Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël (2371. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75.674
Cevap
78
Favori
2.184.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23692370237123722373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk yarı kanatlı taktikte bakarız nedir ne değildir. İkinci yarı Süreyya abi dahil herkesi orta sahaya çekmek lazım. Kenan Töre(Güven) çift forvet oynasın.


    Kanatta Güven ve töre varken neden kanatlı taktik oynarsın ki ⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël 

  • Altay maçını büyük olasılık kaybedicez ama bunun telafisi olur önemli değil, umarım şu sakatlar bir an önce döner ve bir daha bu denli aynı anda bir sürü sakatlık yaşamayız yoksa şampiyon olmamız mümkün olmaz. Benim asıl korkum Ajax maçı bu arada ⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël 

  • Aynen hocam hiç gerek yok karalar bağlamaya, geçen sene bu zamanlar çok çok çok daha ümitsizdik. takımda eksik yoktu ama 17. 18. sıradaydık. Şimdi eksiğimiz var ama lideriz. Sıkıntı edecek durum yok çok şükür ki hiç birinin sakatlığı uzun değil. En uzunu 10 gün sonra sahada olacak.

  • Fazla yükleme yapılmış takıma, geçen sezon 3 günde bir maç oynuyorduk ama ads maçına dikkat ederseniz takım ilk kez rolanti oyunla başladı, çünkü yorgun.

    Sergen zaten ne varsa kazanmak istiyor, şampiyonlar liginin kendisi için prestiji büyük. Şl yüzünden olduğunu düşünüyorum üstüne birde zemin eklenince.

  • Am@deus A kullanıcısına yanıt
    Hocam milli maç arası fazla yükleme yapılmış olabilir ama maç aralarında hafif tempolu antrenmanların yapıldığını söylüyor muhabirler. O yüzden saçma geliyor bana bi şanssızlık var

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • U19'dan 3 oyuncu kadroya eklenmiş.


    Koray Yağcı - forvet

    Berkay Vardar - ön libero

    Emirhan Delibaş - 10 numara




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 24 Eylül 2021; 12:53:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kamece

    Hepsinin üst üste gelmesi tesadüf denebilir ancak benim ilk aklıma gelen sezon öncesi kampının çok sert geçtiği ve futbolculara milli arada çok yükleme yapıldığından olabilir. Dikkat edin hepsinin kaslarında gerilme var. Bu sakatlıklar hoş olmayabilir ancak iyi yükleme yapılması sezon sonuna kadar kondisyonlarının sağlam gitmesi anlamına gelecektir. Bir iki maç kaybedilir mühim değil.


    Belkide bu fırsattır. Ne zaman biz çukurdan dik çıktık o zaman şampiyonluğa yürüdük. Akşam alınacak bir galibiyet, ajax maçında iyi mücadele bizi uçurur as oyuncuların dönmesiyle.

    Şu anki kadrodan pek birşey beklemeyin ben ne diyorum offline diyorum Milli ara sonrasına kadar beklenti sıfır.Ekim ortası milli aradan sonra Gs maçı ile dönüş başlar net olarak tekrardan ivmelenme olur.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: GergedaNF

    Hocam milli maç arası fazla yükleme yapılmış olabilir ama maç aralarında hafif tempolu antrenmanların yapıldığını söylüyor muhabirler. O yüzden saçma geliyor bana bi şanssızlık var

    Yükleme öyle birşey değil hocam. Sezon başı yapılıyor, şansızlık dediğiniz en fazla üç kritik oyuncu ile açıklanabilir zira yedek oynamayan oyuncuların bile sakatlanması çalışma stilinle alakalı.

  • ⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sakatlıktır olur , ancak biri çıkıp da bir açıklama yapsın şu şu nedenlerden dolayı bunları yaşıyoruz diye.
    Sahadır, kondisyonerdir, aşırı tempodur. Bir sebep lazım.

    Geçen yıl bu takım fizik gücü ile ayakta kalmışken bu sene böyle patır patır dökülmesi çok ilginç. Bildiğim kadarıyla antrenör kadrosunda bir değişiklik yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alper Ulusoy'a bu hafta görev verilmiş.


    Aldıkları ahın karşılığı inşallah yoldadır.

  • Ülke puanı ülke puanı, TFF'nin yediği halt yüzüne çıkaracak düzgün topçu bulamayacağız. Şimdi yabancı sınırı olmasa ben bize gelmek isteyen Brezilyalıyı alabilsem, ne bileyim kanada ekstra rotasyon topçumu alabilsem, Ajax maçıma bitmiş Gökhan, ayaksız Kenan ile çıkmak zorunda kalmasam ve futbolseverlerin de gözlerini kanatmasam ne güzel olurdu değil mi? Ama yetkisi olanın beyni olmayınca bu işler böyle oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkadiusz Milik -- 24 Eylül 2021; 12:54:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş’ın U19 takımınında Altay maçının kadrosuna eklediği 3 futbolcu şu şekilde:


    * Koray Yağcı ( forvet )

    *̶ ̶E̶m̶i̶r̶h̶a̶n̶ ̶İ̶l̶k̶a̶n̶ ̶(̶m̶e̶r̶k̶e̶z̶ ̶o̶r̶t̶a̶ ̶s̶a̶h̶a̶ ̶)̶

    * Emirhan delibaş ( 10 numara )


    Düzeltme: Emirhan İlkan’ın yerine Berkay Vardar - Takım kaptanı U19 eklendi.

  • Beyler Büyük Altay Da eksikler var malesef. As kadronuz sorunsuz sanıyordum fark yeriz dedim ama çok eksiğiniz var forvetlerınız hızlı ıse defans arkası toplarla başarılı olursunuz. Bizdeki eksikler;


    Poko

    Thiam (kart cezası)

    Pinares

    Rayan Ahmed



    Hepsi as oyuncu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10 Numara

    Alper Ulusoy'a bu hafta görev verilmiş.


    Aldıkları ahın karşılığı inşallah yoldadır.

    Alper Ulusoy'un bir etkisi yok ki son karar merci orta saha hakemi.Bak o görev alamamış.Cünoda alamamış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 24 Eylül 2021; 14:0:5 >
  • Balotelli yi PFDK ya sevk etmeyen TFF yetkilileri..Beşiktaş'la oynamayı bırakın.⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël .daha ileride birilerinin menfaatine futbol camiasında örgüt kurmaktan suçlanıp ciddi cezalarla yargılanabileceğiniz bariz taraflı ve karanlık eylemlerin içinde yer almayın.⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël .Şimdi sizi tasmanızdan tutup bizim paçamıza salan odaklar yarın öbür gün toz olduklarında, iki göz iki çeşme ağlar durursunuz ama fayda etmez⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël ⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël ⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël 





  • tartekin kullanıcısına yanıt

    Biz zamanında pascalı men ettik, Türkiye kariyeri bitmişti adamın. Balotellide başkanını etiketleyerek bizim şeyimiz var diye hikaye paylaşıyor, Başkanları bizim için kardeş takım felan diyor eğer öyleysek gereğini yapsın, kuru lafla balotelliye hoş olmadı diyerek olmaz bu işler. Demek ki kardeş takım değilmişiz. Olmayalımda istemiyorum, Gidip 8 sene önceki videoyu izletip olay çıkmasını sağlayan bir ads takımı varsa batsın böyle kardeşlik. Aynısını Batshuayi yapsaydı 5-6 maç ceza alırdı. Efendi Beşiktaşlıyız diye kimse gelip bize artistlik yapamaz.

  • CaseyJones28 kullanıcısına yanıt

    Adanalıyım ve demirspora sempatim vardi çoğu maçına giderdim ama Beşiktaş benim için her zaman en üsttedir yeri ayrıdır.

    Bu demirsporun siyasetle bağlantıları olunca biyerleri kalkmaya başladı. Takim patronlarının ne işler yaptığını herkes biliyor güya devrimci halkın yoksul takımı diye geçinen demirspor geldiği duruma bak.

    Bunlardan kardeş mardeş olmaz bunlari kaele alıp düşman bile olunmaz yakındır geldikleri çöplüğe gidecekler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23692370237123722373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.