Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (991. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.125.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 989990991992993
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt

    Bize her takım maç başlar başlamaz otobüs çekiyor.Gs ve Fb’ye skor bulmadan bunu yapmıyorlar.Göztepe bile hafta içi kendi oyununu oynamaya çalıştı 3 tane yedi evine döndü.Yine hatay kendi oyununu Gs’ye kabul ettirmeye calıstı 3 tane yedi.


    Ayrıca bizim iyi futbolumuz medyada çok abartılıyor ve anadolu klüplerinin hepsi ayrı bir motivasyonla çıkıyor.Gs şuan lider ama oyununu ballandırarak anlatan bir tane yormcu yok.Bunlar önemli detaylar.


    Gs’de 2 senedir forvet sıkıntısı var.Geçen sene de ligte dönem dönem çok formda olsalar da devamını getiremediler.Devre arası muhtemeln falcao ve diagneyi yollarlar iyi santrafor almak zorundalar.Oğulcanla şampiyon olamazlar.He yine söz konusu gs olunca mhk devreye girerse martta bile şampiyon yapabilirler bunları orası ayrı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bir kaç gündür takip edemedim. Abu memlekete gitti mi? Gitmediyse sivas maçında oynayabilecek mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dexterr kullanıcısına yanıt
    Gitti evet. Sivas maçında yok
  • Alanya yine yeniliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackEagle03

    Alanya yine yeniliyor

    bu sefer yenilmesi normal. antep daha iyi takım bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bizim Beşiktaş çıkışlı kalecilerin hepsinin ayakları berbat sanırım. Günay'ın degajlarını gördükçe, Utku, Ersin ve daha nice alt yapıdan gelen kalecilerin degajları gözümün önüne geliyor. Yıl olmuş 2021 kalecilerin hala topu oyuna sokmasını geçtim, dibinde ki arkadaşına top atamaması rezillik.

  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt

    Alanya nın elindeki lolipopu yakında alırlar..Olay malum odaklarca destekli GS ile bizim aramızda biter..Devre arası safraları yollayıp, 2-3 düzgün isim alırsak potadayız

  • Abubakar güzel yürekli insan, başın sağolsun anacığının mekanı cennet olsun.



    Ve bizim aklı evveller şimdi kampanya başlatmış " Ersin Düzen " özür dile diye. Önce bir aynaya bakın, sizler kendi değerinize nasıl yaklaşıyorsunuz ki... milletten hangi hakla özür bekliyorsunuz!


    Bir deyim var ' imam o..rursa, cemat batırır ' diye aynen durumunuz bu, olayı basitleştiren, seviye düşüren sizlersiniz.


    Sizler hocanıza saygı duyup değer verseydiniz. Dış mihraklar, piyonlar, uşaklar hadlerini bilir buna cesaret edemezdi, şimdi tatava yapıyorsunuz.


    Trabzon maçı düşünceme gelir isek, tipik Avcı körlüğü sağ bek Serkan ve Yusuf'un yanlış pas tercihleri aynı bizim Güven gibi kendini göstermek için topu zamanın da boştaki adama değil var yata ile daha zor pozisyona çıkarma! bakın ben bunu yapıyorum şımarıklığı Tranzona fren oldu maça bir daha bakın.


    Bizim sivas maçı için zorlanırız ama biz sivası yeneriz.





  • çağdaş hocam bırom en iyisi bırom little morinyo bırom. bize bilenmek dışında hiçbir numaraları yok. kariyerinin iyi maçları sadece bjk'ye karşı olanlardan oluşan td'ler arasına +1 daha ekleyin.

    rıza hocam be çağdaş hocam be herkese kedicik bize aslan be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 27 Aralık 2020; 14:55:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alanya tüm enerjisini, motivasyonunu bizim maçta harcayıp sezonu kapattı.

    Adam gibi bir Var hakemi, kaleci gibi kaleci olsa biz de yenerdik de işte...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • taqtiq deha ceza sahasında kendisini atmaya programlamış takımını bu arada. düşünülmüş b planı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 27 Aralık 2020; 15:25:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tip takımların bir yerden sonra tıkanmaları normal. Sivas-Alanya hatta geçen seneye kadar Başakşehir.


    Muhtemelen Gs-FB ve bizim aramızda mücadele geçecek. Neden FB diyorum, kadroları çok geniş. Ama oyunları kötü. Öyle yada böyle kazanıyorlar.

    Gs'nin defansı bize oranla saçma sapan gol yemiyor. Biz ise oldukça fazla saçma sapan goller yiyoruz.


    Bizim ise tek artımız orta sahamız. Daha doğrusu daha çok alternatif var. Gerçi tıkanan oyunu çözmede eksiklerimiz var. Gs'de bizle benzer yapıda. Tıkanan maçlarda yoklar. Devre arasında gerekli takviyeyi kim yaparsa o işi götürür.

  • bizzarehuman kullanıcısına yanıt

    Hocam size hak vermekle beraber bunun sebebinin Beşiktaş'ın kapalı savunmaları açmada bilhassa sıkıntı çeken bir takım olmasına yoruyorum ben. Öne geçtikten sonra belki de ligin en tehlikeli takımısınız ama skor 0-0ken size karşı yapılması gereken net bir şekilde topu bırakıp kontra beklemek. Garipsemiyorum o sebeple.

  • Şu Sivas maçını alalım önümüz açık. En kritik maçlardan birisi. Bir şekilde 1-0'ı bulup maçı bitirmek şart.

  • Rıza hocamın tüm sezon boyunca beklediği maç geliyor. Bunun üstüne birde sezon başında Fatih olayından dolayı Sergen hocam ile yaşadığı polemikte eklenince iyice kuduruyordur yarın için Rıza hocam. Seyircili maçlarda dönüldüğünde bu bize karşı ekstra motive olan, Rıza, Çağdaş gibi hocalara ayar çekmek lazım.

  • Son maçta bize karşı 34531042 tane faul yapıp, bir tane kart görmeyen Atakan arkadaşımız, bugün 2.dk da sarı kart gördü.  

  • Bizim maçtakiler uyarı olunca burada hakem artık kartı göstermiş demek
  • Larin'in gözü Fabri gibi kapanmış. Yarın şişlik inmezse forvet Güven'e kalıyor. Umarım şu aptal huylarından vazgeçer ve işini yapar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 27 Aralık 2020; 16:50:25 >
  • Zamanında Oğuzhan'da yapılan hata Dorukhan'da da yapıldı. İyi bir sezon geçirdiyse oyuncu yaşı da gençse gelen ilk teklife yollamak lazım avrupaya. Türkiye'de her geçen sezon gelişen üstüne koyan oyuncu yok gibi bir şey. Güven'in de talipleri olmuştur onu da yollamadık o da serbest düşüşte. Parlayan oyuncuyu gelecek satıştaki kardan pay maddesi ile yollamak lazım erkenden. Eğer o topçu zaten iyi bir profesyonelse ve yeteneği de müsaitse bir transfer daha yapar. Bu özellikleri yoksa sana da fayda vermez zaten tutmanın yine mantığı yok. Rıdvan'ı da mesela en fazla 1 sene daha oynatıp yollamamız lazım bence.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karamelli Sundae

    Hocam size hak vermekle beraber bunun sebebinin Beşiktaş'ın kapalı savunmaları açmada bilhassa sıkıntı çeken bir takım olmasına yoruyorum ben. Öne geçtikten sonra belki de ligin en tehlikeli takımısınız ama skor 0-0ken size karşı yapılması gereken net bir şekilde topu bırakıp kontra beklemek. Garipsemiyorum o sebeple.

    Kesinlikle doğru tespit. Beşiktaş bu yüzden kapalı kontracı takımlara karşı çok sıkıntı çekiyor. Yani bizim basit gördüğümüz maçlarda Beşiktaş puan kaybetmeye daha yakın.

  • 
Sayfa: önceki 989990991992993
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.