< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Kontra oldunmu içimin yağları eriyor bu gol iki sayılmalı. De hadi kapanın şimdi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 21 Kasım 2020; 19:48:24 > |
Beyler o değil de Larin sezon sonu 25 gol atar mı? Gomez'in tahtına göz dikmiş diyorlar. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O depar neydi öyle ya bu adam harbiden bambaşka |
Aboubakar'da atmaya başlasa özledim beeeee |
Hakem o kadar sinir etti ki. İnce ince doğramaya çalışıyorlar. Fenere çıkan penaltılara bak gel bide bizim hakeme bak. Böyle iş mi olur? Bunlara galibiyet alırken sesimiz çıkmazsa Fenere haftaya 2 tane penaltı bize 2 kırmızı verirler. |
Bugün hocayı agresif gördüm kenarda. Belli ki eleştirilmek onu perçinlemiş. Bugün böyle bir oyun bekliyordum. İnşallah şu gol yeme hastalığından da kurtuluruz. Bugün sağ ve sol bek çok sağlam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mensah da Atiba'yı güzel kaçırdı valla o pası herkes öyle ölçülü atamaz. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Atiba cidden bilimsel olarak incelenmeli. |
O deli danslı sevincini de yapsa neşemiz yerine gelir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Adam ne depar atti be dikilsin heykeliiii Bu arada hala Sergen gitsin diyorum oyuncu degisikligi ile maci vermez umarim buradan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Welinton yok, N'Skala yok, Necip sağ bekte ya da orta sahada oynamadığı için göze batmıyor, Larin gol attı, Maçı kazanıyoruz, Daha ne olsun arkadaş. Çok keyifli bir akşam. Rıdvan bu arada N'Skala'dan en az 2-3 gömlek daha iyi futbolcu şu haliyle bile. Sergen Yalçın denen zat acaba ne eksiğini görüyor Rıdvan'ın bu N'Skala denen vasattan. Welinton olsaydı da banko gol yerdik iddia ediyorum. |
Gol olmaz diye yemeğe gittim iki tane atmışız |