Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1725. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 27 Misafir (9 Mobil) - 29 Masaüstü12 Mobil2 Android
5 sn
36.340
Cevap
221
Favori
800.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 17231724172517261727
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gio açıklamalarına tepki veren bir yönetici çıkmadı , gerçi yönetim bırakmayı düşünüyor kayıp komple

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ne diyorum N kullanıcısına yanıt

Size 5 atıp kupayı elinizden aldıktan sonra bizim takımımız , sizin de taraftarınız bozuldu.  

• Avrupa macindan sonra istifalar gelir..galip gelinirse fb macina kalir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcx kullanıcısına yanıt
    Kavun tatlı ben ne yapayım demiş ,elalemin bostanina dalıp tıkınırken yakalanan herif..Bunlarinki de o hesap,bu kibir varken gitmezler,iki gün sonra kabahati bize bile atabilirler, eleştirdiniz desteklemediniz işte böyle oldu diye.Yalni GİİlO denilen herif bir dakika daha durmamalı buralarda

• Hasan Aratın konuşmaları adayken de hiç samimi bulmadım. Sürekli egolu kibirli açıklamalar, cumhurbaşkanı gibi tavırları falan çok belli ediyordu. Şahsen tam düşündüğüm gibi oluyor, borç yükü fena artmış. Menajerler kapıdan giremez dediği takımda transferlerin hepsi mejaner transferleri. 3-4 vasat oyuncuya deliler gibi milyon eurolar falan nreden geliyor sanıyorsunuz. (takım ön libero, kanat, bek diye ağlarken yine orta sahaya iki vasat alınması). Bu yönetim bıraksa bile gelecek yönetimlerin de eli ayağa bağlı, anç dönemi kaldığı yerden hızla devam ediyor. Geçen lans man konusmasında başkanı dinledim, j.mario bizim evladımız, karakterli bir adam pişman değiliz dedi, kahroldum resmen. 10 sene kadar yapılanma şart, başarı zor bu takımda artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 25 Kasım 2024; 11:34:53 >
  • nier kullanıcısına yanıt
    J.Mario yu bulan ,Ciro yu keşfeden,çok değerli ve ,20 ülkede selfileri olan o skaaatt ekibine aile boyu hürmetler

• Hala hoca duruyor adı bile geçmiyor rezalet şu adamın kalması!

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

Yılların verdiği passolig tecrübesi ve biraz şans diyelim. Bjk sistemi 1 dakika erken açtığı için şansa bilet bulabildim. 5 saniyede bitmişti. Herhangi bir gruba dahil değilim, münferit sade bir taraftarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stanimir1925 -- 25 Kasım 2024; 12:8:17 >
  • Dün GVB resmen ben bu takımın başına şampiyon olsun diye gelmedim dedi... Peki neden geldi? Adam Türkiye ligini analiz etmiş 5-10 galibiyet alırım beraberlik ler falan ligi orta sıralarda bitirir bunu da başarı diye yuttururum diye düşündü...

Birde geçen sene 46 puan fark yemişsiniz diyerek dalga geçti... Neyse yönetim toplanıyormuş GVB un gönderilmesi an meselesi...

Güle güle GVB umarım bir daha yollarımız kesişmez....

• Stanimir1925 kullanıcısına yanıt

Bu arada maçtan önce bana yazmıştın ama cevap veremedim malum nedenlerle)) Sezarın hakkı Sezara tebrikler demek farz oldu  

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

2021 Sergen Yalçın dan bu yana 10 teknik direktör görev aldı yani 4 senede 10 teknik direktör. 

• duhuliye
    Beşiktaş'ta acil toplantı ne oldu?
    https://www.duhuliye.com/besiktasta-acil-toplanti-ne-oldu
  • iyi bir şey oldu mu ekrana çıkacağız diye birbirlerini ezen yöneticiler hala ortalıkta yoklar
    cibilliyetsizler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Göztepeli 2 orta oyuncusu sole ve Dennis. Sole 23 yaş 500 bin euro Dennis 20 yaş 1 milyon euro. Bu iki oyuncu ligin en çok ikili mücadele kazanan oyuncusu. Gedson 3.sırada, bu adamlarla orta sahada mücadele edersen yenilirsin, hoca dersine hiç çalışmıyor. Takım bugün izinli mi? Bu takım 1 aya yakın izin yapmış dediğimde yalan atma diyen biri vardı nerde o şahıs

• tnevel92 kullanıcısına yanıt

Buradayım hayırdır şahıs mahıs? Senden mi kaçıcam? Söylediğin şeyler yalandı. Kanıt sunamadan bir şeyler uydurdun. Takımın yenilmesi, kazanması bunu değiştirmez

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hazır toplanmışken yönetim olarak da istifa etsinler.

• Yavaş Udokay kardeşim ciğerin patlayacak koşmaktan

• 
Sayfa: önceki 17231724172517261727
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.