Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël (642. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75.674
Cevap
78
Favori
2.184.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 640641642643644
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alaba ne vurdu be.


    Yahu senin böyle oyuncun var stoper oynatıyorsun. Münih misin sen?


    Koy işte göbeğe kanada. Hayret bir şey yazık ediyorlar adama.

  • Vay be van Bronckhorst ha.


    Muslera'yı avlayalı kaç yıl oldu ki. Yaşlanıyoruz ha ⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël 






  • ⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël
  • Biz bu Hollanda’yı nasıl perişan ettik aklım almıyor.
    Çok değil 2 ay oldu :)
  • Önceki mesajlarda gene tartışılmış. Bir oyuncu yerli olduğu için değil İYİ olduğu için alınır.
    Tarihimizde bu kadar yerliyi yurtdışına göndermemizin TEK NEDENİ yabancı serbestliğidir.
    Bu kuralı çıkartanlarda menejerlerdir. Ve direk TEPEDEN bağlamaları nedeniyle kimse birşey yapamıyor. (Kulüpler birliği böyle olacak diyecek federasyon başkanı hayır diyecek ve o koltukta oturabilecek. Geçiniz.)
    Hep yazarlar yabancı serbest olursa Türk oyuncu nasıl yetiştirecek. Nasıl olacak kardeşim çok basit NBA sistemiyle olacak.
    Bir çocuğu yeteneği (veya fiziksel uygunluğu) varsa FUTBOL LİSESİ ne yazdıracaksın. Ve o lisede GEOMETRİ-ARİTMETİK-TÜRKÇE(dilbilgisine gerek yok. Cümlede anlam-okuduğunu anlama yeterli)- FEN BİLGİSİ(hareket, anatomi yeterli. Adam daha kaslarının oksijensiz solunum yaptığını bile bilmiyor. “Rejenerasyon ne yaa” diye ağlıyor. Bkz. Oğuzhan) dersinden geçemeyen adamı futbolcu yapmayacaksın. Bir genç ne kadar yeteneği olursa olsun verilen taktiği anlayamıyorsa, çizgi halinde durmayı beceremiyorsa (düzlem, doğru) kendi vücudunun yapısından bihaberse bu arkadaşta zeka geriliği vardır. (Evet nsakaladan bahsediyorum )ve bunun yüzünden OYUNCUNA GÖRE TAKTİK VERMEK ZORUNDA KALIRSIN. Futbol rakiple oynanan bir oyunken ülkemizde kendi oyuncunu pışpışlama ile debeleniyor teknik direktörler. (Meşhur GAZman PARAtorun Avrupa’da rezil olma ve iki yıldır trde başarılı olamama nedeni budur. Yabancı bir oyuncu ben milli oldum bana meslek lisesinden diploma ayarlayın diyemiyor çünkü . Gazman hadi koçum aslanım deyince, dayı biz ne oynayacaz onu bi söyle hele diyor. )
    Yazdıklarımı birgün mutlaka oluşturacak biri (bir rejim) bu ülkede olacak o zaman görün siz bu ülkeden ne oyuncular çıkacak ne kupalar gelecek.
    Ha o liseler oyuncu verene kadarda tabiki yabancı sınırı olmayacak bizimkiler yabancılar nasıl çalışıyor-dinliyor diye İZLEYEREK eğitilecekler.




  • vc1903 kullanıcısına yanıt

    Şener Şen in babası rahmetli Ali Şen..harama hile katarken⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël 

  • Enola kullanıcısına yanıt
    Bizim ilk önce kendimizi tanımamız gerekiyor biz türk milleti herşeyin en kısası neyse onu yaparız misal adamın birine gece 3 te şu dağa çık 1 metre kaz sana günlük 500 tl vereyim dersin yapmaz ama kısa yoldan zengin olma hayalimiz varya define bulacağım diye hergün bedavaya gider 1 metre değil 10 metre kazar şimdi turkiyedeki vurgunlara gelelim saadet zinciri jet fadil holding firmalari ucuza ev verecem diyen koperatifler çiftlik bank bitcoin vurgunu vs vs bir sürü böyle vurgun olmuştur neden biliyormusun herkesin hayali en kısa yoldan zengin olmak çalışarak olacağına bu ülkenin yüzde 90 'ni inanmıyor bu ülkeyi en çok bu şekilde dolandıra bilirsin okadar haber okuyoruz bi kaç yıl sonra vurgunun ismi değişiyor şekli aynı malesef konumuza gelecek olursak yaklaşık yirmi yıldır sürekli sistem değişiyor yabancı sayısını artırırsak belki futbolumuz gelişir ama ederi olmayan oyuncuya fazla paralar veriliyor futbol hayatı bitmiş oyunculara yüksek meblağlar ödeniyor şimdinin arab ve çin ülkesi gibi ama bakıyorlar değişen bişey yok hooop hadi sistem değiştirelim yerli oyuncu fazla olacak diye bu seferde anadolu 1-2 ye oynayan oyuncu büyük takıma 7-8 gidiyor bu seferde olmuyor ve sürekli bi kısır döngü şeklinde denenmiş şeyleri deniyorlar çünkü hazıra konmayı ve en kısa olanı her zaman tercih ediyoruz çözüm ne peki üretmek yetiştirmek abartmıyorum 20 yılda harcanan paraların 50 de birini alt yapıya harcasaydık bu hâlde olmazdık almanya bile bi aralar bitik bir haldeydi adamlar bi yapılanma yaptı tekrar zirveye çıktı çünkü aramızdaki fark onlar çalışarak yaptı biz kısa yolu tercih ettik yeşilçam filmlerinde bizlere enpoze edildi kısa yoldan köşeyi dönmek keşke çalışarak başarı gelindiği anlatilabilse ve uygulanabilseydi




  • usta biz hristiyan değiliz ( ne alaka  ) biz bebeklerimizin günahlarını suyla temizlemeye inanmayız. Her çocuk AHLAKLI dır  toplum onu yozlaştırır.

    Eğitim toplumun yozlaşmasını engelleyen TEK GERÇEKTİR. 90 larda da titanlar din tacirleri vardı. Ama toplumun dinamiklerini belirleyen medya, EĞİTİM camiası onları parmakla gösterip “Böyle olma” diyordu. Bu zamanda yetişmiş bir bireyi belki düzeltemezsin. Ama eğitimle her çocuğu kurtarırsın. Yani onu futbolcuda yaparsın. “Adam” da  

  • Enola kullanıcısına yanıt
    Ben de eğitim diyorum ama kulüplerimiz eğitmek yerine eğitilmişi olanı alıyor bkz: gurbetçi oyuncular yani yine kısa yolu tercih ediyorlar ve olmuyor ordaki disiplinle ordaki yaşamla burdaki bir değil ve 18-20 yaşındaki çocuklara çok yüksek paralar verilince bir anda kendini başka dünyada görüyor bir sürü de örnek verebilirim turkiyeye yıldız adayı diye gelip de yok olan neyse turkiyede altınordu gibi kaç kulüp var hem eğitim hem spor hemde piskolojik olarak çocuklarımızı yetiştiren yok çünkü o iş zahmetli diyorum ya biz her zaman kısa yolu seviyoruz onun için bir anda olacak iş değil meseleler idda ediyorum bi kaç yıl sonra yine değişecek yabancı kuralı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DG19O3

    Fenerliler ramos diyor bıkmadılar mı arkadaş bıkmadılar mı yaşlı adamlara milyon avroları vermeye adam teklif gelmezse futbolu bırakacak yinede fedarasyon bunları üzmedi biz şampiyon olmamıza rağmen bizim çok üstümüzde bir limitleri var biz ülkeyi temsil edeceğiz Türkiye'de haberleri yok

    O transfer limitlerini hala aklım almıyor. Ligin ikinci ve üçüncüsü ki borçları bizden çok ama limitleri de bizden çok oluyor. Böyle saçmalık dünyanın hiç bir yerinde yoktur herhalde. Tam bir muz cumhuriyetiyiz. Bu borçlarla değil o kadar limit vermek, senelerce transfer yasağı getiririm yada sattığın kadar al uygularım. Böyle rezillik olmaz. Tam bir kısır döngü. Sonra izleriz elin gavuru ne biçim oynuyor diye. Anlayış farklı çünkü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 18 Haziran 2021; 1:9:37 >




  • Vakti olan izlesin, en saçma hakem hataları kimin lehine daha çok, kimin aleyhine daha çok yapılmış sizin takdiriniz artık. Sihirli kelimeyi söyleyince ban yiyoruz ama göz göre göre yapılmış o yıllarda :)


    Daha buraya konulmamış şu tarz absürt hatalar da var





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orox -- 18 Haziran 2021; 7:6:9 >




  • bu işkence ne be biri costa bitti diyor


    diğer imkansız diyor

  • Kale ve Stoper için takviye yapılmayacak.


    sol bek kaleci ⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël 



    Sergen Hoca, Serdar Saatçı 'yı geçen yıldan beri


    hazırlıyor. Bu yıl Serdar 'ı sık sık kadroda göreceğiz.

  • tartekin kullanıcısına yanıt

    :))) dün müthiş yoğun bir gündü, göz ucuyla falan bakabildim buraya. azıcık bir kaç gün geçsin ondan sonra hilal taktiği ile ablukaya alırız :D

  • günaydın.herkese mutlu hafta sonları, hayırlı cumalar, bol kazançlar ,sağlıklar, esenlikler, gülücükler ve yeni sezonda çifte kupalar dilerim

  • Günaydın..


    Sergen Yalçın hakkında güzel haberler almak dileği ile..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcanbu -- 18 Haziran 2021; 8:51:58 >
  • Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar.
  • Adem Ljajic, bu yaz Beşiktaş'tan ayrılabilir. Kontratı 2022 de sone eriyor. Genoa'ya teklif edildi.

    "Nicolo Schira"
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KOVA_ÇAĞI_KARTALI

    Selam kartal yürekliler,


    @vc1903 taze amca körpe Kartal Alp, Vatana Millete anaya, babaya ve amcaya ve dahi Beşiktaşımıza hayır bereket getirsin... soy soylasın, boy boylasın mürüvvetini görün, görelim, görsünler.


    @tartekin kardeşim bir ara beni hedef alan forum yazın vardı işim nedeni ile girip yazamamıştım, maalesef Forum Donanım da sorun var uyarı göndermiyor... ne diyorsan haklısın çünkü harbi kartalsın devrem.


    Ve @inonu88karpatların Kartal yürekli asil Beşiktaşlısı sana da selam olsun, az iç :)


    ve@ADEMİS @Naganzo ve gaddar admin @Janti ve isimni yazamadığım harbi Beşiktaşlılar geliyor gelmekte olan 5'i 1 yerde :)


    şimdi bu absürt renkli saçma Aspor da renkli yorumcular Beşiktaşlı muhabir olmadan Beşiktaş konuşuyor yuhhh


    YENİ NESİLDEN MİLLİ TAKIMA OKAN YAKIŞIR



    KOVA ÇAĞI


      

    Selamlar hocam,


    Dun cezaliydim 1 gun yazamadim Galler macindan sonra feci hayalkirikligina ugradim takima ne oldu bilmiyorum ne diye fransalari fln yenip grupta son mac kala garantileyip yedeklerle cikip geldik buraya zerre top oynamayacaksak bilmiyorum.


    Dun aksam isyeri koronodan sonra ilk defa topladi bizi sehir merkezinde bi yere goturdu yeme icme kaynasma amacli, donuste metrodan Makedon taraftlarlar cikiyordu bir aileyle sohbet ettim dededen toruna makedon formali isimiz bitti zaten pek sansimiz yoktu belki Avusturyayi yenseydik sansimiz olurdu dediler.





  • Günaydın, Hayırlı Cumalar Teixeira
  • 
Sayfa: önceki 640641642643644
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.