Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (805. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.125.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 803804805806807
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Galibiyet hayirli olsun bunca yildan sonra bu sartlarda galibiyet gelmesi super.


    Oncelikle elestiren yeniliriz diyenlere lafim yok, ben de yeniliriz demistim bunlar tahmin. Ancak Besiktasli olup(en azindan amblemi BJK yapmis gunahi boynuna) 24 saat Besiktas ve Sergen Aleyhinde bik bik konusan cahil 5 para etmez uyelere gelsin bu galibiyet. Siz sevinmeyin sizin sevinmeye hakkiniz yok, ilk puan kaybinda car car konusacaksiniz. Tum mesajlara bakmadim henuz 1-2 alinti gordum ayni uye garip gurup konusmus yine hadi lan git isine!!!


    Maca gelelim, zaten bu yuzden 15 yil bilmem ne goya yenilmezlik serisi var. O yuzden son galibiyetimizde ozellikle Romanya da Pancu yuzunden haber olmustu bu da olayli sekilde oldu. Cunku o kadar hakemler cabaliyor ki Feneri kurtarmaya galibiyetler efsane olup 10 kat rezil oluyorlar. Hakeme karta penaltiya ragmen kazanamiyorlar. Duzgun Fenerliler de gercegi gormustur diye umuyorum.


    Abounun attigi ilk golu Turkiye de aktif oyuncular icinde atacak oyuncu yok, calimla adami gecen cok olur da o aciya girdikten sonra ters ayaginla zor pozisyonda topu 90 a takmak cok inanilmaz zor. Ikinci gol defans hatasi. Ilk yarida Larinin sarisi ucuzdu, Mert Hakana cikmamasi buyuk artniyet bizim oyuncu bana gore ikisi de sari olmayan pozisyonda atildi gitti. Ilk yarida atagimiz kesildi Sergen cildirmakta hakli bize boyle kavga edip atilacak hoca lazim.


    Ikinci yari 10 kisi kalinca 50-70 arasi Fener bastirdi normal olarak Besiktas yilmadi kirmizidan hemen sonra Necibin Gokhani maglup edip gol atmasi ilahi adaletti. Bu arada Gokhan ve Canere feci koymustur bu maglubiyet iyiki gittiniz abiler bye-bye! Sonra Nkudu Inanilmaz calimla 50 metre surdu topu harika yerden assist yaparak Nskalaya TR kariyerinde ilk golunu attirip isi bitirdi. Tabi bu Fenerden cok hakemin cok icine oturdu hemmen bir penalti icat edip sirin gozukmeye devam dedi son 1-2 dakika stres yasadik iste.


    Fener acisindan Erol Hoca faciaydi. Yani su hocayi gorup Sergene laf ediyorlar. Sergen maclara hazirlaniyor hazirligi kendini belli ediyor. Ama karalar baglayacak durum oyk onlar acisindan, bir maclik olay yoksa Fener bu sene fena degil Erol Hocanin da kredisi var.


    Gercek Besiktaslilara guzel bir hafta dilerim. Muthis oldu bu galibiyet gec saate kadar spor programlari izleyip keyif yaptim!





  • ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆
  • https://www.fanatik.com.tr/yazarlar/deniz-coban/3-kirmizi-atlandi-2186582

    Macin ozeti gercek hakem yorumu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orox

    Yanarım yanarım Gaziantep, Konya, Gençler ve Antalya maçına yanarım. Bu takım yarışın içinde kalır da şampiyon olamazsa ligin başında kaybedilen bu puanlar yönetimin über plansızlığına yazar, Sergen'in rolü çok az çünkü elindeki malzeme kısıtlıydı. 2,5 ay Kalinic ve Santon kovalanacağına, Welinton'a harcanan zaman ve enerji daha düzgün kullanılsa, Boyd ve Lens ile oyalanılmasa, lige hazır Aboubakar, Rosier ve Souza ile girebilirdik. Kaç sezondur aynı muhabbet, planlama yapmadığımız için giden kolay puanlar yüzünden 4-5 puanla şampiyonluğu kaçırıyoruz, bu sene de öyle olacağını hissediyorum.

    bjk bir anda feneri yenen bjk haline gelmedi. o puan kayıplarına yanamazsın çünkü o her yeni takımın geçmesi gereken bir süreçtir. bjk o maçlarda rezil oynadı ama derbide nasıl oynadığını gördük.





  • Keşke Atakan ve Hasic rotasyona girmiş olsalardı şimdiye kadar.Ama 2 maç bile doğru düzgün oynayamadılar.Bu durumun bir an önce düzelmesi lazım çünkü oyuna sokabileceğimiz adam yok doğru düzgün.Oğuzhan ve özellikle Töre'ye güvenilmez artık.

    Hasic-Atakan-Güven bu isimler takıma katılabilirse 2.yarı için sadece tek forvet transferi yeter bize.Üstelik böyle olursa Ghezzal Mensah'ın yerine daha çok kayabilir ,çünkü Mensah çok yetersiz görünüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun gece yenilsek de puan kaybina uzulmeyecegimiz en azindan kendi adima uzulmeyecegim bir mac olurdu. Hakemi konusacagimizi biliyordum hangi FB derbisi sonrasi konusmadik ki? Uzun zaman sonra sistemli oynayan bir Besiktas gorduk ve hakem olmasa belki de tarihi fark gelebilirdi.


    1) Bernard in Sosa ya yaptigi faul ise daha sonrasinda Sosa nin yaptigi niye faul olmadi?

    2) Larin in sari kartinda avantaja birakan hakem, Mensah a yapilinca nasil avantaja birakmiyor sanki kirmizi verecekmis gibi oyunu durduruyor?

    3) Bjk nin 2.golu gayet temiz.

    4) Ozan Tufan in kendini yere atmasi VAR'dan incelendigi halde penalti yoksa neden hakemi aldatmaya yonelik hareketten sari kart yemiyor?

    5) Hemen sonraki pozisyonda ziplarken Ghezzal in ayagina vuruyor o nasil sari olmaz?

    6) Larin in 2.sarisi tamamen dogru.

    7) Mert Hakan Yandas in neden 2.sarisi cikmadi?

    8)Penalti da dogru

    9)Souza nin faulu VAR dan incelenirken oncesinde Caner in yaptigi faulun gosterilmesi ve topun bize verilmemesi

    10) Altay in kirmizisi


    Bunlarin yonetim olarak dile getirilmesi lazim. Hakemi de yeneceksin diye bir sey yok. Dun mac 4-4 olsa veya kirmizidan sonra mac donse nasil yeneceksin?


    Haftaya belki Fener 3 puan alamayacakti Altay in cezali Ozan in cezali ve Mert Hakan in cezali olmasi lazim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 30 Kasım 2020; 11:38:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Allaha şükürler olsun, şu seri laneti bozuldu, hakeme inat fenerasyona inat bozuldu.


    Acemi hakem atayarak hata yaptılar, planladıkları gibi gitmedi her vurduğumuz gol olunca utandı daha fazlasını yapmaya hakem sureti, eğer Cüneyt atanmış olsaydı dünkü maçta daha net kıyıma uğratırdı bizi ve bir yolunu bulup maçı verirdi fenere yüzde yüz eminim.

  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    Topa mudahaleden sonra rakibe dokunma penaltiysa montero ozan mudahalesi de penalti..dogru olacagim diye eski bjk li spor yorumculari gibi yorum yapman yanlis...larin in arkadan itilmesi dengesini toparlayamayip onundeki topa vuramamasi nerde..fb korneri oncesi faul nerde..tartisilacak tek sey bizim adimiza 2. gol oncesi faul var mi yok mu..avrupa verilmeyen bizde neden veriliyor..temiz pozisyon..ayni hamleyi gonul larine yapti oynatti hakem..tertemuz bi mac..hakkiyla kazanan hakeme ragmen 10 kisiye ragmen bjk li gorunen fb lilere ragmen kazanan besiktas...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lindeman -- 30 Kasım 2020; 11:58:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar eksiğe rağmen Utku Rıdvan stoper Necip gibi adamlar ile iki haftada favorilere kök söktürdük ya vallahi helal olsun.


    Şimdi kasımpaşa maçında yine bizi delirtirler ama ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: lindeman

    Topa mudahaleden sonra rakibe dokunma penaltiysa montero ozan mudahalesi de penalti..dogru olacagim diye eski bjk li spor yorumculari gibi yorum yapman yanlis...larin in arkadan itilmesi dengesini toparlayamayip onundeki topa vuramamasi nerde..fb korneri oncesi faul nerde..tartisilacak tek sey bizim adimiza 2. gol oncesi faul var mi yok mu..avrupa verilmeyen bizde neden veriliyor..temiz pozisyon..ayni hamleyi gonul larine yapti oynatti hakem..tertemuz bi mac..hakkiyla kazanan hakeme ragmen 10 kisiye ragmen bjk li gorunen fb lilere ragmen kazanan besiktas...

    Montero'nunki penalti falan degil Ozan zaten coktan dusmeye basliyor orada ve VAR incelemesiyle hakemi aldatmaya yonelik hareketten sari gormesi lazim ama gormuyor. Welinton net penalti tartismaya bile gerek yok.


    Larin kendini biraz biraksa net penalti ve kimse niye penalti diyemezdi. Sonra itiraz etmediler klasik. Hakem de zaten vermemeye yer ariyor. VAR dan belki uyari geldi belki gelmedi onu bilemeyiz. Orada bir temas var Larin in dengesini bozuyor.


    Mac tertemiz falan degil Besiktas in tarihi fark atacakken hakki yendi. Rakibimizin maci 8 kisi bitirmesi gerekiyorken 11 kisi bitirdi. Ozan in atilmasi gerekiyorken penaltidan golu var. Mert Hakan in net atilmasi gerekiyorken adam net gol kacirdi. Tut ki golu atti mac berabere bitti bizim yoneticiler bunun hakkini sorabilir miydi?


    Nasil tertemiz mac bu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 30 Kasım 2020; 12:24:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada bizim Necip stoper olarak fbnin tüm stoperlerinden iyi ha. Lemos nedir ya ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 

  • Beşiktaş twitter sayfasının kapağını gördünüz mü?

    Necipi koymuşlar ıjaosdıoajdada ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 

  • Ya şu maçın tamamını bulan paylaşabilir mi lütfen? Dünden beri bakmadığım yer kalmadı.

  • Normale dönelim harika 2 maç galibiyetinden sonra önümüze bakalım daha 30 maçımız var zor maçlarda sıkıntı yokda kolay maçlarda geliştirmemiz gereken yerler var takım olarak konya gençler antep maçının kayıplarının açıklaması olmamalı sakatlık covid vermediği sürece kemikleşmiş bir kadromuz olduğunu düşünüyorum özellikle rossier ghezall josef abuş bunları kim geri kazandırdıysa teşekkür ediyorum harbiden büyük oynuyorlar gençlerden rıdvanın kazanılması da harika oldu larinde sezon başındaki gibi değil o da sevindirici sadece sıkıntı stoperlerde ve kalede çok gol yiyoruz

  • Arkadaşlar, Fener'in kötü görünmesinin ana nedenlerinden biri de, bizim orta sahamızın etkisi. Alanı çok iyi kapattık, bloklar arası emsafe kısaydı, pas geçişleri çok yerindeydi.

    Fener maç boyunca bizim stoperlere hücum presi yaptı. Buradan topu çok iyi çıkarttık.


    Aynı zamanda Gustavo-Sosa-Ozan-Perotti-Pelkas bağlantısını kestik. Özellikle ortadaki üç oyuncu dağıldı. Hal böyle olunca 2.bölgeye geçer geçmez Fener stoperleriyle burun buruna kaldık. Bakmayın Fener'de bloklar arasını mümkün olduğunca kısa tutmaya çalıştı ama orta alanın bağlantısını koparttığımız için defans hattı çok zorlandı.


    Top rakipteyken, orta alan ve defans birbirine çok yakın oynadı. Defans çok geriye yaslanmadı ama Fener gibi çok önde de durmadı. Yani takım geriye çok yaslanmadı. Aynı zamanda Josef ve Atiba merkezi çok iyi tuttu. Raşit ve Larin bekelriyle alanı iyi kapattı. Rıdvan-Roiser rakibin kanat oyuncularını döndürmedi. Yani her bölgede hemen hemen 2-3 kişilik sıkıştırma söz konusuydu. Bu sayede Fener orta sahasıın bağlantılarını kopardık. Ve kaptığımız toplarla iyi çıktık.


    Topa sahip olduğumuzda ise Fener forvetleri defansa baskı yaparken, Atiba-Josef-Rıdvan-Roiser-Raşit seri bir şekilde boş alana gittiler. İyi pas aldıkları gibi doğru ve tam zamanında paslaşmalar yapıldı. Ya da kapılan toplar sonrası baskıya elen rakip oyunculara karşı çok iyi paslaşmalar yapıldı. Bu tip çıkışlar rakibin direncini kırar ve çok yorar.


    Bu sayede Mensah, fizik anlamında dökülen Sosa'dan ve tek yakalanan Gustavo'nun arasından driplingle gitti. Ama son pas tercihleri iyi değildi. Siz eğer o durumda baskıdan doğru paslaşmalarla çıkarsanız rakibi geride eksik yakalayabilirsiniz. İşte tamda bu oldu.


    Orta saha bağlantısı kesilen rakibin stoperlerin yanında bekleride haliyle zor duruma düştü. Bununla beraber Pelkas-Perotti(Caner) ne defansa ne de hücuma yardım edebildi. Novak-Gökhan zor durumda kaldılar. Tabi bunlara stoperleride ekleyelim. Attığımız bütün goller işte bunların özetiydi.


    Abuşun ilk golü orta sahanın dağılması ve stoperlerin zor duruma düşmesi, ikinci gol orta saha ve kanatların oyundna koparılması (stoperlerin hatasıda var) ve son gol gene merkez orta sahanın-kanatların yerini kaybetmesi (yerini kaybetmeleri tamamen bizim oyun anlayışımızdan kaynaklı) bunların özeti.


    Aynı zamanda Sergen hoca maçı çok iyi okumuş. Yaptığı değişiklikler son derece yerindeydi. Sergen hoca bunları yapacak yetenekte bir isim ama bazen kendiyle çelişen şeyler yapınca insan ister istemez eleştiriyor.


    Yediğimiz gollerde ise kornerden basit bir gol yedik. Ozan'ın golü karambol olmakla beraber 10 kişi olduğumuz zamandı. Penaltıya ise diyecek birşey yok. Maç sırasıdna forumda yazmıştım "hakem bizim alehimize birşey yakalasın ikinci sarı veya penaltı tereddüt etemden çalacak" diye. Aynı şekilde de oldu!


    Bizim ne yapıp ne edip defans hattını oturtmamız lazım. Sezon başından beri yarım yamalak pozisyonlardan bir ton gol yedik. Bunu düzeltmeden olmaz. Bunun yanında anadolu maçları için oyunu çözmemiz şart. Gerçi defansı çözersek öyle yada bir gol atıp maçları alabiliriz.





  • Bu video efsane.


  • Bro maç 90+9 sürdü, Bjk kırmızı kart yedi, Fb penaltı aldı. Ben hiçbir maçta bunun tam tersi olduğunu hatırlamıyorum. Ne zaman bir derbi olsa ve fenerbahçe kaybeden durumdaysa maç 10 dakika uzuyor. Hakem hatasını falan konuşmanın bir anlamı yok zaten artık. Bundan sonra bizi kadıköyde 10 kişi bırakamaz hakem. ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 

  • 
Sayfa: önceki 803804805806807
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.