Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (386. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.125.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bundan sonra ceza sahasında rüzgar esse oyuncumuz düşse gidip hakemi zorla VAR'a götürecek JOSEF gibi bir oyuncumuz olduğu için inanılmaz mutluyum. Umarım kudurtucu modundan hiçbir şey kaybetmemiştir. Özellikle kudurtmasını istediğim 1-2 oyuncu var ligde. Bakalım merakla bekliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kalinic için 2 milyon Euro garanti + 500 bin de bonuslarla 2+1 yıllık sözleşme teklif etmişiz.

    Beyefendi garanti 2.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme istiyormuş.

    Bırakın menajeri kitlesin başka bir yere. Belli ki emeklilik piyangosu kovalıyor herif.
  • Kalinic

    Beşiktaş'ın teklifi: 2 milyon garanti + 500 bin bonus (2+1 yıl sözleşme)

    Kalinic efendinin isteği: 2.5 milyon + bonus (3 yıl sözleşme)

    (Orta Çizgi)

    32 yaşında 3 yıl garanti sözleşme isteyen adamdan uzak duracaksın aga. Adam göz göre göre ben yatmaya geliyorum diyor. Bu transferden hemen vazgeçilmeli. Josef bile 1+1'e geldi. 3 yıl nedir? Ocak'ta 33 yaşına girecek bir de bu adam. Zaten ne yapacağı da belli değil. 2 milyon bile fazla buna.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sercan Dikme'ye göre Trabzonspor maçında oynayan yabancı oyunculardan biri önümüzdeki günlerde satılabilirmiş. Vida-Ljajic-Larin dışında gitme ihtimali olan oyuncu yok. Büyük ihtimalle Vida ayrılacak.
  • Aboubakar'ın sakat olduğuna inanmıyorum. Aboubakar'a sakat diyen BJK sağlık heyeti daha önce Demba Ba'ya da sakat demişti. Adam hala takır takır oynuyor. Bence sakat olan bizim sağlık heyeti. Bunların ipiyle kuyuya inmektense, Aboubakar'ı yurt dışında sağlık testine sokup duruma göre imza attırmak çok daha kârlı olur Kalinic'ten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dyego Sousa için resmi kiralama teklifi yapmışız.
  • Vazgeçtim ya da Kalinic'i alsınlar bir an önce yoksa tamamen Anadolu takımına döneceğiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ciganito

    Dyego Sousa için resmi kiralama teklifi yapmışız.
    Keşke alabilsek yahu. Ortada dolanan isimlerden daha yararlı olur. Gerçi o da en son 1,5 sezon önce çok formdaydı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mitescere

    Sana katılmakla beraber bu olayı türkiye şartlarına da uyarlayabiliriz. Tüm dünyada yada belli bölgelerde taramayı yapamayız ama en azından kendi alt yapılarımız gerekli özeni gösterebiliriz Yeterli saha yeterli ekipman tatminkar maaşa çalışacak antrenörler dürüst alt yapı yöneticileri ile alt yapıdan her sene 2 - 3 oyuncu çıkartabiliriz .

    Zaten ŞL e gitmek imkansız a yakın artık. Ön elemeleler vs.. Alt yapıdan alacağın oyuncular yapılan saçma transferlerden çok daha iyi oynayacağı için ekonomik olarak kluplerin eli rahatlar.

    Kısa vadede başarı hedeflemek yerine geleceği düşünmek köklü reformlar şart. Sadece bizim için değil bütün takımlar için böyle.
    Şirket olmadığın sürece imkansız. Bir dönem sizin dediğiniz şekilde gitse bile sonraki gelen, ben transfer yapacağım deyince iş bitiyor. Seçimle gelen yöneticinin bile belli kişilere vaatleri oluyor, olmak da zorunda zira seçimi kazanması lazım. Borç her açıkladığında neden dernek borcu var mesela takımların ? Yöneticinin oraya geliş amacı belli. Kasımpaşa, göztepe ve altınordu olmadığınız sürece özkaynak imkansız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 15 Eylül 2020; 1:3:26 >




  • Sinan Engin de Dyego Sousa ismini söyledi. Şimdi de Akpom diyor normalde ciddiye almam ama Sergen Yalçın'a yakın olduğu için doğru muhtemelen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan Töre
    Nazim Sangare
    Mert Yilmaz
    Santrafor

    Dorukhanla yeni sözleşme.

    Sağ beki Nazim Sangare ile çözebilirsek çok iyi olacak.

    Boyd yada Lens'ten bir şekilde kurtulup iş yapacak kanat forvet almamiz gerek.
  • Nazım Sangare Bjk nin aradığı sağ bek değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • larinin top kontrolü çok zayıf, gelen her topu sektirip rakibe kaptırdı. Kalinic e büyük paralar ve umutlar bağlanmış ama sonuç alamamışlar, gol istatisliği düşük, adamı izleyen var mı , hani atamıyor ama attırıyor türünden mi, attırıyorsa , biz de gol attırabileceği kim var, iyi bir adem olabilirdi. ama adam bitikleri oynuyor, futbol oynayıp dünya nın parasını kazandıktan sonra böyle saçma sapan hareket etmeleri çok saçma. bosman kanunları ve ve yasal iddalar futbolu bitirdi, ve klüpleri , topçuların oyuncağı etti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batar -- 15 Eylül 2020; 1:40:0 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batar

    larinin top kontrolü çok zayıf, gelen her topu sektirip rakibe kaptırdı. Kalinic e büyük paralar ve umutlar bağlanmış ama sonuç alamamışlar, gol istatisliği düşük, adamı izleyen var mı , hani atamıyor ama attırıyor türünden mi, attırıyorsa , biz de gol attırabileceği kim var, iyi bir adem olabilirdi. ama adam bitikleri oynuyor, futbol oynayıp dünya nın parasını kazandıktan sonra böyle saçma sapan hareket etmeleri çok saçma. bosman kanunları ve ve yasal iddalar futbolu bitirdi, ve klüpleri , topçuların oyuncağı etti.
    Kalinic=Kaliteli Umut Nayir. Oyun stili olarak neredeyse birebir aynı. Mücadeleci, kolay kolay yıkılmaz ama öyle 20-30 gol atacak bir forvet değil. Bireysel yeteneği zayıf. Burak Yılmaz bile durur durur bir şut çekerdi gol atardı öyle bir adam değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocalypto33 -- 15 Eylül 2020; 1:48:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nişadır N kullanıcısına yanıt
    Zaten sol bekimiz Nsakala nın hücum kabiliyeti sınırlı sağ bekimizde öyle olursa sıkıntı yaşarız en azından birinin pas özelliği ve bindirmesi olmalı bence de nazım sangare bunu yapamaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sousa-Kalinic falan uğraşacağımıza Olunga'yı getirseydik 1 ay önce keşke.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MAF10

    Ts'li arkadaş sizin takımın enerjisi bitik. Coşkusu sıfır. Öncelikle bunu halledin. Sonra da Sosa ve Sorloth'un yerini doldurun. ( Sörloth'un yeri bence mümkün değil dolmaz.) O zaman gene şampiyonluğa oynayabilirsiniz. Ama siz dünkü maçı hakeme bağlama gafletinde bulunup biz zaten iyiyiz derseniz bence bu sene ilk 3'e bile giremezsiniz.
    Yoo berbat oynadık yenildiğimiz iyi oldu dedim zaten. Yenilgi evet hakem yüzünden. Haa belki yine yenilirdik orası ayrı benim tepkim yenilgiye değil.. Şöyle söyleyeyim gs fb bjk ye verilen penaltılara bak ts ye verilmeyene bak. Geçen sene hariç Türkiye liginin özetini görürsün sonra 3. Dünya ülkesi kadar olur futbol kalitemiz. Yoksa yenmişiz yenilmişiz çoksa muhşm değil. Çok önceden belirtmiştim İstanbul takımlarından seç deseler bjk yi seçerdim. Benim tepkim hakemlerin güce göre koruma yapması. Bu ülkede önce fb gs sonra bjk daha sonra ts kollanır. Hatta 2011 den sonra 2.3 yıl ts yi yıldırma politikası olarak demirören zamanında ts yi bütün takımların 10 katı doğradılar. Avrupa da bir gazetede yayınlanmıştı 23 puanı hakemler tarafından çalınan klüp diye. Şotanın direktör olduğu zamandı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tartekin

    Ha uşak ha ha... ha uşak ha ha
    Bu komik mi şimdi.bak arkadaşım 51 yaşındayım 18 yaşından beri trabzondayım daha böyle ha uşak diyeni görmedim. Hatta şunu söyliyeyim trabzonluların çoğu türkçe yi senden iyi kullanır. Biraz şive olabilir ama öyle Haa uşak Haa diye değil bunu yazan sen farkında değilsin ama rizede ki beşiktaslı ile de dalga geçiyorsun. Ne kadar acizsin anla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10 Numara

    Bjk TV'ye çıkardıkları adam penaltı ucuzdu diyor. Böyleleri varken başka düşmana gerek yok.

    Penaltının babası pozisyona bu tip romantikçe yaklaşanlar yüzünden hakemler her maç doğruyor bizi.

    Fb'nin GS'nin muhabirleri fanatikçe yazıp konuşuyor, takımlarını ölümüne savunuyor; bizimkiler de mıy mıy mıy romantik havalarda.
    Bak arkadaşım sen bjk lisin ben ts liyim saba göre o penaltı ts ye çslınmayan değil bana göre de tam tersi. Çünkü biz tarafız. Hatta fb li si gs li si de aynı kimi sevmiyorsa ona göre yorum yapıyor yani taraf oluyor.o yüzden kendi düşünceni değil yorumcuların düşüncesini baz al. Bak 5. 6 tane bjk li gayet güzel objektif yorum yaptılar. O pozisyon penaltıysa ts nin kide penaltı diye. Normalde 2 side çok penaltı gibi değil gri pozisyon dedikleri. O zama. Hakem çslmamış var çağırmayacak. Bunu bjk ile alakası yok Cüneyt denen var hakeminin köyü niyeti. Keşke çalmasa adil olsa siz bizi yine yenseydiniz. Bana dokunan inan yenilmek değil yapılan bu çifte standartlar. Bak sana geçen seneden bir örnek şampiyonluk maçıydı bu fark 4 puan olacakken bunu vermedi bu hakemler. Emwakame nerdeyse yere paralel olana kadarda çekti ayrıca.
    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fabrice

    Bizim maçta verilen penaltıdan çok konuşulması gereken verilmeyen penaltı. FB'nin ve GS'nin kazandığı penaltıdan hiç bir farkı yok Kamil Ahmet'in pozisyonunun. Arkadaşın eli kolu doğal konumda mı? Hayır değil.

    Siz sokakta kolunu 90 derece kırarak göğsünde dolaşan insan görüyor musunuz? Ancak kolu kırıktır askıya almışlardır öyle. Top doğal konumda olmayan ele çarparak hız ve yön değiştirdi mi? Evet. O zaman net penaltı.

    Atiba'nın pozisyonunu tartışmak bile saçma. Futbolda belden tutma diye bir kavram var mı Allah aşkına? Düşmesine yetecek kadar tutmamış(mış). Atiba kendisini çok kolay bırakmış(mış). Bunu kim nasıl ölçüyor bana bir anlatabilir mi hakem ulemaları? Atiba'nın öne doğru hamle kuvvetini Flavio'nun çekme kuvvetini ölçmüşler ve Atiba'nın aslında o tutmadan etkilenmediğini nasıl bir fizik hesabı ile bulmuşlar bir anlatın hele. Flavio'nun son derece acemice belden kavramasında bir sorun yok, Atiba'nın öne gidememesinde var öyle mi?

    Demek ki konu Beşiktaş olunca artık genel geçer fizik kuralları da geçerli olmuyor, uzay-zamanı falan bükerek bir tür "tekillik" (singularity) koşulları geçerli oluyor. Atiba da zaten ruhani (etheral) bir varlık, fiziki madde aleminden kendini kurtarıp hayalet gibi hareket edebilen bir mahlukattı.
    Kusura bakma da şu yorumu okuyunca futboldan anlamadığını anladım. Koşan adam nasıl koşar dene kendinde gör. Doğal konum denen şey eller kıçta koşmak değil. Dirsek vucuda yakın ve el topa doğru gitmiyorsa doğal konumdur. Trt de Ali de Tümer de çok güzel açıkladılar. Kuralları bir daha oku yada anla bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.