?
  • Maçı beinsport 3 veriyor...

    Efes hızlı başladı.
  • Vay Muratcan vay..

    Sene 2000 Beşiktaş da uçar kaçardı hep.Sonra şutu biraz gelişti Ülkere gitti..Sonrasında Galatasaray KSK faan geriledi.Öyle ki top elindeyken hep sıkıntı yaşıyordu şimdi de devam ediyor o sıkıntı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gram top oynadıkları yok şov peşinde Efes

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Beşiktaş Basketbol Ana Konusu
  • Clark sağolsun verdi maçı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel iş, takımı kafana göre parkeden çekebiliyorsun demek ki, biz de öyle yapalım bari bundan sonraki maçlarda nasılsa yaptırım falan olmuyor.
  • Sene başından beri uzun seri yeme sıkıntımız var ne güzel çare bulduk hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu Efes’ten kulübümüze etik dışı uygulamalar!

    Beşiktaş Sompo Japan takımımız, Spor Toto Basketbol Süper Ligi yarı final serisinde Anadolu Efes karşısında müthiş bir mücadele verirken saha dışında ise bir o kadar etik dışı uygulamalara maruz kalıyor.

    Normal sezonun 30. haftasında oynanan mücadeleden itibaren Anadolu Efes cephesi tarafından kulübümüze ve takımımıza çeşitli zorluklar çıkarırken Beşiktaş Sompo Japan tüm bunlara parkede cevap vermeye çalışıyor.

    Anadolu Efes’in etik dışı uygulamaları normal sezonun 30. haftasında başladı. Beşiktaş Kulübü, Anadolu Efes karşılaşmalarında rakip sporcuların yakınlarına tümü basın tribünün arkasında olmak üzere 40 bilet ayırırken Anadolu Efes, 12.500 kişi kapasiteli Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oyuncu yakınlarımızın deplasman taraftarları ile birlikte oturmasını uygun gördü.

    Bilindiği üzere başkanımız Fikret Orman, Anadolu Efes karşılaşmasını yerinden takip etti. Fikret Orman karşılaşmayı protokol tribününden takip ederken Basketbol Süper Ligi yetkilileri Orman’a karşılaşmayı saha içi koltuklarında izlemeye davet etti. Sayın Fikret Orman bu teklifi kabul ederek karşılaşmanın geri kalanını saha içi koltuklarında takip etti. Maç sonunda Anadolu Efes, Fikret Orman’ın’ kombine satışı yapılmış koltuklarda oturduğu’ gerekçesiyle Türkiye Basketbol Federasyonu’na bir yazı gönderdi.

    Beşiktaş Sompo Japan takımımız, Anadolu Efes’i Akatlar Arena’da 74-72 mağlup ederek seriyi 2-0’a getirdi. Karşılaşmadan hemen sonra Anadolu Efes Genel Menajeri Alper Yılmaz, daha önce eşi benzeri görülmemiş şekilde ‘Federasyon kararını verdi’ şeklinde bir tweet atacak hem hakemleri etki altına alma operasyonuna start verdi hem de takımımızın sahada ortaya koyduğu müthiş emeği ve hak ederek aldığı galibiyeti hiçe saydı.

    Anadolu Efes’in ilginç uygulamaları bunlarla sınırlı kalmadı. Abdi İpekçi’de oynanacak serinin 3. maçı öncesi kulübümüz, antrenman için Anadolu Efes’ten bir antrenman saati talep etti. Anadolu Efes, antrenman saati için 20.00’ı kulübümüze bildirirken bunu uygun bulmayan takımımız ancak maç günü saat 12.00 da son antrenmanını gerçekleştirdi.

    3 Haziran’da oynanan serinin üçüncü maçında Anadolu Efes tarafından yapılan ve daha önce basketbol sahalarında görülmemiş davranışlar ise tüm kamuoyunun malumudur.

    ÖZEL | KartalBasket.org



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 4 Haziran 2017; 0:32:28 >




  • Hükmen galibiyet için TBF’ye başvurduk!


     Beşiktaş Basketbol Ana Konusu



    Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi üçüncü maçında Anadolu Efes’e 66-65 mağlup olan Beşiktaş Sompo Japan’da kulüp yetkililerimiz, müsabaka içinde yaşananlar skandal olaylarla ilgili Türkiye Basketbol Federasyonuna başvurusunu yaptı.

    Karşılaşmada ilk yarının sonlarına doğru Anadolu Efesli oyuncuların soyunma odasına gitmesi ve daha sonra oyun alanına geri dönmesiyle ilgili olarak AA muhabirine açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cihat Kumuşoğlu, “Hükmen galibiyetin Beşiktaş adına tescil edilmesini düşünüyorum. Çocuk oyuncağı değil bu işler.” diye konuştu.

    Federasyona yaptıkları başvurunun cevabını beklediklerini belirten Kumuşoğlu, “Biz de maçı bırakıp gidebilirdik ama efendiliğimizi gösterdik ve oyuna devam ettik. Türk sporu açısından en doğrusunu yaptığımıza inanıyoruz. Sporun sahada yapılacağını, sahada kazanılacağını düşünüyoruz. Bunu da yapabilecek güçteyiz zaten.” ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Anadolu Ajansı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 4 Haziran 2017; 13:49:30 >




  • Bu maç Hükmen kararı verilmezse bu ülkede futbol gibi basketbolun da çok net cıvkı çıkar. Faul hakkımızın her dolduğu maç 5 dakika dışarı çıkar geliriz bu kadar basit. Bu olayın emsali yok. Hangi karar verilecekse emsal o olacak. Bekliyoruz.
  • Ahmet Nur Çebi: "Sanıyorum Anadolu Efes cephesinde bütçe farkının yarattığı bir gerginlik var ama biz bunu da halledip finali oynayacağız."

    Ahmet başkan güzel konuşmuş, bu kadar kompleks yapılmaz ki. Efes gibi bir camiaya yakışmıyor.

    TBF mutlaka hükmen mağlubiyet kararını açıklamalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 4 Haziran 2017; 16:32:43 >
  •  Beşiktaş Basketbol Ana Konusu
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce ne sonuç çıkacak ? Ben bir yerde hakem atamalarının yapıldığı ve bize Murat Biriciği verdiklerini gördüm.Bu olaylar üzerine birde bu kadar skandal bir hakem bana pek iyi niyetli gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Tuncay'a 4 ay hak mahrumiyeti bir de kulübe para cezası vermişler. Ne güzel iş, o zaman biz de takımı istediğimiz zaman sahadan çekip tekrar dönelim. Efes gibi takımı ne hale getirdiler be.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scyptor

    Hocam sizce ne sonuç çıkacak ? Ben bir yerde hakem atamalarının yapıldığı ve bize Murat Biriciği verdiklerini gördüm.Bu olaylar üzerine birde bu kadar skandal bir hakem bana pek iyi niyetli gelmiyor.

    Basketbol çok hızlı oynanan bir oyun olduğu için hakemlerin hatalı hatta dediğin gibi skandal diye nitelenebilecek kararlar vermeleri olağan. Zaten çizgi ve süre konularında oyunu durdurup monitörden karar verme durumu bu sebeple.
    M.Biricik gördüğünü çalan sert itirazlara prim tanımayan ve bu maçın baskısını kaldırabilecek biri. Hakemden yana sıkıntınız olacağını sanmıyorum ben
  • lawbreaker kullanıcısına yanıt
    Hocam normal sezonda deplasmandaki ts maçında verdiği skandal kararlar olsun veya deplasmandaki tofaş maçımız olsun izlemesine rağmen hatalı karar vermişti tabiki basketbol futbol gibi bir spor değil ancak bak ben baskıdan etkilenmiyorum diye de göz göre göre hatalı karar verilmemeli bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıyor takım.Umarım finalde de böyle olur..Sonuna kadar hakettik bu sene finali.Kaybetsek bile çekişmeli geçmeli
  • 
Sayfa: önceki 474475476477478
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.