Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (387. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.125.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratdem88

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    paha biçilemez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ciganito

    Sercan Dikme'ye göre Trabzonspor maçında oynayan yabancı oyunculardan biri önümüzdeki günlerde satılabilirmiş. Vida-Ljajic-Larin dışında gitme ihtimali olan oyuncu yok. Büyük ihtimalle Vida ayrılacak.
    Di Marzio, Lazio'da oynayan Bastos'u yazmıştı bize zaten. Vida gidici yerine Bastos gelecek sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roberto Baggio

    Keşke alabilsek yahu. Ortada dolanan isimlerden daha yararlı olur. Gerçi o da en son 1,5 sezon önce çok formdaydı.

    Alıntıları Göster
    aman aman bize uzak allaha yakın olsun şu an istediğim son isim Dyego Sousa. Kesinlikle bize uyan bir oyuncu değil ve saç baş yoldurur, herkes adamı elden çıkarmanın peşine düşmüş.
  • vida ve ljajic'ten biri gidecekse umarım gidecek isim vida'dır. hem maaşı daha yüksek, hem gitmesi halinde yeri bi stoperle doldurulacaktır. ljajic giderse bi kanat forvet geleceğini sanmıyorum ki her ne kadar şu an potansiyelinin %20'sini bile yansıtmıyor olsa da onun isim olarak dahi hücum hattından eksilmesi hücum hattının kalitesini baya düşürüyor benim gözümde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    vida ve ljajic'ten biri gidecekse umarım gidecek isim vida'dır. hem maaşı daha yüksek, hem gitmesi halinde yeri bi stoperle doldurulacaktır. ljajic giderse bi kanat forvet geleceğini sanmıyorum ki her ne kadar şu an potansiyelinin %20'sini bile yansıtmıyor olsa da onun isim olarak dahi hücum hattından eksilmesi hücum hattının kalitesini baya düşürüyor benim gözümde.
    Ljacic Sergen ile düzelmeye başlamıştı aslında araya virüs girdi. En azından 1 sezonluk daha kredisi var bence, oynarsa fark yaratacak isimlerden birisi, Sergen ile görmek lazım bir de. Sol kanatta oynatırsa daha faydalı olur bence çünkü orta sahamız birden istemeyeceğimiz kadar iyi ve rotasyonlu oldu, sağda da Hasiç oh oh



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orox -- 15 Eylül 2020; 8:14:2 >
  • "26 yaşındaki oyuncu ile anlaşmaya varan Siyah Beyazlılar, Antalyaspor ile bonservis bedeli pazarlığına devam ediyor.

    Akdeniz ekibinin talep ettiği ücret ile Beşiktaş’ın teklifi arasındaki fark azalırken, kulüpler anlaşma aşamasına geldi."

    Sangare'nin tek avantajı başka bir yabancı futbolcu için kontenjanda yer açmak olur onun dışında dümdüz oyuncu
  • Günaydın. Alınabiliyorsa Sörloth alınsın.
  • Ljaic'e teklif varsa hemen satılsın. sağ bek transferi şart. Golcü transferi çok iyi olmalı. Kaleci transferi bana göre öncelik değil. Genç kalecilerimizle ilerleyebiliriz. Karius'tan kötü olmaz.
  • batar B kullanıcısına yanıt
    Abi kulüplere sezonda 2 tane fesih hakkı vereceksin. Kulüp canı istediği zaman sorgusuz sualsiz 2 sözleşmeyi fesh edebilecek. Sonra seyret sen o futbolcuları bakalım imza atıp yatabiliyorlar mı? Hakikaten koca asırlık camialar çoluk çocuk elinde oyuncak oldu iyice. Şu önerimi Fifa ve Tff ye iletebilmeyi çok istiyorum ya keşke bir yolu olsa. İmza atıldıktan sonra kulüp tamamen oyuncunun insafına kalıyor. Hele dünyalığını yapmış yaşlı oyuncular ile imzalanan sözleşmeler tam kumar. Adamın sonraki transfer derdi yok. Yağlı sözleşmeyi imzalamış para derdi kalmamış. O vakitten sonra futbolu seven düzgün karakterli bir adam ise çıkar yine topunu oynar. Azcık gevşek bir tip direk yatışa geçiyor zaten. Kulüplere de şöyle deniyor sonra "İmzalamasaydın kardeşim." Kavun değil ki bu dibini koklayasın. Bu kulüpleri bu kadar çaresiz bırakmanın manası nedir gerçekten? Sanki futbolcular düşük ücretle çalışan kişiler de Fifa işçi sendikası gibi onların haklarını savunuyor. Zaten hamuduyla götürüyorlar parayı. Bu kadar el bebek gül bebek olmalarının sebebi nedir? Çıkıp topunu oynayan alsın yine parasını. Oynamayana da bi çift laf etme hakkı olsun kulüplerin. Sonra Lens efendinin keyfi yerinde mi? Mirin paşam başka kulübe gitmek ister mi vs. vs. Böyle imkanlar hangi meslek grubunda var yahu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdr41 -- 15 Eylül 2020; 9:25:40 >




  • Güzel taktikler yazanlar olmuş. Ben de katılıyorum. Takıma sağ bek ve 1. Sınıf kalibresinde santrafor dışında bir tek Töre'ye fitim. Larin 2. Santrafor olmayı hak ediyor. Yaz başı 3m€ bonservis teklif edilen Güven satılmayacaksa kadroda 3. Olarak tutulmalı. Umut ile belki Gökhan Akkan takası olursa tadından yenmez. Lens ile kesinlikle yollar ayrılmalı en azından kiralık gitmeli maaş yükü. Vida'da 2.5 seviyesine düşmeyecekse gönderilip yerine Lazio daki adam veya Marcelo bi ihtimal düşünülebilinir. Ljajic sol önde oynamalı, orta saha ozi(dorukhan) Mensah ve Josef olursa tüm ligin üstünde oluruz. Sağda Hasic olmalı bu çocuktaki ışığı yalnızca ben görüyor olamam değil mi? Sergen hocamla beraber inşallah bu sene sonu şampiyonluğa kavuşacağız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _ Bakıyorum forum da arkadaşlar, onu almayın bunu alın diyor. Ben de soruyorum transferin de tiye aldığınız Nsakala Ligimizin en hareketli, en seri oyuncusu Abdülkadir Ömür'e nefes aldırmadı. Henüz 4 maçı tabiki bir maç ilehüküm vermememiz lazım, bekleyip destek olup fırsat verelim. Rabb'im tez şifa versin Sergen hocam bu ekonomik kriz ortamın da bir şey görmüş ki istedi şartlara göre istediği alına bilecekler bu şartlar da alınsın ahkam kesmeyelim.

    _ Sergen hocam takıntılı insan değildir, işe yaramayan topçuyu kenara atar var olan diğeri ile dener... antreman veren oyuncuyu çıplak gözle gören ne yapıp yapamayacağını bilen o, az ukalalık yapmadan destek olalım. Zira bizim eskimiş topçular, Beşiktaşlı geçinen muhabir, köşe yazarı ve tv yorumcuları hatta sosyal medyanın troll ekibi ve dahi sayın ANÇ ye kaybeden muhalif ekibin bir kısmı her yana zehrini saçıyor, rahat bırakın Hoca ve yönetimi... biri gelse sizlerin yaptığı işe müdahale etse, yok o olmaz öyle yapma! böyle yap dese, nasıl tepki verirsiniz. Elimizde ki imkan ve şartlar da en iyisi yapılmaya çalışılıyor yapmayın ayıptır. Üstelik SMS dahi atmayan 20 liracık katkı sağlayamayan hatta atanı aptal yerine koyan yeteri kadar troll var, onlar akbaba çıkar için her haltı yiyecek satılık ekip lütfen onlara özenmeyin, onlara uymayın, burada o trolleri muhatap almayın. En ufak kriz de, en ufak olumsuzlukta hemen meydana çıkanları devre dışı bırakın.

    _ Tekrar yazıyorum Ersin çok iyi kumaş evet hata yaptı mı yaptı, maç sıfır sıfır olsaydı o hatayı yapmazdı ben onda onu görüyorum, 3-0 ve Sergen hoca kenar da olsa yine yapmazdı bu 3-0 ın rehavetidir. bu ona ders olacaktır ve daha dikkatli davranacaktır şunu kenara yazın milli takımın değişmez kalecisi olacaktır tek yapması gereken çok çalışmak ve hatalardan ders çıkarmaktır. Lig uzun bu yazdıklarım Rıdvan için de geçerli bunlar bizim geleceğimizdir. Bakın açın gazeteleri Beşiktş sanki Trabzon da galip gelmemiş gibi bir de iki güne bir Dorukhan'ı yazıp dururlar amaç olayı provakte etmektir, taraftar ile arasına soğukluk nefret ekme ve Dorukhan'ı koparma amacıdır, şu an için ekonomik yapımız sebebi ile santrafor ve sağ bek için bütçe yok iken parayı sana ait olana gömmek akıl işi değil ve kasıma kadar takım ile sözleşme uzatacak karakterdedir ve tranferi yurtdışı olacak giderken takıma para kazandıracaktır.




  • Altına imzamı atıyorum. Ayrıca dorukhan sözleşmesi tamam zaten sadece limit artınca açıklanacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bidarxx kullanıcısına yanıt
    Beşiktaş formuna gelip bık bık bık şundan yenildik bundan yenildik diye kafa ütüleyip milleti rahatsız ediyorsan biraz daha tahammüllü olacaksın arkadaşım..Benim de yaşım 61 abin sayılırım..canını sıkma ..Bugünlere şükret,senin yaşın 51 ise gayet iyi hatırlarsın 1993 de Trabzon da 7 tane yediğiniz maçı..Nostalji olsun diye aşağıda linkini veriyorum..becerebilirsen sakin sakin seyret emi
    https://www.youtube.com/watch?v=A0snkl6dlxM

    Öpüyorum gözlerinden




  • quote:

    Orijinalden alıntı: orox

    Ljacic Sergen ile düzelmeye başlamıştı aslında araya virüs girdi. En azından 1 sezonluk daha kredisi var bence, oynarsa fark yaratacak isimlerden birisi, Sergen ile görmek lazım bir de. Sol kanatta oynatırsa daha faydalı olur bence çünkü orta sahamız birden istemeyeceğimiz kadar iyi ve rotasyonlu oldu, sağda da Hasiç oh oh

    Alıntıları Göster
    Adem sol kanat oynayamaz, sol iç forvet arkası oynar. Sol kanat oynamak başka birşey, sol iç forvet arkası ise bam başka.
    4-2-3-1 sisteminin sol kanat oyuncusu Babel-Olcay tarzı olmalı. Adem bu tipte bir oyuncu değil. Sol çizgide araksı dönük oynayamaz. Topu aldığında hızlanıp gidemez. Ama ceza sahasının sol çaprazında iyi oynar. Dikkat edin maç içinde sürekli kendini oraya atıyor.

    Bu yüzden tam 4-2-3-1 değilde, 4-3-2-1, 4-1-2-2-1, 4-2-1-2-1 veya 4-3-3 gibi bir dizilişle oynamalıyız. Nskala sol çizgiyi, Dorukhan ve Adem sol koridoru değerlendirir.
    Mensah ise ceza sahası çevresinde adam eksiltme, dripling gibi özelliklerini kullanır. Adem ile iyi anlaşabilirler. Ayrıca iyi bir sağ bek ile sağ taraf daha akıcı olabilir.

    Kısacası Atiba/josef-Dorukhan/Ozi-Mensah-Adem-Hasic orta sahası fena durmuyor. Veya duruma göre orta alan Atiba/Josef-Dorukhan-Ozi önlerinde Adem-Mensah olabilir. Bu sefer Mensah sağ iç forvet arkası olarak oynayabilir. Yani aslında elimizdeki orta saha baya fonksiyonlu görünüyor. Bu sayede Nkoudu gibi çizgiye arkasını veren ve Lens-Boyd gibi çapsız oyuncuları görmeyiz.

    Bu arada satılması en muhtemel oyuncular bence Larin ve Vida. Onun dışında kimse gitmez. Adem'den başka (bu seviyede) hücum bölgesinde kaliteli oyuncumuz yok. Eldeki kanatlar belli ve daha forvet piyasada yok.




  • muratdem88 M kullanıcısına yanıt
    Yönetime yazacağım ..bu Anadolu takımlarının fanlarını sokmasınlar kardeşim Beşiktaş forumuna..dediğin gibi 50 yıl önce şampiyon olmuş takım..arkasında bu kadar siyasi destek ve Sorloth gibi bir golcü varken ve bizim çöp kadroya rağmen ancak üç puan farkla bir basamak üstümüzde bitirmiş..bu sene ilk 7 ye girerse öpsün başına koysun..muhatap olunacak takım değil..ancak gördüğün yerde böyle 3-5 çekip ilerleyeceksin o kadar
  • Şu sağ bek,kanat,forvet trsanfeleri gelse de önümüze baksak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalinic ismi çok geçiyor ama bu transferden umutsuz olan bir ben mi varım? Umarım Gomez gibi olur patlatır ortalığı ama Negredo gibi olacakmış gibi bir his var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _ Gelelim feyyaz ( f'yi özellikle küçük yazdım yaş olarak benden küçük ) olayına, spor akademisi mezunu olarak üni görmüş insan, yazılı yahut yazısız adabı muaşeret kuralları, kültürdür, görgüdür üstelik efendiliktir ayrıca bunlara UYMAK İÇİN üni mezunu olunması da gerekmiyor.

    _ Başbaşa veya arkadaş gurubu için de her türlü şakayı yapar, her türlü hitap edebilirsin ve geyikte yapabilirsin bu samimiyettir, lakin toplu olarak bulunduğun yabancı bir ortam da seviye ayarlaman gerekir iken konu ile kel alaka bir gurup içinde yaptığın yanlıştır, o tv kanalını çol çocuk dahil tüm bireyler seyrediyor yaşın gereği buna dikkat etmen gerekir. Diyelim ki çok samimi olduğun yediğin içtiğin ayrı gitmeyen her türlü haltı yediğin okul askerlik her ortam da beraber yaşadığın bir çocukluk arkadaşın bir makam, ünvan sahibi olsa toplum önün de yahut tv kanalın da yanı hitabı yapar mısın? ya da aynı akran ve seviye de olan diğer bireylere ki bazılarına sayın diye hitap ediyorsun ayıp ya gafa düştüm hataydı özür dilerim demek seni küçülmez. hatanı kabul et özür dile baş başa olduğunuz da sinkaf bile edebilirsin.




  • 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.