Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (3773. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.125.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37713772377337743775
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu konferans ligi eger maddi bir geliri yoksa cok gereksiz bir turnuvaya benziyor. bence hic gerek yoktu. ama avrupa liginin prestijini bir tik arttirdi. avrupa liginde zaten genelde sampiyonlar liginden kopan buyuk takimlar favori. konferans ligi daha kazanilabilir bir kupa gibi turkiyeden kazananlar cikabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prossi -- 16 Mayıs 2021; 5:41:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • covid zamani gelen bu maddi gelir bizim icin gercekten cok onemli. rakiplerimiz icin de oyleydi gerci ama bir takim birinci olacak sonucta. simdi sergen yalcinla iyi bir transfer planiyla eksiklerimizi giderme zamani. sampiyonlugu az daha kaybediyor olmamizin sebeplerini cozmemiz gerekiyor. umarim yonetim bu sefer sergen hocamin isteklerini geri cevirmez. gelecek sezon kaldigimiz yerden devam ettirmek adina ilk olarak ghezzal, rosier transferlerine yogunlasip bir yandan da larin, ljajic gibi para kazanabilecegimiz oyuncular icin karli anlasmalar yapmaliyiz. bu sezonun getirdigi seyleri cope atmamak ve gelecek sezon da iyi hatta daha da iyi olmamiz yonetimin eline bakiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prossi kullanıcısına yanıt

    Bu arada biz Türkiye kupasını alamazsak Fenerbahçe konfederasyon kupasına gidiyor. Şimdi yine bizi tutacaklar salı günü ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 


    Şampiyonlar ligi hayali kurarken konfederasyon kupasına giderlerse ne gülerim :D Gerçi şimdide gülüyorum, o kadar transfer yap, Özil’i falan al ama 3. ol ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆  Ali Koç kendisini aştı ama. 7. 6. 3. şekilde gidiyor. Seneye 2. olurlarsa bir eşik daha atlamış olurlar⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartalizma_26

    Bu arada biz Türkiye kupasını alamazsak Fenerbahçe konfederasyon kupasına gidiyor. Şimdi yine bizi tutacaklar salı günü  


    Şampiyonlar ligi hayali kurarken konfederasyon kupasına giderlerse ne gülerim :D Gerçi şimdide gülüyorum, o kadar transfer yap, Özil’i falan al ama 3. ol   Ali Koç kendisini aştı ama. 7. 6. 3. şekilde gidiyor. Seneye 2. olurlarsa bir eşik daha atlamış olurlar 

    yani bi kupa alarak hem fb yi hem sivasi uefaya mi tasiyoruz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prossi -- 16 Mayıs 2021; 6:39:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >








  • sevincten uyumadim saat 6 bucuk olmus

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kupa finalinden hemen sonra yönetim kolları sıvamalı işe koyulmalı hem şl için kadro derinliği oluşturmak hemde fikret orman yönetiminde yapılan hataya düşmeyip kadro erozyonundan olabildiğince kaçınmak gerekiyor. Keşke bi olanak olsada işe sivastan fayçal fajr ve gradeli alarak başlasak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler Beşiktaşlı forumdaşlarım. Hakettiniz şampiyonluğu.

  • Büyük bir eşiği atlattık.Asıl siz bundan sonra Sergenli Beşiktaşı görün.İddaa ediyorum eğer biz kendi kendimizi içimizde parçalamazsak, Sergen ambargo koyar bu lige.Başkan gider saçma sapan yok Sergenle çalışmak zor gibi demeçler vermezse bu gerginlik yaratmazsak kendi kendimize bu dediğim olur.Sergen cin gibi bir adam futboldanda futbolcudanda çok iyi anlıyor.Elinde para varken kuracağı futbol takımını,oynatacağı futbolu şimdi siz düşünün.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: T0RNAD0

    Kupa finalinden hemen sonra yönetim kolları sıvamalı işe koyulmalı hem şl için kadro derinliği oluşturmak hemde fikret orman yönetiminde yapılan hataya düşmeyip kadro erozyonundan olabildiğince kaçınmak gerekiyor. Keşke bi olanak olsada işe sivastan fayçal fajr ve gradeli alarak başlasak.

    Bakalım kaleci, sol bek, yedek sağ bek, defans, defansif orta saha, Atiba artık 40 maç kaldırmaz, 10 numara, kanat ve forvet alınacak mı. Baktığında baya transfer lazım bize.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalizma_26 -- 16 Mayıs 2021; 7:2:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt

    1.Ahmet Çakar

    2.Abdülkerim Durmaz

    3.Tümer Metin

    4.Tugay Demir

  • Pantherus IV kullanıcısına yanıt

    Hocam ikincisi Abdülkerim Durmaz üçüncü Tümer Metin dördüncü ise Tugay Demir.

  • Edelion kullanıcısına yanıt
    Heh Abdülkerim Durmaz aynen.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trt spor da yine başladı ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆  bein us dan izleyin özeti spikerin raşit cezzall deyişine bayılıyorum⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 birde renkliler diyor ya sadece bjk taraftarı sokmuşlar diye adamlar inletiyordu stadı burası göztepe burdan çıkış yok diye⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 

  • eksiye bi bakim dedim hatayspor basligi aglama duvari olmus averajla kazanmanin zevki baskaymis.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GÜNAYDIN ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ TARAFTARI 🏴🏳️

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 

  • Nereden baksan acayip bir şampiyonluk. 7-8 oyuncunun ilk senesi. Sezon başında hatta sezon ortasında sövdüğümüz Welinton ve N'skala. Bonservis ödediğimiz tek futbolcu 380bin euro'ya alınan Bilal Ceylan. Son düzlükte Aboubakar, Cenk, Oğuzhan gibi tecrübeli isimler yok. Töre ve N'koudou maça çıkıyor devre arasında sakatlanıyor, bir sonraki maça iğneyle çıkıyor. Kalende 19-20lik hata yapabilen çocuk. Rakiplerinin harcama limitini aşmak için göz göre göre yaptığı çakallıklar, senin bir Welinton için 2-3 tane genci verip taraftarla papaz olman.

    Sergen Yalçın'ın ilk ciddi senesi ve kimsenin beklentisinin olmaması. Sergen Hoca'yı hakkını arıyor diye FT'ye benzetmeler. Şike ve doping imaları. Hakem atamaları. Sonunu getiremezler diyen adamların yedek kulübesinde oyuna girebilecek 10 tane normal-iyi topçu olması. Senin kulübende kafası gidik Mensah ve Dorukhan, genç Rıdvan.

    Kendilerine de aynı hakem hatası yapıldığı halde Beşiktaş'ı hakem kolladı demeler. Babel'in eli yüzünden iptal edilen golü de hakem görmemişti ve vermişti. Cenk'in elini de hakem görmedi ve golü verdi. Bu pozisyondan sonra top Erzurum'a geçtiği için VAR'ın buna müdahale edemediğini anlayamayan ve anlamak istemeyen milyonlarca kötü niyetli insan. Sene başındaki PAOK, Rio Ave ve puan kayıpları. Fenerbahçe, Ankaragücü, Galatasaray ve Karagümrük maçları... Ayakları titrer dedikleri adamların tüm sezon aslanlar gibi oynayıp son düzlüğe 12-13 kişiyle girmeleri.

    Adalet adalet, milletvekili Rosier diye bahsedip ne Marcao'dan ne Serdar Aziz'den bahsetmemeleri. Ganyancı, jüri küçümsemeleri. Beinsports'ta, Fatih Terim'in nikah şahidi olduğu kadın sunucunun Sergen Hoca'ya "90 dakika boyunca hakemi boğmuş boğmuş boğmuş X kişisi" demesi, havuz medyasının hocaya çirkef iması. Fatih Terim'in, Hasan Şaş'ın, Arda Turan'ın yaptıklarını bir kere bile yazmamaları. Kimsenin bahsetmemesi.

    Nerden baksan anamızın ak sütü gibi helal bir şampiyonluk. Dolasıya kutlayalım ve sevinelim. Eleştirelim, övelim. Kibirlenmeden, havalara uçmadan, gaza gelmeden ve onlara benzemeden gittiğimiz bu yolda devam edelim. Bu gece çektiğimiz bu uykuyu mümkünse her sene çekelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remiles01 -- 16 Mayıs 2021; 8:6:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nkoudou gercekten dunku top kayiplariyla bizi sampiyonluktan edebilirdi. oyunumuz kotuyken sergen yalcinin surekli oyuncularin yerini degistirmesi olumlu sonuclar verdi. 2. yari goztepe full 1-1 i koruma odakli oynadi ne zaman 2. golu attik o zaman biraz geldiler. son 20 dk iyi zaman oldurduk cok zor bir finali tamamladik.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 37713772377337743775
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.