Şimdi Ara

Beşiktaş - Asteras Tripolis | 18.09.14 - 20.00 | Avrupa Ligi 1. Grup Maçı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
2
Favori
9.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beşiktaş bu gruptan çıkacaktır önemli olan sonrası, sıkıntı yapmayın bu kadar olur böyle maçlar.


  • Bugün oynanan iki maçımız. İki saha arasındaki farka bak.
  • Lig basinda en etkili olacagini dusundugum takim Besiktas'ti.

    Yine gecen sezon oldugu gibi sonlara dogru yaristan duser ama 30lu haftalara kadar iyi bir performansla goturur diyordum.

    Lakin bugunku oyuna bakinca Besiktas'in oraya gidecek kadar dahi gucu oldugunu sanmıyorum artik.

    FB, GS, BJK... Hepsine bi haller oldu. Bayagi sıkıcı bir STSL izleyecegiz anlasilan bu sezon.

    Avrupa'dan zaten umidim yok.

    Buna da eyvallah...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cryzlear

    Amma çok ve boş konuşmuşsun. Aklından geçeni yazma insanlar seni biraz akıllı bir şey sansın.
    Anladık koyu galatasaraylısın bravo sana aferin git milattan önce aldığınız kupanla arkadaşlarına hava at hadi.

    Boşuna uğraşmışsın.Ya ilgi çekmeye çalışan ergenin biri ya da asıl hesabı banlanmasın diye fake üyelikle trolleyip millete ceza aldırmaya çalışan biri.
    Aslında asosyal ve acınacak birisi.Çünkü bu forumda gerçek hayatta göremediği ilgiyi böyle şeylerle bulmaya çalışan ergenler çok.İstersen söv istersen küfür et fark etmez yeter ki onu ciddiye alıp mesaj yaz tek istediği bu.Bazen böyleleri dakika başı konu açar ne olursa olsun.
  • 4,5-0 olabilecek maç berabere bitti, gerçekten insan şaşırıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: golf_R

    Müthiş yabancı sınırımız harika ilerliyor. İnşallah darısı Trabzonspor'un başına.

    Türkiye - İzlanda
    Galatasaray - Anderlecht
    Beşiktaş - Asteras



    Çok haklısınız hocam bu sorun daha da büyüyecek . Sorarım size arkadaşlar 1 yabancı çok mu şeyi değiştirir ? Evet değiştirir arkadaşım Veysel bizi nasıl kanser etti ? Orda eboue olsa 1000 kere o golü yemezdik. O kanatta melonun selçuk un ne işi var ? Veysel efendi gelecekte savunma yapacak pes doğrusu. Beşiktaşa da çok kötü oldu gerçekten son dakika gol yemek olacak şey değil + bu beşiktaşın nasıl kondisyonerleri var takım revire döndü ekran başındaki adamın bile artık çaprazı kopacak. Demba Ba geldi adam Arsenal maçında döktürdü sonra yok meydanda.
  • Maç 1 1 bitmiş olabilir ama ben genel olarak iyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum. Zemin o kadar kötü olmasa Beşiktaş istediği oyunu daha fazla alanda oynardı, yine de çok iyi pozisyonlar bulduk, eksiklikler var ama o kadar da kötümser bakmaya gerek yok. Gökhan Töre Mersin ve Rize maçlarından sonra kendine gelmiş bugünün en iyisiydi bu performansını devam ettirirse bakalım Fatih Terim milli takıma alacak mı ? Sosa girdi kumaşını belli etti. 10 Numara pozisyonunda rahatça oynayabileceğini gösterdi. Bizi İngiltere'de fıstık gibi bir zemin bekliyor bence biz Tottenham'ı orada yeneriz

    Dipnot: Gaza geldim Bursayı'da deplasmanda yeneriz
  • neden böyle oluyor... nedeni aslında açık...

    son dakikada da olacak iş değil deli oldum ekran başında.
  • herşeyi geçtim yunana verilmeseydi puan, adamlarla 12.lik için kapışılıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

    herşeyi geçtim yunana verilmeseydi puan, adamlarla 12.lik için kapışılıyor

    Hocam Dembaba ve sosa hazır olunca bu dandik takımları perte çıkarıcaz
  • takımda mazemecı harıc herkes degıstı...yoonetım dahhıl...bence suçlu o
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Demba BA

    quote:

    Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

    herşeyi geçtim yunana verilmeseydi puan, adamlarla 12.lik için kapışılıyor

    Hocam Dembaba ve sosa hazır olunca bu dandik takımları perte çıkarıcaz

    amin
  • Bu tip takımlardan puan almak lazım talihsizlik oldu baya.Sonlara doğru işi bırakmayı seviyoruz maalesef.
  • yabancı sınırının meyvelerini topluyoruz uluslar arası turnuvalarda bu sınır nasıl etkiler diye soranlar oluyor haala, en basitinden 500.000 edicek tarığa 5 milyon vermezsin mesela resmen adamlara yan gel yat diyoruz forma kapışmasını sadece yabancılar kendi arasında yaşıyor bu duruma bir dur denilsin avrupada başarılar gelsin, beşiktaşın trabzonun avrupada bu sene iyi işler yapacağından eminim biz de gruptan üçüncü çıkabilirsek inşallah belki bu sene ueafayı bir türk takımı alır hangisinin aldığı farketmez yeterki bayrağımız dalgalansın marşımız çalınsın
  • Bilic beni delirtiyor adamlığına kişiliğine diyecek sözüm yok ama oyun okuma 0 ya 0 anasını satayım 85 dakika boyunca Olcay'a nasıl dayanabiliyor ? Yemin ediyorum akıl mantık işi değil adam sözde sol açıkta oynuyor ya bir adam çalımla bir tane adam akıllı orta kes hiç bir meziyeti yok 70-80 maçtır 11 oynuyor . Vallahi artık Bilic ile aralarında gay ilişkisi olduğunu falan düşünmeye başladım . Tolga'da çok karakterli düzgün bir adam ona lafım yok fakat 1 maç kazandır be kardeşim bir top çıkar işte bu ya adam kaleci diyelim , ama yok gelen her topa avel avel bak uçtu desinler diye uç . Daha çok yazarımda aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: III. Çavuş

    yabancı sınırının meyvelerini topluyoruz uluslar arası turnuvalarda bu sınır nasıl etkiler diye soranlar oluyor haala, en basitinden 500.000 edicek tarığa 5 milyon vermezsin mesela resmen adamlara yan gel yat diyoruz forma kapışmasını sadece yabancılar kendi arasında yaşıyor bu duruma bir dur denilsin avrupada başarılar gelsin, beşiktaşın trabzonun avrupada bu sene iyi işler yapacağından eminim biz de gruptan üçüncü çıkabilirsek inşallah belki bu sene ueafayı bir türk takımı alır hangisinin aldığı farketmez yeterki bayrağımız dalgalansın marşımız çalınsın

    Galatasaraydan baska basarili olmak isteyen yokki taraftar icin demiyorum yoneticiler ve futbol camiasi kendini parayi dusunmese coktan kalkardi en az 1 avrupa kupasi daha gelmisti ulkeye felaketten sonra kalkicak belli milli takim yone tokat yer kulup takimlari yine basarisiz olur belki kaldirirlar😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu takim en fazla bir mac kazanir bir mac berabere kalkr bir macyenilir bundan fazla birsey beklemeyin anadolu takimi topculari ile anca bu olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KeyfimBilir

    herkes sahadaki oyuna değilde biraz sahanın kendisine bakıp öyle yorum atsalardı çok daha eleştirel bir anlayış olurdu kanaatindeyim.şapkamızı önümüze koyup konuşalım ..saha saha değil mübarek pirinç tarlasından beter.bu sahaya messi cr 7 getirip koysan nolacak kardeşlerim..

    acınacak halimize gülüyoruz .yandaşlara yedirecez diye top oynadığımız sahaların haline bak içler acısı gerçekten de. adı olimpiyat sadece .mersin türk telekom orası burası hepsi aynı kardeşim bu nedir ya .hiçmi çim yapmayı bilen yok bu evrende .yok yağmurmuş yok karmış .ingiltere almanya dünyanın en çok yağış alan yerlerinden( bahane olmasın yağmur kar yağdı böyle oldu )oralarda neden böyle değil ..

    vesselam beşiktaşım bana göre o koşullarda( bostan tarlası halt etmiş yanında) 10 numara oynamıştır.pozisyonda bulmuştur biraz ama birazbirazbirazbiraz........ da sahadan kaynaklı maç berabere bitmiştir. 4 pozisyon gördüm ozi töre veli olcay tam topa vuracak ama top 10cm havaya sekiyor haliyle top havalanıyor...londrada gördük amsterdam da da gördük saha çok önemli kardeşim .oyuncu napsın artık.tabi sakatlanırlar .adam gibi sahamız yokki şöyle ağız tadıyka maç izleyek..hepsi fasa fiso.



    musti geçmiş olsun bu arada inşallah bir şeyi yoktur.

    sözün özü yandaşları zengin etmeye devam edeceklerine zemine baksınlar önce ..boşversinler fasoliğ pasoliğ bizim köyün mersı daha iyi bu sahalardan .keçi koyun inek yayılıyor oralarda ama zemin ve çimler sapasağlam kalıyor.tezek mi iyi geliyor acaba :) birazda sahalara atsalar sanki daha iyi olacak çimler ..

    herkese selamlar

    Böyle takıma karşı bu seviyede hakikaten tarlada olsan kazanıcaksın. Takımını savunmanı anlarım ama bu kötü günde bu bana göre mağlubiye birşeylere bağlarsan takıma zarar verirsin benden demesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse yabancı sınırı diye otmesin burada. Anlaşılan gsliler her puan kaybı sonrası yabancı sınırı diye boş boş konuşacak. Asteras'ı tamamen yerli kadronla bile yenmen lazım, yenemiyorsan oturup sebebini düşüneceksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kuruş vergi vermeyen takım yabancı sınırından dert yanıyor, sen yıllarca yabancılara atlamışsın altyapın yok futbolcu yetiştirmemişsin şimdi sınır gelince vay daha kötü olacağız, sen bu sınırı 10 sene kaldırma altyapı yatırımlarını teşvik et zorunlu kıl bak nasıl geliyor yetenekli oyuncular. armut piş ağzıma düş.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.