Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (1243. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.124.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12411242124312441245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10 Numara

    Sercan Dikme@sercan_dikme


    Ersin

    Rosier

    Vida

    Montero

    Rıdvan

    Josef

    Atiba

    Oğuzhan

    Ghezzal

    Larin

    Aboubakar



    Bu böyle yazıysa kesin 11'dir.

    Çok güzel ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆  Kongolu stoperleri oynar umarım ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 

  • Bize talisca marcelo , gsye irfancan visca gelse fbde mesut al sana Avengers
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erenfb1907

    bunun için kıskanacaksınız





    Alıntıları Göster

    Olum yazık lan cidden. Allah sabır versin. Övündüğü şeye bak ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 

  • O listede Robin van Persie bir de ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆  Ne kupalar kazandı gitti adam be. Ne de olsa forması çok satıyor ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 


    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆
  • vc1903 kullanıcısına yanıt
    Zuhahahah
  • vc1903 kullanıcısına yanıt

    Şu forma satışı ile ilgili yabancıların yorumlarını okuyorum aşırı komik. ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 


    "Why don’t we just sign retired beckham so we can have even more shirts sales and while we are at it, lets sign ozil to a lifetime contract so we can continue to enjoy the shirts sales. Even if we don’t win any league title in decades, even if we’re underperforming, at least we can say we have one of the highest shirt selling players in the world. I do hope he becomes the highest shirt selling player, that will be a proud day for us Arsenal fans."


    "He did nothing the whole season. 2 assists, and he is playing behind Laca and Auba. People used to blame Giroud, including myself. You put any number 10 in the PL behind Laca and Auba and they’ll have more than 2 assists."


    "80% of his shirt sales are from his Muslim fans that’s is the simple truth. He has a lot of Muslim fan base I don’t know why or how but that’s fact and u sound like one of his Muslim fans too. Ozil can sales millions of boots,shirts,cap,banners even an ozil branded car I don’t care when it comes to in field performance he is useless"




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRedLineTRx -- 17 Ocak 2021; 0:4:10 >
  • Sinan Engin de cilkini çıkardı işin, Maradona ile kıyaslayor mesutu, yani bokunu çıkarmaya gerek yok ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Messi'nin forma koleksiyonu.


    20 numaraya dikkat !


    Herkes yerini bilecek ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 


    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆
  • vc1903 kullanıcısına yanıt

    :))))


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fener sezon başından beri bir ton adam aldı. hadi Muric'i sattılar ve diğer oyunculara bonservis ödemediler. Ama oyunculara verdikleri maaşlar oldukça dolgun. Yani Sosa-Valencia-Samata-Perotti-Gustavo vs iyi maaş alıyorlar bildiğim kadarıyla. Bunların ortalaması en az 2-3 milyon € arasıdır. Mesut'ta en az 4 milyon € alır tahminime göre.


    Anlamadığım nokta bu limit meselesi. Bankayla anlaşma yapmadığında limit düşük, anlaşma yaptığında limit yüksek. Bence çok saçma bir durum. Adamın borçlarını borçla kapatıyorsun üstüne faiz bindiriyorsun ama bir yandan da limit artışı diyorsun.

    Valla bu iş bir bireyin kredi kartı borcunu krediyle kapatmasıyla benzer. Hatta kredi kartı borcunun limiti 10 bin tl ama adam bunu krediyle kapattığında limiti 20 bin tl yapıyorsun.


    Şimdi diyecekler ki "sponsor araya girdi kulüpten para çıkmayacak". Kulüpten para çıksın çıkmasın maliyet kulübün hanesine yazılır. PSG-City mesela sponsorlarım var diyor ama Uefa yemiyor.


    Mesut iyi oyuncu, formda olursa ligde iş yapar. Ama 1 seneye yakın top oynamıyor. Fiziki açıdan eksikleri fazla. Muhtemelen gelecek sene tam anlamıyla form tutar.


    Bize gelecek olursak, forvet için eski Milan'lı Niang gündemde. Umarım alırız. Ninang, Abuş-Rosier-Raşit-Nkoudu ile çok iyi anlaşır. Ayrıca Liverpool'lu Şakiri ve sözleşmesini fesih edilen Max Meyer gündemdeymiş. Muhtemelen Şakiri olursa, Raşit 10 no pozisyonuna kayar. Max Meyer ile Şakiri aynı anda olmaz sanırım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mirtazo01

    Şampiyonluk hayirli olsun şimdi onlar düşünsün

    2 senedir bu hatunla birlikteymiş


    O değilde böyle hatunları nerden buluyorlar ya gökten mi yağıyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam

    2 senedir bu hatunla birlikteymiş


    O değilde böyle hatunları nerden buluyorlar ya gökten mi yağıyor



    Alıntıları Göster

    Hatunlar onları buluyor sen de senede 2-3 milyon euro kazan seni de bulurlar ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 

  • Bu ogulcan 6 maç cezası ne oldu yarın ki muhtemel kadrolarda falan var nasil oluyor bu işler onanmadi mi daha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Mesut daha geçen sezon bizde oynayan Elneny'nin bile çatır çatır top oynadığı Arsenal'da aylardır maça çıkmamış. Sadece fiziksel olarak toparlanması bile aylar alacak. Gram kıskanmıyorum ben şahsen. Hatta şöyle diyeyim Pelkas ondan çok daha iyi şuan. Aynı maliyetlerle Pelkas mı Mesut mu deseler ben Pelkas'ı isterdim. Yine Fenerli bir topçudan örnek verdim ki kıskanmadığım daha iyi anlaşılsın.

  • YA ALLAH BİSMİLLAH ALLAH U EKBER

    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 17 Ocak 2021; 2:57:24 >
  • Pitx1 kullanıcısına yanıt

    Bizim limit anlaşma ile değil borç ertelemesi ile açıldı, bir de Ali Koç geldiği günden beri döviz cinsi borçları TL'ye çeviriyor, döviz yükseldikçe borcumuz aynı oranda artmadı diğer kulüplerden farklı olarak. En son hafta içi dolar 7.40 seviyesine kadar inince son döviz borçlarını TL'ye çevirdi düşük kurdan. Toplamda tüm borcumuz TL oldu, döviz cinsinden 3 milyon dolar gibi yok sayılacak bir borç kaldı.

    Böylece limit hesaplanırken TFF'nin kullandığı yüksek kurdan kurtulmuş olduk. Bu sene transfer dönemi öncesi de borç erteleme anlaşması yapıldı 3 banka ile, bu sayede limit açıldı.

    Ali Koç sportif anlamda başarısız olabilir ancak kulübü mali anlamda inanılmaz iyi yönetiyor, faizler merkez bankası tarafından yılın ilk yarısında düşürüldüğünde tüm eski kredi ve döviz borçlarını TL bazında düşük faizle çevirdi. Böylece kulüp üstündeki kura bağlı belirsizlik kalktı. Ali Koç yerine Aziz Yıldırım devam etseydi şu an TL bazında minimum 1,5 kattı borcumuz. Finansal olarak doğru hamleler ile 2 yılda dövizdeki yükseliş ve faizler akıllı kullanılarak 150 milyon euro borç eritildi. Aynı dönemde Beşiktaşın borcu 360 milyon euro dan 380 milyon euroya çıkmış mesela.

    Mayıs 2018 Fenerbahçe borcu 3,2 milyar TL

    Beşiktaş borcu 1.9 milyar TL


    Ekim 2020 Fenerbahçe borcu 4,3 milyar

    Beşiktaş borcu 3.4 milyar

    Bizim borçlarımız akıllı mali yönetimle TL bazında %33-34 artarken sizin %80e yakın artmış.


    Ali Koç yönetiminin Fenerbahçeye en büyük hizmeti budur.

    Hafta içi

    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆

    Mayısta

    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆
    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 17 Ocak 2021; 4:27:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı dönemler şu konunun altında okunmaya değer hiçbir şey olmuyor. Forumlar arası erasmus yapıp kaşınan arkadaşların derdi nedir? necidir bu arkadaşlar anlamıyorum. Başka takım taraftarları katiyyyyen girmesin buraya yasak olmalı demiyorum gelsinler adam akıllı futbol konuşalım. Misal ben başka takımın forumuna laf atmaya, mevzu çıkartmaya gitmem, en fazla o takımla ilgili bilmediğim merak ettiğim bir şey varsa soru sormaya giderim. Ben buraya Beşiktaş hakkında, sonraki maçın taktikleri, önceki maçın analizi, transferdir, oyuncu performansıdır vs. okumaya ve tartışmaya geliyorum ama 1 haftadır gördüğüm tek şey atışan rakip takım taraftarları. Bazılarını da bloklamışım kim bilir ne zaman hangi sebepten, konu nedir onu bile bilmiyorum ama devamlı birileriyle karşılıklı atışıyorlar. Belki benle alakalıdır bilmiyorum ama hakemdir taa bilmem ne zaman oynanan maçta verilmeyen kırmızıdır şu hakem mi kolladı şu buna teşvik mi verdi falan bu konular beni çok yoruyor ve manasız geliyor. Maçın harareti ile 2-3 saat belki konuşursun bunları sonra harddiskte yer açmak için silersin hafızadan. Başka takımın forumuna atlayıp da sidik yarıştırarak ne elde etmeyi umuyorsunuz?


    İnsan gibi futbol konuşan ve polemik çıkarmayan taraftarları tenzih ederim, onun dışındakileri bloklayın geçin arkadaşlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orox -- 17 Ocak 2021; 6:48:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vc1903

    Bu gökdeniz denilen adama genç yetenek diyorlar birde. Tam bir kazma.


    Ya bir tane tsli vardı arada uğruyordu önümüzdeki 2 3 seneye damga vuracaklardı.


    Sahi nerede o ?  

    Burdayım hocam gitmedim. Yine Her zaman ki bjk liler gibi konuşmuşsun uz 1 hafta şampiyonuz 4.hafta küme düşmese iyidir. 15. Hafta şampiyonuz gibi. Şimdi gelelim hala sözümdeyim. Bu sene yönetim hata yapsada borç azalıyor sizin artıyor seneye faiz değil ana para ödenmete başlayacak. Ve bu sene de daha bitmedi bekliyorum ligin sonun da ne olur görürüz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakın şimdi mesutu falan. Akşam derbi var kritik maçlardan biri. 6 puanlık maç resmen. Sabırlı olursak erken gol yemezsek alacağız diye düşünüyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam maçta 10 korner olur mu beyler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12411242124312441245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.