Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (815. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.125.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 813814815816817
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Josef in sakatlanması hoş olmadı ne kadar zaman yok acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat Özen:
    De Souza, Alanya maçı düşünülerek bu hafta alınmamış. Bir aksilik olmazsa Alanya maçında sahada.


    Oh iyi haber.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük başkanımız sayın Çebi bunu söylemiş mi gerçekten ?
    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆
  • Dorukhan ile anlaşılmış hayirli olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Euthyphron

    Dorukhan’ın bence iyi bir takımda 8 olarak oynaması mümkün değil. Evet agresif, ısırıyor ama teknik özellikleri yeterli değil asla. Zaten şu an orta sahada 3 uzun bacaklı ile gayet iyi oynuyoruz bence de.

    Dorukhan iyi bir takimda iyi bir 8 numara oynayabilir. Gelecekte de gorecegiz sakatlik falan olmadigi surece


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağ beke şu bursa'daki ismail çokçalış'ı almak lazım. gerçi hiç yedek kalmasını istediğim bi çocuk değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba, Sergen hoca hakkında düşünceleriniz hiç değişti mi son bir kaç maç sonrasında?
  • Frightfull kullanıcısına yanıt
    Hayir degismedi ama artik sezon sonuna kadar elestirmeme karari aldim.
  • Günaydın Bjk taraftarı. Bugün hem cuma maçımız var hem de rakip Kasımpaşa. Umarım bizim için kabus olmaz ve güzel bir haftasonu geçiririz.

  • Başakşehir'i yeneriz dedim yendik Fener'i yeneriz dedim yendik bugün Beşiktaşımız haftalık kanserini yaşatacak gibi hissediyorum nedense. Son iki maçtan sonra rakip hafife alınıyor, maçta Josef de yok akşam her şeye hazırlıklı olun :D

  • Arkadaşlar dün ANÇ canlı yayında Beşiktaşspor demiş. 😢

    https://twitter.com/sputnik_tr/status/1334657365015212042?s=21
  • Akşam TRT Spor'da dilinin sürçtüğünü söyledi peki niye kimse bunu yazmıyor? Şu renkli medyanın oyununa gelmeyin. Beşiktaş için para topladı, para verdi iyi oyuncular aldı adam iyi niyetle çalışıyor. Kulüpte neşe hakim, oyunumuzda pozitif gelişme var iyi sonuçlar alıyoruz takım iyi giderken başkan üzerinden saçma sapan muhabbetler döndürmeye çalışıyorlar taraftarımız da buna müdahil oluyor. Adam sanki çıkmış en büyük cimbomluyum demiş ya...

  • Bizim Kasımpaşa maçları hep bol gollü ve Rus ruleti gibi geçiyor. Geçen sene Kasımpaşa'ya ikinci yarıdaki çıkışı yaşatan Fuat hocayı da getirdiler TD olarak, hiç kolay maç olmayacak. BFK ve FB'yi yenip de bu maçta puan kaybı yaşarsak çok yazık olacak ama ben nedense takıma güveniyorum.


    Bizde Josef yok ama Kasımpaşa'da da Josef'in Türk versiyonu Aytaç Kara yok. Dorukhan oynar sanıyorum orta sahada. Josef'den çok Larin'in yokluğuna üzülüyor olacağımı geçen sene biri söyleseydi gülerdim ama mevcut durum bu şekilde. ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arkadiusz Milik

    Akşam TRT Spor'da dilinin sürçtüğünü söyledi peki niye kimse bunu yazmıyor? Şu renkli medyanın oyununa gelmeyin. Beşiktaş için para topladı, para verdi iyi oyuncular aldı adam iyi niyetle çalışıyor. Kulüpte neşe hakim, oyunumuzda pozitif gelişme var iyi sonuçlar alıyoruz takım iyi giderken başkan üzerinden saçma sapan muhabbetler döndürmeye çalışıyorlar taraftarımız da buna müdahil oluyor. Adam sanki çıkmış en büyük cimbomluyum demiş ya...

    :)


    Buna algı da seçicilik, düz ağız söylersek dansözün algısı denir, mutlaka kıvıracak bir yön vardır, duyulmamıştır ya da işine öyle gelmiştir.


    Şu an takım sıralı olmasa da Trabzon, Başak şehir ve fb yendi ne yapsalar boş olduğunun idrakindeler... Ne Başkana ne Sergen hocaya giydirme şanslarının itibar görmeyeceğinin farkındalığı ile bir süre demir attılar... amma en ufak hata, küçük bir sürçü lisan ile bir süre idare edecekler. Şimdi hedefte, Dorukhan, Adem, Vida, Wellinton, N'Skala ve Boyd, Lens vs... olacak hedef bunlar yavaş yavaş kaşıyacak itibarsızlaştıracaklar, uygun zaman ve zemine kadar, böyle yoksa mamaları kesilir :)





  • Akşam umarım Larin yerine Güven oynar. Nkoudou artık hamle oyuncusu olarak kalmalı. Güven, Şenol hoca zamanında da zaten benzer pozisyonda oynamış ve iyi katkı sağlamıştı. Yanında Aboubakar varken etkisiz olacağını sanmıyorum zaten. Josef yerine Dorukhan idare edecektir. Kasımpaşa nın zaten iki tane sert orta sahası bu maçta yok. O yüzden Josef`e üzülmüyorum. Akşam kaç puan alacağımızı yine savunma performansımız ve kaleci performansımız belirleyecektir. İleri de zaten öyle ya da böyle gol ya da goller atarız. Kaç tane yiyeceğimiz önemli olan.

  • Larin'in sol önde kanat forvet olması beklemediğimiz bir şeydi ancak çok başarılı oldu. Aynı şekilde orta sahada Atiba'nın defansif yönü kuvvetli 8 numara oyunu da bizi kısırlaştırır diyorduk fakat zekası ve yaşına rağmen temposuyla bizi bir kez daha kendisine hayran bıraktı.


    Bunları göz önüne aldığımda artık bir sistem oyunu olduğuna inanıyorum bu takımın. Haliyle bu oyunu bozmamak lazım. Bu yüzden bugün olmayan Larin ve Josef yerine o tipte oyuncularla çıkıp aynı mentaliteyi korumalıyız.


    Bu yüzden umuyorum ki sol açıkta Güven oynar, N'Koudou skoru aldığımız takdirde hamle oyuncusu olur. Josef yerine de Atiba'yı oraya çekip Dorukhan'ı 8 yapmak ve temposundan faydalanmak bizim oyunumuzu çok da eksiltmeyecektir. Bakalım Sergen Hoca'nın tercihleri nasıl olacak.

  • Larin'in sol kanat oynamasıyla başarılı olduğunu düşünmüyorum. Sol taraftan gelip asist yapılan bir gol olmadı mesela son 2 haftada. Larin goller attı ama sol taraftan girip orta veya pas şeklinde bir asisti olmadı.


    Kazandığımız sürece hiç sorun değil ama şu an aslında tek kanattan oynuyoruz oyunu diğeri sadece göstermelik.

  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    N'koudu top nerede olursa olsun taç çizgisinde nöbet bekleyen bir arkadaş. Larin ise ters kanattan gelişen ataklarda ceza sahası içine giren, özellikle de arka direkte hazır bekleyen bir oyuncu. Onun için Larin'den daha fazla skor katkısı alıyoruz.


    Örneğin en son FB maçında Abu'nun attığı ikinci golde Larin arka direğe gidince GG onunla kaldı, Mensah öne gidince Lemos ona gitti ve santrafor bomboş kafayı vurdu. N'koudu olsa arka Larin gibi arka direğe gider miydi emin değilim.

  • Rosier'e ilk geldiğinde apaçi bu topçu olmaz yazıklar olsun diyenler nerede hala bu forumda yorum yapıyorlar mı

    Edit:Sergen istifa diye bağıran adamlar Sergen hocaya destek verir olmuş bu daha komik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alexander Moltisanti -- 4 Aralık 2020; 16:49:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocak ayinda bir stoper ve cok iyi bir kaleci bizi baya yukarı taşır..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 813814815816817
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.