Şimdi Ara

Beşiktaş Avrupada yok Ülke Puanı da yok :( (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

fenerbahce grubundan 13 puanla lider cikar ve ceyrek finale kadar gider.

galatasaray 10 puanla grubundan 2. cikip ceyrek finale kadar ilerler.ha bide unutmadan gs son 16 da deplasmanda oynayacagi maci 3-2 kazanir.benden soylemesi.

ben demistim..........

• quote:

quote:

galatasaray 10 puanla grubundan 2. cikip ceyrek finale kadar ilerler.ha bide unutmadan gs son 16 da deplasmanda oynayacagi maci 3-2 kazanir.benden soylemesi.

ben demistim..........

oha

• quote:

quote:

ben demistim..........

yarın kimi çekecez kuradan usta boşuna beklemeyelim?

• oooo bu sazanlari besiktas carsisinda satsak kulube katki olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

oooo bu sazanlari besiktas carsisinda satsak kulube katki olur.

• Al sana puan bir yıl parlama gösterip bu kadar yapılmaz ki.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Al sana puan bir yıl parlama gösterip bu kadar yapılmaz ki.?

konu başında zaten Fenerle Gs den beklıyoruz yazmış arkadaşta Bursa Ts Eses gibi işe yaramaz takımlar yüzünden eksik puan gelmesi üzücü gerçekten.
    Hadi Bursa Eses neysede Trabzon gerçekten saçmaladı.Bir önceki sene Cl de güzel bir performans göster sonra Uefada Videoton denen takıma elen...
    Ah şu Uefada bizde bi ucundan tutaydık ülke puanının en azından 32-16 görme ihtimalimiz vardı şu Uefa takımlarını gördükçe neden bize geçen sene gelmedi diye üzülüyorum.
    Ama umarım Fener kupayı alır Gs nin şansı baya düşük şu son çeyrek finalde ama Buralara 2 takımımızın gelmesi bile önemli.Seneye 3 Büyükleri aynı yerlere geldiğini görmek gerçekten güzel olur hatta ileriside düşünülebilir..

• lan avrupayı özledim
  • quote:

quote:

ben demistim..........

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Valla fb ve gs kaldı. Bakalım daha belli olmaz, onlar götürebilir işi. Zamanında tek takım kalıp ülke puanını ayakta tutmuştuk, onlar da bir şeyler yapar herhalde.

bu mesajim konudaki fazla detaya sahip olmayan tüm arkadaşlara.avrupada son 5 yillik puanlara bakilmaktadir.besiktasin 2 yılda sanki ülkeye çağ atlatmış gibi hava estirilmis konuda o 2 senede elde ettiği puanlar gs ve fenerin 2009-2010 da elde ettiği puanlardan az.hani son 5 yılda enfazla katkıyı Su sezon biz yaptık dicek takımda fenerdir 2008 s.liginde topladıkları puanlar.bence 3 puanın havasını atmayı biraksinda herkes çeki düzen versin cunku seneye fenerin topladığı puanlarda düşecek son 5 yıla bakildigindan , bu sene gs ile fb iyi puan toplamazsa işler zor.

Çağ atlatmaksa çağ atlatmak. Bizim de sizin gibi elendiğimizi düşün ön elemeyi geçemeden 2 sene boyunca. Belki şu anda Şampiyonlar ligine direk gidemeyecektiniz. Fb gibi siz de ön eleme oynardınız o zaman ya da tek takım gidecekti. Bir de bu yönden bak olaya.

Galatasaray'ın zamanında yaptıkları olmasaydı zten CL'ye 2.bir takım hiç gidiyor olamazdı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.